Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama sonrası gaz sancısı olup pozitif gören varmı ?
Merhaba arkadaşlar 10 kasımda aşılama yaptırdım aşılama sonrası hiç akıntım olmadı Protestan dan dolayı sonradan hafif akıntı oluyor ara ara fakat aşırı gaz oluyor böyle olup poZitif gören varmı lütfen Yardım
İnsilün iğnesi gibi göbekten yapılıyor sol yumurtalığımda birkaç adet vardı fakat benim sol tüpüm olmadığı için sadece sağ önemliydi oda 20 cm bir tane vardı yeterli demişti doktor
Merhaba bende bugun yaptirdim 7 gun klomen 13.gun catlatma ignesi ve tam 36. Saatte asilamam yapıldı.sperm sayi ve hareketi iyiydi analizde.3-4 tabe olgun yumurtam varmis buyuk ihtimal tutar tutmazsa hemen bidaha deneyelim dedi dr insallah hepimizin tutar
Merhaba bende bugun yaptirdim 7 gun klomen 13.gun catlatma ignesi ve tam 36. Saatte asilamam yapıldı.sperm sayi ve hareketi iyiydi analizde.3-4 tabe olgun yumurtam varmis buyuk ihtimal tutar tutmazsa hemen bidaha deneyelim dedi dr insallah hepimizin tutar
Malesef tutmadı.hemen tekrar deneyelim dedi doktorum.adet olunca 3.gun gittim hala olgun yumurtaların var klomen veremem doğal buyusunler aşılamayi klomensiz yapalım dedi.ama 11.gun yumurtam çatlamış kaçırdık bu ay yine adetimi bekleyecegiz