- 8 Kasım 2023
- 119
- 113
- 28
-
- Konu Sahibi semanur Demir
Ben de 8 kasımda ilk asilamami oldum aynı gün olmuşuz inşallah pozitiftir sizinKızlar merhaba ben 8 Kasım çarşamba günü ilk aşılamamı yaptırdım özelde bugün 5. günüm kaşık ağrılarım göğüs hassasiyetim vardı zaten ama bugün aşırı mide bulantısı yaşıyorum 2 defa çıkardım eşim hemen doktora götürdü devlet acile gittik kan aldılar beta hcg 30.8 çıktı bir kaç gün sonra tekrar kan ver dedi sizce artar mı değer yoksa iğnenin etkisi midir 5 günde çıkar mı acaba varsa ?
İğnenin etkisidir daha.15. gün kan verinKızlar merhaba ben 8 Kasım çarşamba günü ilk aşılamamı yaptırdım özelde bugün 5. günüm kaşık ağrılarım göğüs hassasiyetim vardı zaten ama bugün aşırı mide bulantısı yaşıyorum 2 defa çıkardım eşim hemen doktora götürdü devlet acile gittik kan aldılar beta hcg 30.8 çıktı bir kaç gün sonra tekrar kan ver dedi sizce artar mı değer yoksa iğnenin etkisi midir 5 günde çıkar mı acaba varsa ?
İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebeklerimizeBen de 8 kasımda ilk asilamami oldum aynı gün olmuşuz inşallah pozitiftir sizinhafif kasiklarda batma dışında bişey yok bende iğne etkisini görmek için çubuk test yaptım bugün o da tek cizgi çıktı yalancı bile olsa pozitif göremedim yine inşallah sizin doğrudur iki gün sonra yine kan verin olmazsa artarsa var demektir bebek
Kendimi iğneden olmadığına inandırıyorum elimde olmadanİğnenin etkisidir daha.15. gün kan verin
Yaaa inşallah hamilesindir bende iğnenin 4.günü kan verdim değerlerime bakılsın diye hcg 2 den küçük çıkmıştı dedim iğnenin etkisi neden hemen gitti ki kafamda deli sorular!Sonucunu bizimle paylaş merak ettimKendimi iğneden olmadığına inandırıyorum elimde olmadaninşallah değildir 4 yıllık evliyiz çok istiyoruz bakalım hayırlısı artık hakkımızda zamanı geldiyse olur inşallah
İnşallah canım benimm tabiki haber veririmYaaa inşallah hamilesindir bende iğnenin 4.günü kan verdim değerlerime bakılsın diye hcg 2 den küçük çıkmıştı dedim iğnenin etkisi neden hemen gitti ki kafamda deli sorular!Sonucunu bizimle paylaş merak ettim
İğne etkisi muhtemelen çünkü embriyonun rahme tutunması 6 ile 12 gün içerısınde oluyor evde testınız varsa her gün aynı saatte test yapıp koyulugu takip edebilirsinizKızlar merhaba ben 8 Kasım çarşamba günü ilk aşılamamı yaptırdım özelde bugün 5. günüm kaşık ağrılarım göğüs hassasiyetim vardı zaten ama bugün aşırı mide bulantısı yaşıyorum 2 defa çıkardım eşim hemen doktora götürdü devlet acile gittik kan aldılar beta hcg 30.8 çıktı bir kaç gün sonra tekrar kan ver dedi sizce artar mı değer yoksa iğnenin etkisi midir 5 günde çıkar mı acaba varsa ?
Ya ben de ondandır diyorum ama kalbim inanmak istemiyo inşallah bi mucize olur bekliyorum bakalımİğne etkisi muhtemelen çünkü embriyonun rahme tutunması 6 ile 12 gün içerısınde oluyor evde testınız varsa her gün aynı saatte test yapıp koyulugu takip edebilirsiniz
Sonuç ne oldu kuzum Merak ettimYa ben de ondandır diyorum ama kalbim inanmak istemiyo inşallah bi mucize olur bekliyorum bakalım