Merhabalar test yaptınız mı bende bugün gidip kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı ile nasip eylesin Allahımev
test tuttum canım pozitif çıktı darısı hepinizin başınaAy inş sonucu bizlerle paylaş moral olsun bize
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTest tuttum pozitif çıktı darısı hepinizin başına
test tuttum canım pozitif çıktı darısı hepinizin başına
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maalesef bende negatif
İnşallah canımİnşallah canım sende en kısa zamanda güzel haber alırsın
Test tuttum pozitif çıktı darısı hepinizin başına
test tuttum canım pozitif çıktı darısı hepinizin başına
Bende 4 yıllık evliyim bi defa çatlatma iğnesi kullandım ama işe yaramadı şansımı aşılama da denemek istedim ilk aşılamamda tuttu şükürler olsun inşallah sende en kısa zamanda bu güzel haberi alırsınİnşallah canım
İster istemez stres oldum 4.5 yıldır istiyorum bu defa aşılama dedik o da kısmet değilmiş
İsteyen herkese bebeğini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
Merhaba sonuç belli oldu mu bugün bnm de 14. Gün ama lekelenmem yok betam 3 gün önce 2 çıktı idrar testim hayalet çizgi çıktıMerhaba arkadaşlar 25 mayısta aşılama yaptırdım kasıklarımda ağrı batma vardı 13. ve 14. Günde kahverengi lekelenmem oldu 8 haziran yani 14. Gün sonucum belli olucaktı bhcg 3.79 cıktı doktorum biraz düşük ama bellide olmaz 4 gün sonra tekrardan test yaptır dedi yarın yaptırıcam ve çok korkuyorum reglimde 1gün geçti ilk aşılamam ve olursa ilk gebeliğim olucak. bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı değeri ilkte düşük çıkıp sonradan yükselen
Ben hiç idar testi yapmadım tek çigi görmekten yoruldum artık. Malesef negatif canm betam 1.20 çıktı aşılama olalı 19 gün oldu bugunle 4 gündür regl yok hala ara ara lekelenme oluyo 1 hafta içinde adet olmassan tekrar test yaptır dedi doktorum ama benm ümidim kalmadıMerhaba sonuç belli oldu mu bugün bnm de 14. Gün ama lekelenmem yok betam 3 gün önce 2 çıktı idrar testim hayalet çizgi çıktı
Benim sonuçta salı belli olsun diye bekliyorum
Sonuç ne canım adet oldun muBen hiç idar testi yapmadım tek çigi görmekten yoruldum artık. Malesef negatif canm betam 1.20 çıktı aşılama olalı 19 gün oldu bugunle 4 gündür regl yok hala ara ara lekelenme oluyo 1 hafta içinde adet olmassan tekrar test yaptır dedi doktorum ama benm ümidim kalmadı
Aksine yararı bile var. Ne kadar çok sperm o kadar yüksek hamilelik şansı. Doktor özel bir durum olmadığı sürece tüm çiftlere ilişkiyi öneriyor. Mutlaka değerlendirin bu günleri.Kızlar bende dün aşılama oldumda doktorum bugün akşamdan için ve gün aşırı ilişki olsun dedi ilişki olmasının aşılamaya zararı olurmu sizin doktorlarınız ilişki önerdi mi
Çok teşekkür ederim canım cevabın içinAksine yararı bile var. Ne kadar çok sperm o kadar yüksek hamilelik şansı. Doktor özel bir durum olmadığı sürece tüm çiftlere ilişkiyi öneriyor. Mutlaka değerlendirin bu günleri.
sonucunuz nedır acabaAy inş sonucu bizlerle paylaş moral olsun bize
sonucunuz nedır acaba
Kızlar merhaba benimde 10. Günüm aşılama olalı 2 gündür adet ağrısı gibi çok fena ağrım var. Normalmi bilmiyorum. Pcosluyum bu arada. Bel ağrısıda var.. İlk günden beri gögüslerim de çok kötü acıyor.. Ne yapacağımı bilemedim. Sizce durum ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?