Aynı gün yaptırmışız benim de adet olacakmış gibi sancılarım var dünden bu yana sürekli kontrol ediyorum senin durumun nasıl bir belirtin var mı?Merhaba arkadaşlar 31 mayısta aşılama yaptırdım . Bugün 7. Günüm bel ağrım çok var ve arada çok az kasık krampım oluyor onun dışın da çok çok az beyaz akıntım var ve gerçekten yorgun hissediyorum . Bu belirtilerde hamile olma ihtimalim var mı . Okuyorum baya belirtiler var çoğu bende yok .
14 gün sonra dedi şuan 8. Gün ama kimisinin 10 gün belli olmuş çok korkuyorum olumsuz olucak diyeç
Merhaba arkadaşlar bnde aşılama yaptım ilk denemem 27 mayıs da yaptım bugün 14.gün oldu adet olcakmışım gibi sancılarım var bi kaç gündür acaba gebelik testi tutsam belli olur mu yada bekliyeyim miAynı gün yaptırmışız benim de adet olacakmış gibi sancılarım var dünden bu yana sürekli kontrol ediyorum senin durumun nasıl bir belirtin var mı?
Belli olur büyük ihtimalle canım çünkü doktorum bana 13.gün yap demişti sonucunu paylaş lütfenMerhaba arkadaşlar bnde aşılama yaptım ilk denemem 27 mayıs da yaptım bugün 14.gün oldu adet olcakmışım gibi sancılarım var bi kaç gündür acaba gebelik testi tutsam belli olur mu yada bekliyeyim mi
Merhaba yok henüz yapmadım bugün 10. GünümMerhaba nasılsınız test yaptınız mı
Bnce yapın test doktor Bna 14 gün kan testi yapalım dediMerhaba arkadaşlar bnde aşılama yaptım ilk denemem 27 mayıs da yaptım bugün 14.gün oldu adet olcakmışım gibi sancılarım var bi kaç gündür acaba gebelik testi tutsam belli olur mu yada bekliyeyim mi
Canımm bende aynısı yaşadımm ama sonuç negatiftiMerhaba arkadaşlar 31 mayısta aşılama yaptırdım . Bugün 7. Günüm bel ağrım çok var ve arada çok az kasık krampım oluyor onun dışın da çok çok az beyaz akıntım var ve gerçekten yorgun hissediyorum . Bu belirtilerde hamile olma ihtimalim var mı . Okuyorum baya belirtiler var çoğu bende yok .
Ay bnm inş pozitiftirCanımm bende aynısı yaşadımm ama sonuç negatifti
İnşallah canımAy bnm inş pozitiftir
Bende çok korkuyorum o yüzden test tutmak istemiyorum doktorum da bana 15.gün test tut demişti yarın 15 oluyor yarın test tutucam ama inşallh güzel bi haber alırımBelli olur büyük ihtimalle canım çünkü doktorum bana 13.gün yap demişti sonucunu paylaş lütfenadet sancılarım benimde aynı çok korkuyorum ben
Yarın 15.gün oluyo test tutucam inşallah hepimizde güzel haberler alırızBnce yapın test doktor Bna 14 gün kan testi yapalım dedi
Ay inş sonucu bizlerle paylaş moral olsun bizeYarın 15.gün oluyo test tutucam inşallah hepimizde güzel haberler alırız
İnşallah canım hayırlısıyla inşallah çok heyecanlıBende çok korkuyorum o yüzden test tutmak istemiyorum doktorum da bana 15.gün test tut demişti yarın 15 oluyor yarın test tutucam ama inşallh güzel bi haber alırım
İnşallah olmuştur canım iyi dayanmışsın bu zamana kadar bugün güzel haberlerini alırız inşallahBende çok korkuyorum o yüzden test tutmak istemiyorum doktorum da bana 15.gün test tut demişti yarın 15 oluyor yarın test tutucam ama inşallh güzel bi haber alırım
Merhabalar test yaptınız mı bende bugün gidip kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı ile nasip eylesin AllahımMerhaba arkadaşlar bnde aşılama yaptım ilk denemem 27 mayıs da yaptım bugün 14.gün oldu adet olcakmışım gibi sancılarım var bi kaç gündür acaba gebelik testi tutsam belli olur mu yada bekliyeyim mi
Yok test tutmadım bugün 15.gün korkuyorum test tutmayaMerhabalar test yaptınız mı bende bugün gidip kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı ile nasip eylesin Allahım
Merhabalar test yaptınız mı bende bugün gidip kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı ile nasip eylesin Allahı
İnşallah canım senin de güzel haberleriniz alırızMerhabalar test yaptınız mı bende bugün gidip kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı ile nasip eylesin Allahım
15.gün olmuş test yapabilirsen en azından stres yapamazsın inşallah güzel haberler alırız hepimizdeYok test tutmadım bugün 15.gün korkuyorum test tutmaya
Kızlarr testim pozitif çıktı darısı hepinizin başınaİnşallah canım seninde güzel haberlerini alırız
İnşallah canım senin de güzel haberleriniz alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?