:) Mide bulantilarin var mi canimdoğrudur ozaman canım bi bilgim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) Mide bulantilarin var mi canimdoğrudur ozaman canım bi bilgim yok
Aynen bana da oyle dedi ve ilaclari yarin kullanmaya basla dediya kızlar doktorlarınız size ilişki hakkında ne dediler benm doktor bugün durun yarın başlayın dedi..
Canim birsey sorabilir miyim ben eve geldigimden beri cok idrara cikiyorum sende de oluyor muya kızlar doktorlarınız size ilişki hakkında ne dediler benm doktor bugün durun yarın başlayın dedi..
ay evet aynen bende hatta demin düşünyrdm neden böyle oldu dye....normalda sık wc ye gtmem ama bugün sürekli geldi...Canim birsey sorabilir miyim ben eve geldigimden beri cok idrara cikiyorum sende de oluyor mu
Be diyarbakir silvandayim canim yarun gece onerdi. Ve sanirim idrar torbasi cok sikisti ya o yuzden bu kadar cok cikiyoruzcanım sen hangi şehirdesin?
canım ben idrara sıkışık gtmedm..ilaçlrdanda olablr...ben cumartesi günü başladım ilaçlara bikaç gndr bu sıkışma oluyordu ama bugün dahs fazla olduBe diyarbakir silvandayim canim yarun gece onerdi. Ve sanirim idrar torbasi cok sikisti ya o yuzden bu kadar cok cikiyoruz
Basinda donuyor demi scaba bunyemuz mi zayifay evet aynen bende hatta demin düşünyrdm neden böyle oldu dye....normalda sık wc ye gtmem ama bugün sürekli geldi...
Nasil yani asilamadan once mi ilaclari kullandin gunde kac tane kullaniyorsuncanım ben idrara sıkışık gtmedm..ilaçlrdanda olablr...ben cumartesi günü başladım ilaçlara bikaç gndr bu sıkışma oluyordu ama bugün dahs fazla oldu
Nasil oldun canim iyimisin biraz daha sik idrara cikman islem sirasinda cok tuttugumuz icin idrar surekli gelir ilk bi iki gun kasik agrinda olur normal bunlar korkma simdi aklima grldi bide bende aniden kalktigimda gozum kararirdi bi an dururdum oyle kareket ederdim ani kalkisima yordum bunu ama hamileliktenmus meger simdi pek olmuyo ins tutmussa eger belirtiler iki gun sora baslar canim ins kavusursun bebisineBasinda donuyor demi scaba bunyemuz mi zayif
Ayyy ins hadi bakalim senin bebis te devan etsin seninle birlikte annelik yolunda ona ebru teyzesinden orgu yelek hediyeNasil oldun canim iyimisin biraz daha sik idrara cikman islem sirasinda cok tuttugumuz icin idrar surekli gelir ilk bi iki gun kasik agrinda olur normal bunlar korkma simdi aklima grldi bide bende aniden kalktigimda gozum kararirdi bi an dururdum oyle kareket ederdim ani kalkisima yordum bunu ama hamileliktenmus meger simdi pek olmuyo ins tutmussa eger belirtiler iki gun sora baslar canim ins kavusursun bebisine
İns canim ne guzel olur ins birlikte buyuturuz bende yaparim hayali bile guzel inss dualarimiz gerceklesir canimAyyy ins hadi bakalim senin bebis te devan etsin seninle birlikte annelik yolunda ona ebru teyzesinden orgu yelek hediye
Sen nasil oldun cnm yatiyorsun degilmiİns canim ne guzel olur ins birlikte buyuturuz bende yaparim hayali bile guzel inss dualarimiz gerceklesir canim
Insallah canimmİns canim ne guzel olur ins birlikte buyuturuz bende yaparim hayali bile guzel inss dualarimiz gerceklesir canim
Evet canim yatiyorum hic kalkmiyorum bi lavaboya kalkiyorum esim izin aldi ananas tutunmaya iyiymis yogur sut filan yiyorum hic istahim yok zorluyorum persembe tahlil var yine ins yukselmis olur dr dedi persembe belli olur dedi deger pek yukselmiyo ins iyi sonuc aliriz igne vermisti cumartesi ve dun vurundum bitti bide hap vardi onu alttan vajinadan kullan dedi sabah aksam bi tane sanada verdimi gunde kactane kullaniyon sen sabah koymustum lavaboya gittim erken cikti tekrar koysammi aceba iki saat kaldiSen nasil oldun cnm yatiyorsun degilmi
Eline saglik canim ne guzel olmus iyi biliyomussun sen stres atarsin zamanin iyi gecer ins bebisine giydirmek nasib olur tez vakitte inssssInsallah canimm
Bak bunlari oruyorummSen nasil oldun cnm yatiyorsun degilmi