Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar doktorlarınız size ilişki hakkında ne dediler benm doktor bugün durun yarın başlayın dedi..

Be diyarbakir silvandayim canim yarun gece onerdi. Ve sanirim idrar torbasi cok sikisti ya o yuzden bu kadar cok cikiyoruz
canım ben idrara sıkışık gtmedm..ilaçlrdanda olablr...ben cumartesi günü başladım ilaçlara bikaç gndr bu sıkışma oluyordu ama bugün dahs fazla oldu

canım ben idrara sıkışık gtmedm..ilaçlrdanda olablr...ben cumartesi günü başladım ilaçlara bikaç gndr bu sıkışma oluyordu ama bugün dahs fazla oldu
Nasil yani asilamadan once mi ilaclari kullandin gunde kac tane kullaniyorsun

Basinda donuyor demi scaba bunyemuz mi zayif
Nasil oldun canim iyimisin biraz daha sik idrara cikman islem sirasinda cok tuttugumuz icin idrar surekli gelir ilk bi iki gun kasik agrinda olur normal bunlar korkma simdi aklima grldi bide bende aniden kalktigimda gozum kararirdi bi an dururdum oyle kareket ederdim ani kalkisima yordum bunu ama hamileliktenmus meger simdi pek olmuyo ins tutmussa eger belirtiler iki gun sora baslar canim ins kavusursun bebisine

Nasil oldun canim iyimisin biraz daha sik idrara cikman islem sirasinda cok tuttugumuz icin idrar surekli gelir ilk bi iki gun kasik agrinda olur normal bunlar korkma simdi aklima grldi bide bende aniden kalktigimda gozum kararirdi bi an dururdum oyle kareket ederdim ani kalkisima yordum bunu ama hamileliktenmus meger simdi pek olmuyo ins tutmussa eger belirtiler iki gun sora baslar canim ins kavusursun bebisine
Ayyy ins hadi bakalim senin bebis te devan etsin seninle birlikte annelik yolunda ona ebru teyzesinden orgu yelek hediye

Ayyy ins hadi bakalim senin bebis te devan etsin seninle birlikte annelik yolunda ona ebru teyzesinden orgu yelek hediye
:-)İns canim ne guzel olur ins birlikte buyuturuz bende yaparim hayali bile guzel inss dualarimiz gerceklesir canim

Eklentiler

• 20140923_104629.jpg
    20140923_104629.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 279
  • 20140923_104650.jpg
    20140923_104650.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 242
Sen nasil oldun cnm yatiyorsun degilmi
Evet canim yatiyorum hic kalkmiyorum bi lavaboya kalkiyorum esim izin aldi ananas tutunmaya iyiymis yogur sut filan yiyorum hic istahim yok zorluyorum persembe tahlil var yine ins yukselmis olur dr dedi persembe belli olur dedi deger pek yukselmiyo ins iyi sonuc aliriz igne vermisti cumartesi ve dun vurundum bitti bide hap vardi onu alttan vajinadan kullan dedi sabah aksam bi tane sanada verdimi gunde kactane kullaniyon sen sabah koymustum lavaboya gittim erken cikti tekrar koysammi aceba iki saat kaldi

X