- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
sakin ol canım Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle inşallahBirazdan asilama olacagim hem korku hem heyecan var ve idrara sikistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakin ol canım Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle inşallahBirazdan asilama olacagim hem korku hem heyecan var ve idrara sikistim
Cok sancilaniyorum neden acaba hatta gozum karariyosakin ol canım Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle inşallah
hayırlı olsun diyelim öncelikle canım..doktorun ağrılarının olacağını falan söylemedi mi..bütün gün yat istrhat et hiç bir işe elini sürme hap flan kesinlikle almaCok sancilaniyorum neden acaba hatta gozum karariyo
atıyor gibi canım ama emin olamadım göbeğim biraz varda benm :)Umut senden bisey isteyecegim daha dogrusu arastiriyorum simdi oturdugun yerde uzan ve dizlerini popona dogru cek bir kere nefes al ver ve nefesini tut sonra da gobegine isaret parmaginla bastir damar atiyor mu cvp bekliyorum
canım bende fena sıkışmıştım abartmışım beklerken patlıcaktım artık hemen tuvalete koştum yarım saat yattıktan sonra ama kıvrandım sıkışkınlıktan ):)))) eşim baya güldü banaBirazdan asilama olacagim hem korku hem heyecan var ve idrara sikistim
canım bende bugün aşılama oldum benm doktrmda estrofem ve progestan verdi.. progestnı ftl gbi vajnaya uygla dedi... yani doktorun doğrsnu yapmş...Merhaba kizlar ben pazartesi ilk asilamami oluyorum kismetse doktorumu da cok seviyorum cok ilgili bir doktor ve bana asilama gunu icin iki tane ilac yazdi biri estrofem tablet biri crinone jel ikisi de bebegin rahime yerlesmesinde onemli rolu varmis bebegin tutunmasi icin dedi asilama yaptirip bu ilaclaru kullanan var mi yada asilama yaptiracak olanlara bu ilac yazildimi. Yoksa benjm doktorum cok ilgili ve genc o yuzden mi boyle yapti acaba
Benim cok sancim var seninn nasilcanım bende bugün aşılama oldum benm doktrmda estrofem ve progestan verdi.. progestnı ftl gbi vajnaya uygla dedi... yani doktorun doğrsnu yapmş...
Hi yani normal mi ocanım bende fena sıkışmıştım abartmışım beklerken patlıcaktım artık hemen tuvalete koştum yarım saat yattıktan sonra ama kıvrandım sıkışkınlıktan ):)))) eşim baya güldü bana
Bu arada hayirli olsun cnm asilaman gunleri beraber sayariz artikcanım bende bugün aşılama oldum benm doktrmda estrofem ve progestan verdi.. progestnı ftl gbi vajnaya uygla dedi... yani doktorun doğrsnu yapmş...
hemşireler normal dedi canım bana herkesin öyle oluyormuş ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi olurmuşHi yani normal mi o
Yok cnm demedi uyuyakalmisim zatenhayırlı olsun diyelim öncelikle canım..doktorun ağrılarının olacağını falan söylemedi mi..bütün gün yat istrhat et hiç bir işe elini sürme hap flan kesinlikle alma
Onu doktor bana da dedi hatta ben artik patlayacaktim cok kolay oldu bak dedi yaparken hic hissetmedim taki ayaga kalkana kadarhemşireler normal dedi canım bana herkesin öyle oluyormuş ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi olurmuş
aynen canım ya doktor banada öyle dediyaptığım en kolay aşılama oldu dedi. inşallah sonuçlarımızda güzel olurrrrOnu doktor bana da dedi hatta ben artik patlayacaktim cok kolay oldu bak dedi yaparken hic hissetmedim taki ayaga kalkana kadar
Ayyy insallah canim insallah sen nerde yaptirdinaynen canım ya doktor banada öyle dediyaptığım en kolay aşılama oldu dedi. inşallah sonuçlarımızda güzel olurrrr
anladım canım ağrıların aşırı olmamak kaydıyla normal demişti benim doktorum ayrıca bana hiç sıkışık falan gel demedi ilk dfa senden dyuyorumYok cnm demedi uyuyakalmisim zaten
Yok cnm cogu asilama yapilanlara oyle denmis cok duydumanladım canım ağrıların aşırı olmamak kaydıyla normal demişti benim doktorum ayrıca bana hiç sıkışık falan gel demedi ilk dfa senden dyuyorum
doğrudur ozaman canım bi bilgim yokYok cnm cogu asilama yapilanlara oyle denmis cok duydum
benm pek yok arada oluyo ...Benim cok sancim var seninn nasil
evet canım inşallah güzel sonucu da alırız...ama olmazsada ben yne denycem şansımı..Bu arada hayirli olsun cnm asilaman gunleri beraber sayariz artik
Olacak canim olacak tamammi gunluk iki bardak sut bir kase yogurt birt yumurta bir tatli kasigi pekmez haftanin iki gunu de balik yicez meleklerimiz tutunsun diye bol bol dinlenecegiz tamam mi canim olumsuz dusunmek yok vitamin almamiz lazim ve ilaclari hergun duzenli saatte kullanacaz her gun ayni saatte alinca etkisini daha cabuk gosteriyor.. emin ol tamam mi canimevet canım inşallah güzel sonucu da alırız...ama olmazsada ben yne denycem şansımı..