- Konu Sahibi surayalili
Valla cnm olduğum gibi bıraktım adet oldumBilmiyorum ya inşallah duphastonu ne zaman bıraktın adet oluncamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla cnm olduğum gibi bıraktım adet oldumBilmiyorum ya inşallah duphastonu ne zaman bıraktın adet oluncamı
Merhaba nerede aşılama oldunuz. Duphaston u bırakınca mı adet oldunuzValla cnm olduğum gibi bıraktım adet oldum
Merhaba özelden yaptırdım 15 günde test verdim negatif çıkınca bırakmadım 3gün sonra adet oldummMerhaba nerede aşılama oldunuz. Duphaston u bırakınca mı adet oldunuz
O zaman bende bırakmayayım devam edeyim. Benim normal adet tarihim daha gelmedi çünkü normalde yumurtam geç çatlıyoduMerhaba özelden yaptırdım 15 günde test verdim negatif çıkınca bırakmadım 3gün sonra adet oldumm
Sen kullanmaya devam et cnm adet olduktan sonra bir anlamı kalmıyor kullanmanınO zaman bende bırakmayayım devam edeyim. Benim normal adet tarihim daha gelmedi çünkü normalde yumurtam geç çatlıyodu
Bende ikilemde kaldım sürekli kafamda adet olmadım ama testinde negatif sen ne yaptın 2. Aşılamayı yaptırcan mıSen kullanmaya devam et cnm adet olduktan sonra bir anlamı kalmıyor kullanmanın
Peki adetinize kaç gün kaldı benim aşılamamın 12. GünüBende ikilemde kaldım sürekli kafamda adet olmadım ama testinde negatif sen ne yaptın 2. Aşılamayı yaptırcan mı
Perşembe günü adet olmadım gerekiyorPeki adetinize kaç gün kaldı benim aşılamamın 12. Günü
Nerede yaptırdınız aşılamayıPerşembe günü adet olmadım gerekiyor
Araştırma hastanesindeNerede yaptırdınız aşılamayı
Kaşüstünde mi bende orada yaptırdım Ömür Erdem’eAraştırma hastanesinde
Canım çok sevindim senin adına ilk aşılaman mıydıÇok açık renk bir kahverengi az az hala devam ediyor ilk geldiğinde pembe ile karışık kahverengiydi şimdi iyice açık bir Kahverengiye döndü doktora gittim ve yerleşme kanaması çok şükür ben başardım arkadaşlar umarım sizlerinde herşey gönlünüzce olur rabbim hepinizin kucağını doldursun
Yok ben Rizeliyim Rize deki araştırma hastanesinde yaptırdımKaşüstünde mi bende orada yaptırdım Ömür Erdem’e
Valla şuan yapamayacak doktorum bana dedi 3 ay sonra tekrar gel ilaçın tesiri 3ay sürüyormuş şimdilik normal yol yine devam edecem yaptıracak bnde 2 çi aşılamak devlette yapıcam ve kanamam çok gitti 2 gün umarım bunda sonra olur ne diyim rabbim kimsenin elini boş bırakmasın peki senin nasıl gidiyo soramadımBende ikilemde kaldım sürekli kafamda adet olmadım ama testinde negatif sen ne yaptın 2. Aşılamayı yaptırcan mı
Amin inş iyi bak kendineCanım çok sevindim senin adına ilk aşılaman mıydı
Ben 2. Yi hemen yaptırmak istiyorum peş peşe yaptırmak iyiymiş diye duymuştum. Ben henüz adet olmadım. Dün evde test yaptım yine negatif. Bıraktım duphastonu bakalımValla şuan yapamayacak doktorum bana dedi 3 ay sonra tekrar gel ilaçın tesiri 3ay sürüyormuş şimdilik normal yol yine devam edecem yaptıracak bnde 2 çi aşılamak devlette yapıcam ve kanamam çok gitti 2 gün umarım bunda sonra olur ne diyim rabbim kimsenin elini boş bırakmasın peki senin nasıl gidiyo soramadım
Öle yap ne zamn yapıcaksın peki evreni test yapıyorsun yada kan testimi yaptınBen 2. Yi hemen yaptırmak istiyorum peş peşe yaptırmak iyiymiş diye duymuştum. Ben henüz adet olmadım. Dün evde test yaptım yine negatif. Bıraktım duphastonu bakalım
Özelde yaptımNerede yaptırdınız aşılamayı
İlk kan testi vermiştim dün evde yaptım. Adet olasam gidecem işte doktora. Olmadım henüz. Lekelenmemde bittiÖle yap ne zamn yapıcaksın peki evreni test yapıyorsun yada kan testimi yaptın
Anladım normal leke dimi kana değil ben kanamam oldu afedersin parça attım hep karnım dindi birazİlk kan testi vermiştim dün evde yaptım. Adet olasam gidecem işte doktora. Olmadım henüz. Lekelenmemde bitti