Aşılama serüvenim

Çok açık renk bir kahverengi az az hala devam ediyor ilk geldiğinde pembe ile karışık kahverengiydi şimdi iyice açık bir Kahverengiye döndü doktora gittim ve yerleşme kanaması çok şükür ben başardım arkadaşlar umarım sizlerinde herşey gönlünüzce olur rabbim hepinizin kucağını doldursun 🤲🏻🥲
Canım çok sevindim senin adına ilk aşılaman mıydı

Bende ikilemde kaldım sürekli kafamda adet olmadım ama testinde negatif 😒 sen ne yaptın 2. Aşılamayı yaptırcan mı
Valla şuan yapamayacak doktorum bana dedi 3 ay sonra tekrar gel ilaçın tesiri 3ay sürüyormuş şimdilik normal yol yine devam edecem yaptıracak bnde 2 çi aşılamak devlette yapıcam ve kanamam çok gitti 2 gün umarım bunda sonra olur ne diyim rabbim kimsenin elini boş bırakmasın peki senin nasıl gidiyo soramadım

Valla şuan yapamayacak doktorum bana dedi 3 ay sonra tekrar gel ilaçın tesiri 3ay sürüyormuş şimdilik normal yol yine devam edecem yaptıracak bnde 2 çi aşılamak devlette yapıcam ve kanamam çok gitti 2 gün umarım bunda sonra olur ne diyim rabbim kimsenin elini boş bırakmasın peki senin nasıl gidiyo soramadım
Ben 2. Yi hemen yaptırmak istiyorum peş peşe yaptırmak iyiymiş diye duymuştum. Ben henüz adet olmadım. Dün evde test yaptım yine negatif. Bıraktım duphastonu bakalım

Ben 2. Yi hemen yaptırmak istiyorum peş peşe yaptırmak iyiymiş diye duymuştum. Ben henüz adet olmadım. Dün evde test yaptım yine negatif. Bıraktım duphastonu bakalım
Öle yap ne zamn yapıcaksın peki evreni test yapıyorsun yada kan testimi yaptın

X