• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşilama olup gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
arkadaslar asilama olup adet tarihini bekleyenler gelin beraber bekleyelim ben 15 mayısta aşilamami oldum allahin izniyle günümü bekliyorum adet gunum 29 mayıs. Insallah olmam tabi. Ilk asilamamdi. Siz ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz gelin konusalim

18 mayısta ilk aşılamam oldu inş ikinciye gerek kalmaz 1 haziranda adet tarihim

Selam kizlar 20 mayısta yani bugün öğlen aşılamam oldu. Ilk aşılamamdı adet tarihim 5 haziran. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için 🙏

Selam kizlar 20 mayısta yani bugün öğlen aşılamam oldu. Ilk aşılamamdı adet tarihim 5 haziran. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için 🙏
Insallah hayirli haberlerinizi aliriz kizlar bu başlik altinda insallah hep olumlu haberler aliriz 😘 benimde 29 mayis insallah benimde tutar ilk asilamam

Bugun yine okudum nette hareket %100 de yuz olmassa sansi dusuk yaziyor bosunami yaptiriyoruz acaba bilemedim ki 🤧😭 bi kahroldum sans yuzde 10 ila 20 arasi degisiyor canim

Bugun yine okudum nette hareket %100 de yuz olmassa sansi dusuk yaziyor bosunami yaptiriyoruz acaba bilemedim ki 🤧😭 bi kahroldum sans yuzde 10 ila 20 arasi degisiyor canim
Valla çok saçma hem yumurta takibi yapılıyor hem sperm ler yıkanıyor hem rahim içine :bırakılıyor sansın daha yüksek olması lazım normalde

Merhaba arkadaşlar Rabbim herkese sag salim sağlıklı hayırlı evlatlar versin ve anneliği yaşatsın kucaklarımuzı doldursun inşallah cümlemizin bizimkinde doldursun ve anneliği yaşatsın hepimize inşallah

Bende 21mayısta sabah alışamam oldu ilk aşılama inşallah tutar benimde sizinde tutarda mucizelerimize kavuşuruz inşallah birbirimize dua edelim olurmu sagolun

21mayıs aşılama 15gün sonra test yapıcam inşallah pozitif görürüz hayırlısıyla 6haziran adetim inşallah olmam hamileyimdir hepimizin yüzünü güldürsün rabbim

Bende 21 mayısta ikinci aşılamamı yaptırdım heyecanla sonucumu bekliyorum ben meraktan hergün test yapıyorum

Icinden hiz ve sperm az cikinca nasil.sans yuksek olabilir 🤔
Şöyleki zaten normal hamile kalmayla arasında aşırı bi fark yok.spermler yıkanp hareketsz ve bozuk olanlarm cogu ayrıştrlp hareketli olanlar bi yerde toplanp yüzdelk dilim arttrlyor ve direk rahim içine bırakıldgı için tüplere ulaşma şansı daha yüksek birde yumurtalar uyarldğı için bazen daha fazla yumurta gelişiyo buda şansı bi tık arttırıyo

Back
X