ben de aşılama yaptırdım.bugün 8.gün.benim gibiler var mı şu an?
kendimi fazla dinlemiyorum ben.kasıklarımda tatlı tatlı sancılar oluyor,göğüslerim hassaslaştı.bunlar vurulan çatlatma iğnesinden de oalbiliir diye düşünüyorum.sende var mı aşılama falan bişiler?
kızlar sakın umıdınızı kesmeyın bende ılk asılamamda tuttu temmuzun 10 da yaptım su an 8 haftalık hamıleyım allah herkesın gonlune gore verır sızınde dualarınız kabul olur ınsallah
kızlar mrb bende aşılama olucam ama ilk mua. Haftaya kesin ozaman belli olacak çok stresliyim nasıl oluyor ilk önce ne gibi tetkikler yapılıyor mailyet ne cıvarda bana yardımcı olursanız çok sevinirim okudum biraz ama pek anlamadım lütfennnnnnn:a015:
kızlar merhaba,ben de bugün aşılama için ilk doz iğnelerimi vuruldum.herhalde Eylülün ilk ayı aşılama yapılacak.ben de haftaya olucam geçen hafta rahim filmi çektirdim tek tüpüm kapalı çıktı bir tüple de hamile kalan var dedi doktor ama pek ümidim yok aslında bakalım inşallah tutar
kızlar merhaba,ben de bugün aşılama için ilk doz iğnelerimi vuruldum.herhalde Eylülün ilk ayı aşılama yapılacak.
İzmir'de Erol tavmergenin hastasıyım,benım de hsg de bır tarafım tamamen tıkalı çıkmıştı ama historoskopide 2 taraftan da girişlerin açık olduğunu söyledi dr ve aşılamyı önerdi.benım pek ümidim yok ama inşallah allah hiçbirimizi daha fazla aratmaz.sevgiler...