• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asilama oldum kanamam var lütfen yardım

Hafsaseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
62
20
3
34
Merhabalar. Aşılama oldum bugün 12. günüm. Son 2 gündür şiddetli bel ve kasik ağrım vardı. Dün gece kanamam oldu. Hiç bi regl agrisi da yaşamadım. Bel kasik ağrım devam ediyor. Kanama ne az ne çok. Kan tahlili verdim sonuç hala çıkmadı. Yerlesme kanaması mi yoksa regl mi oldum kafam çok karışık. Kanaması olup da hamile kalan var mı aranizda

Merhabalar. Aşılama oldum bugün 12. günüm. Son 2 gündür şiddetli bel ve kasik ağrım vardı. Dün gece kanamam oldu. Hiç bi regl agrisi da yaşamadım. Bel kasik ağrım devam ediyor. Kanama ne az ne çok. Kan tahlili verdim sonuç hala çıkmadı. Yerlesme kanaması mi yoksa regl mi oldum kafam çok karışık. Kanaması olup da hamile kalan var mı aranizda
Merhaba
Kanamanız ne renk geliyor? Yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe olarak görülüyor. Eğer kırmızıysa ve kan tahlilinde gebelik çıkarsa mutlaka doktora gidin progestan takviyesi verilir ya da kullanıyorsanız dozu arttırılır🙏🏻

Back