- Konu Sahibi gelincik06
benimde bugün 7.günüm aşılama olalı.burada 12. güne kadar yazalım ve sonrasında sonuçlarıda tabi.hakkımızda hayırlısı.benim ilk denemem.
benimde ılk asılamam canım bugun 6.gunum tutar ihsallah hayırlısı ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bugün 7.günüm aşılama olalı.burada 12. güne kadar yazalım ve sonrasında sonuçlarıda tabi.hakkımızda hayırlısı.benim ilk denemem.
eşim ve bende hiç bir sorun olmamasına karşın 2,5 yıldır hamile kalamıyordum 06.03.08 de aşımala oldum ara sıra sancım oluyor kasıklarımda birde ayın 13 de pregnyl iğne olacağım bu iğneleri yumurtalar çatlasın diye aşılamadan önce 2 kutu olmuştum ama şimdi niye olacağım sizin bir fikriniz varmı? 17 de de kan tahlili yaptırın dedi bakalım inşallah olur bu sefer ilk denememiz
sonuçları aynı gün alacağız aşılamayı özel hastanede yaptırdım öncesinde klomen kullandım aşılamadan 36 öncede çatlatma iğnesi oldum ama bu iğneyi niye olacağımı bilmiyorum arayıp sormayı düşünüyorum
senin de ilk demen değilmi biz öncesinde 2 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle denedik ilk bu ay aşılama denedik benim ilk 3 gün sancım oldu şimdi ise arasıra sancım oluyor sen nasılsın
ddm arkadasımızda kötü bişey dememiş evet biz cok takıyoruz ve olmayınca kendımızı salıverıyoruz bu elımızde degıl ama keske takmaya bılsek ama olmuyor
ddm arkadasımızda kötü bişey dememiş evet biz cok takıyoruz ve olmayınca kendımızı salıverıyoruz bu elımızde degıl ama keske takmaya bılsek ama olmuyor
canlarım inşaallah aşılamanız tutar ben de gonaphene devam edıcem ama bünyeye göre degısır belırtıler bu agrılar falan agrım yok dıye üzülmeyın tutacak olsa öylede tutar ve inşaallah tutarrrrrrrrrrrrrr
canlarım inşaallah aşılamanız tutar ben de gonaphene devam edıcem ama bünyeye göre degısır belırtıler bu agrılar falan agrım yok dıye üzülmeyın tutacak olsa öylede tutar ve inşaallah tutarrrrrrrrrrrrrr
bende çok heyecanlıyım ne kadar düşünmek istemesemde aklımdan çıkmıyor
bende cok ıstıyorumm nerdeyse kendı ömrümden ömür verecegımm yeterkı saglıklı hayırlı ve uzun ömürlü bir bebişmiz olsun ama üstüne cok düşüncede olmuyor biliyoruzki ne dıyelım artık hayırlısı olsun annelik bizede nasip olsun ben temmuzda 3 yıl olacak bebiş isteyelı sizlerin nekadar olduuu
benim evleneli 3 yıl oldu ilk 6 ay hap kullandım 2,5 yıldırda korunmuyoruz 5 aydırka doktor kontrolünde denedik ama olmuyor ikimizdede hiç bir sorun olmamasına rağmen sizin bir promlem varmı?