Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gelincik06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
259
23
42
kızlar cumartesi aşılama oldum aşılama esnasında cok acıdı ama aşılamadan sonra pek agrım olmadı gayet normalim cok canım sıkılıyor cok şükür agrım yok ama acaba bu tutmadıgı anlamına mı geliyor normalmi kızlar bileniniz varsa biseyler yazın cok canım sıkıldı bu konuya

kızlar cumartesi aşılama oldum aşılama esnasında cok acıdı ama aşılamadan sonra pek agrım olmadı gayet normalim cok canım sıkılıyor cok şükür agrım yok ama acaba bu tutmadıgı anlamına mı geliyor normalmi kızlar bileniniz varsa biseyler yazın cok canım sıkıldı bu konuya

canım benım aşılamamda perşembe gunu oldu sadece 2- 3 gundur kasık agrım oldu ve karnım şiş ve gazım oldu bugunden berıde hıcbırı olmuyor bende anlamadım ama doktor bana adet belırtılerın olur demıstı beklemek çok zorya hayırlısı olsun

hayırlı olur inşallah.canım ne ağrın olacak ki....benim birgün sonra kasıklarımda olmuştu.3.günde kabızlık sorunum başladı.ağrı sancı bekleme.şuan 7haftalık hamileyim yine öyle aman aman bi ağrım yok..için rahat olsun

benimde aşılamam çarşamba günü oldu.sadece sağ kasığımda zaman zaman kasılma oldu.bolcada gaz :-) e tabi gaz olunca şişlikte kaçınılmaz...

bendede cok gaz var ya acaba neden oluyor anlamadım ozellıkle 3 gun çok oldu bugun bıraz iyiyim ama karnımda şişkinlik var bende perşembe oldum aşılama

bıde cok ıdrara cıkıyorum benya anlamadım

onun açıklamasıda şu yumurtalar büyüdüğü ve çatladığı için baskı yapıyor o yüzden.çok dinleme kendini.sen biraz fazla takıyosun sanki bu işi.takma okadar

hadı hayırlısı kıslar bende asılama oldum hıcbır yan etkısını gormedım hemen sadece goguslerde hassasıyet vardı bıde ateş basıyodu umudunuzu yıtırmeyın

onun açıklamasıda şu yumurtalar büyüdüğü ve çatladığı için baskı yapıyor o yüzden.çok dinleme kendini.sen biraz fazla takıyosun sanki bu işi.takma okadar

takmakla alakası yokki olan seylerı soyluyorum sen de hamıleolmadan önce boyle sormuyormuydun

sen öyle anlıyorsun.allah herkese versin.eğer ben senin için kötü bişi düşünsem ki böyle bişi asla söz konusu olamaz hepiniz için duacıyım sana sorularında cevap vermez dim dimi.elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.anlayana.....senin iyi olman için diyorum takma diye.bizede hep yazıyorlardı fazla takıyosunuz diye ama biz kötü anlamıyorduk

demek normalmis cok sevindim valla ben cok sancılı sanıyordum olmayınca tutmadı sandım gerci tutmamıs da olabilir ama olsun hayırlısı yaa
kızlar tesekkür ederim saolun yaa
beklemek zor ama
acaba tutup tutmadıgını hisseden varmıdır ben icimde bir embriyo oldugunu pek hissetmiyorum da

canım hiç belli olmaz.bende hep olmaz diyordum.bana kalsa tahlil bile yaptırmıycaktım.eşimin merakı üzerine 17.gün gittim.belirti olmuyo zaten çok fazla...benim ikizler bide bak.hala çok bişi hissettirmiyorlar....inş.allah gönlüne göre verir umarım

canım hiç belli olmaz.bende hep olmaz diyordum.bana kalsa tahlil bile yaptırmıycaktım.eşimin merakı üzerine 17.gün gittim.belirti olmuyo zaten çok fazla...benim ikizler bide bak.hala çok bişi hissettirmiyorlar....inş.allah gönlüne göre verir umarım

gercekten mi aman allahım ne güzel allah tamamına erdirsin yaaa
siz cok bekledinizmi kaç aşılama yaptınız

Kizlar Benim De 10 Gün Oldu Aşilama Yaptiriliii.ağrilarin Sebebi Kullandiğimiz Ilaçlar Olabiliyormuş.ben Jel Kullaniyorum.inş Hepimizin Ki Tutmuştur.

benimde bugün 7.günüm aşılama olalı.burada 12. güne kadar yazalım ve sonrasında sonuçlarıda tabi.hakkımızda hayırlısı.benim ilk denemem.

X