Aşılama oldum 26 kasımda ben evde yumurtam çatladımo diye ovulasyon testi yapıyorum sürekli pik gösteriyor acaba yumurta çatlamadı mı

mrererdem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
480
131
42
Tecrübesi olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilir mi Salı günü aşılamam oldu bugün ikinci günüm belirti evet erken aramıyorum ama evde de ovulasyon yapıyorum aşılamadan öncede çift çizgi idi aşılamadan sonrada yani iki gündür yine çift sizce neden böyle gösteriyor test

Yumurta çatladığında aşılama yapılıyor zaten, şu anda yapmanıza gerek yok. Boşu boşuna strese sokuyorsunuz kendinizi. Hormon ilaçları alındığı için hormon seviyelerinizde yükselme olması normal.

Yumurta çatladığında aşılama yapılıyor zaten, şu anda yapmanıza gerek yok. Boşu boşuna strese sokuyorsunuz kendinizi. Hormon ilaçları alındığı için hormon seviyelerinizde yükselme olması normal.
5
Gün klomen kullandım birde çatlatma iğnesi onum dışında hiç biri ilaç kullanmadım normalde adetime 5 gün var bu iğne tada klomen adet gecikmesi yapar mı

Birde merak ediyorum çatlamayan yumurta kiste dönüşüyormuş bu çatlatma iğnesi kesin olarak yumurtanın çatlamasını sağlıyor mu acaba

Doktor kontrolünde aşılama oldunuz, yumurtanın çatlayıp çatlamadığını ultrasondan görmüştür. Çatlamayan yumurtaya doktor neden sperm versin? Ayrıca Klomen ve çatlatma iğnesi de hormon ilacı, illa Gonal-f kullanmanıza gerek yok. Aşılamadan sonra ovülasyon testi yapıldığını inanın ilk defa duyuyorum.

Doktor kontrolünde aşılama oldunuz, yumurtanın çatlayıp çatlamadığını ultrasondan görmüştür. Çatlamayan yumurtaya doktor neden sperm versin? Ayrıca Klomen ve çatlatma iğnesi de hormon ilacı, illa Gonal-f kullanmanıza gerek yok. Aşılamadan sonra ovülasyon testi yapıldığını inanın ilk defa duyuyorum.
Haha ben merakımdan yaptım ovulasyonu :)
Bana klomen verdi 5 gün kullan 5 gün ara ver kontrole gel dedi ben kontrole gittik Altan muayene ile bakar bakmaz tahmin ettiğimden de fazla büyümüş hemen çatlatma iğnesini al
Gel yapalım dedi iğneyi hemen oldum ertesi günü hiç bakmadan direk ameliyathanede doktor aşılamayı yaptı çatladımı bilmiurm

X