- 1 Eylül 2023
- 1.788
- 489
- 26
İnşallah rabbim gönlünüze göre versin sonucu buraya da yazarsanız çok sevinirimYarın randevum var gidince kan vericem inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah rabbim gönlünüze göre versin sonucu buraya da yazarsanız çok sevinirimYarın randevum var gidince kan vericem inşallah vardır
Betan yükselmiş bence ama aşılama kaynaklımı bilmiyorumYarın randevum var gidince kan vericem inşallah vardır
Kan verdim sonuç yarına kaldı inşallah e nabıza düşerİnşallah rabbim gönlünüze göre versin sonucu buraya da yazarsanız çok sevinirim
Kan verdim sonuç yarına kaldı inşallah e nabızaİnşallah rabbim gönlünüze göre versin sonucu buraya da yazarsanız çok sevinirim
Bugün 14.günüm çok umutluydum açıkçası Rabbimin vardır bi bildiği okadar emek boşa gitti adet oldumAmin inşallah sonucunu paylaşırmısın belli olunca
Sağlık ocağında mi verdiniz kan yoksa hemen çıkıyor öğlene yaniKan verdim sonuç yarına kaldı inşallah e nabıza düşer
Sonuç çıktı ama ben birşey anlamadımSağlık ocağında mi verdiniz kan yoksa hemen çıkıyor öğlene yani
Canım 5 altı negatif deniyor ama geç döllenme de olabilirrr bence 2 gün sonra yenile yok diyemeyizSonuç çıktı ama ben birşey anlamadım Eki Görüntüle 3488177
YaaBugün 14.günüm çok umutluydum açıkçası Rabbimin vardır bi bildiği okadar emek boşa gitti adet oldum
Şuan negatif olarak geçiyor ama artma ihtimali var 2 gün sonra aynı saatte bir daha verSonuç çıktı ama ben birşey anlamadım Eki Görüntüle 3488177
Çok ortada bir rakam. Belki artış olacak hiç umudumu kaybetme. Testi iki gün sonra yine tekrarla. Ben tutan aşılamamın 12.gunde kan tahlilinde 12 çıkmışti cok erken öğrenmiştim. İnşallah sizinkide öyledir.Sonuç çıktı ama ben birşey anlamadım Eki Görüntüle 3488177
Canım nasılsın ? Test verdinmi belki yerleşme kanaması falan olabilir mi ?Bugün 14.günüm çok umutluydum açıkçası Rabbimin vardır bi bildiği okadar emek boşa gitti adet oldum
Merhaba test yaptınız mı?Aşılama günü hariç 11.günüm benimde. Duphaston hap bitiyor bugun göğüs hassasiyetim pek kalmadi ama kasigimda kesik kesik ağrı şeklinde kramp oluyor. Yarın test yapacagim. Negatif çıkarsa beklemeli miyim
Merhaba test yaptınız mı?
Malesef son ana kadar ümidimi kesmedim ama adet oldumCanım nasılsın ? Test verdinmi belki yerleşme kanaması falan olabilir mi ?
Sperm akıntısı değil de jelden dolayı ıslaklık olabilirArkadaşlar merhabalar ben bugün aşılama oldum ve az bir şey kan geldi sonra dan geçti az birşeyde akıntı oldu hatta kendi kendime dedim acaba konulan spermler gerimi akti diye ama kasık ağrısı bende de var ve bu normal birşey çünkü çatlatma ignesinden dolayı kaynaklı hepimizin hakkında hayırlısı olsun 14gun nasıl geçer bilmiyorum ama inşallah hamile oluruz sağlık hayırlı evladımız olur inşallah hepimizin
Siz ne zaman aşılama oldunuz benimde bugün 12. GünYaptim hayaleti bile yoktu ama henuz 12.gunu olduğu için karamsar olmak istemedim. Çünkü hala ara ada kasik agrim ve göğüs hassasiyetim oluyor. Ayrica adetime 8 9 gün var
12 güne kadar bekleyin benceHerkeee merhaba ben dün akşam üzeri merak ettiğim için test yaptım. Silik çizgi çıkmıştı. Bu sabahta unuttum ilk idrarla değil 2. İdrarla yaptım test. İğne etkisi geçmiş mi diye kontrol etmek amaçlı. İlk 5 dakikada negatifti. 7-8 dakikada falan çizgi çıkmaya başladı. 7-8 dakikada kuruma çizgisi olmaz herhalde dimi? İğne etkisi daha geçmedi diye yorumladım. Bugün iğne günü hariç 10. Gün
Bende 28 inde oldum 29 un sabahı ilaca başladım aşırı kötü yaptı ilaç beni sizde de oldu mu27sinde aşılama oldum. Pazar gunu yani 2.gunu hapa basladim bende