ama ben sana en başında yapma demiştimMerhaba hanımlar. 7. Günü test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. Dün yani 11. Gün tekrar test yaptım tek çizgio kadar üzüldüm ki anlatamam buradan da dönmez yani sanmıyorum. Çok ümitliydim dünden beri ağlıyorum. siz de durumlar nasıl
7. gün silik çizgi çıkması iğnenin etkisi
Evet haklısın ama dayanamadım işteama ben sana en başında yapma demiştim14. günü bekle hatta reglin geçmeli .
üzme sakın kendini Rabbim hayırlısıyla mutlaka nasip edecektir. idrar testinde çıkmaz vereceksen 12. gün direk kan ver varsa öyle çıkar
hayırlı haberlerini bekliyoruz , her şey Rabbimden ümitsiz olma ... Doğru zamanda sağlıklı şekilde rabbim nasip etsinEvet haklısın ama dayanamadım iştebugün 12. Günüm yarın kan vermeye gideceğim bakalım nasip
Merhaba. Bende iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye test yaptım. 10. Gün pozitifti. 11 negatifti. Bugün yani 12. Gün kan verdim 1.6 çıktı. Burdan artmaz büyük olasılıkla bende bu ay elendim. Ama 14. Günde kan vericem. Cuma eşimin doğum günüydü ona sürpriz yapacaktım o yüzden çok üzüldüm bendeMerhaba hanımlar. 7. Günü test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. Dün yani 11. Gün tekrar test yaptım tek çizgio kadar üzüldüm ki anlatamam buradan da dönmez yani sanmıyorum. Çok ümitliydim dünden beri ağlıyorum. siz de durumlar nasıl
Merhaba. Bende iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye test yaptım. 10. Gün pozitifti. 11 negatifti. Bugün yani 12. Gün kan verdim 1.6 çıktı. Burdan artmaz büyük olasılıkla bende bu ay elendim. Ama 14. Günde kan vericem. Cuma eşimin doğum günüydü ona sürpriz yapacaktım o yüzden çok üzüldüm bende
Kızlar ilk test çubuğu (açık pembe olan) 7. Gün yaptığım test. Diğeri ise dün yaptığım test. Dün 15 dk bekledim tek çizgiydi ama az önce işten geldim tekrar baktım sanki çizgi var gibi. Ya da ben mi öyle görmek istiyorum anlamadımMerhaba. Bende iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye test yaptım. 10. Gün pozitifti. 11 negatifti. Bugün yani 12. Gün kan verdim 1.6 çıktı. Burdan artmaz büyük olasılıkla bende bu ay elendim. Ama 14. Günde kan vericem. Cuma eşimin doğum günüydü ona sürpriz yapacaktım o yüzden çok üzüldüm bende
Ay inşallah 14. Gün gittiğinde artmış olurMerhaba. Bende iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye test yaptım. 10. Gün pozitifti. 11 negatifti. Bugün yani 12. Gün kan verdim 1.6 çıktı. Burdan artmaz büyük olasılıkla bende bu ay elendim. Ama 14. Günde kan vericem. Cuma eşimin doğum günüydü ona sürpriz yapacaktım o yüzden çok üzüldüm bende
Kızlar ilk test çubuğu (açık pembe olan) 7. Gün yaptığım test. Diğeri ise dün yaptığım test. Dün 15 dk bekledim tek çizgiydi ama az önce işten geldim tekrar baktım sanki çizgi var gibi. Ya da ben mi öyle görmek istiyorum anlamadımyarın kan vericemmmmm Allahım nolur çıksın
Maalesef bugün kan verdim13. Günümdü. Değerim 2.0Çizgi var tatlım. İnşallah bebisin seninledir. Benimde aşılama günü hariç 5.gunum.. Sabah göğüs hassasiyetin vardi belim ve kasiklarim ağrıyor zaman zaman. Ilk aşılamam. İnş tutar. Güzel haberlerini bekliyorum
Maalesef bugün kan verdim13. Günümdü. Değerim 2.0elendim ben. Hayırlısı böyleymiş napalım
Canım adet olmazsan bence 2 gün sonra tekrar ver. 2 artmaya meyilli bir değer benceMaalesef bugün kan verdim13. Günümdü. Değerim 2.0elendim ben. Hayırlısı böyleymiş napalım
Adetim bu ayın 13 ü. Hala daha kasıklarım ağrıyor Protestanı da bitirmiştim 4 gün önce. Ağrım var baya adetime de daha var, anlamadımCanım adet olmazsan bence 2 gün sonra tekrar ver. 2 artmaya meyilli bir değer bence
Bence teste güvenme şirket yarın git kan ver derim inşallah olumlu sonuç alırsınBen de 20 Eylül aşılama oldum 30 yaşındayım 5 yıldır evliyim 4 yaşında kızım var iki yıldır izin veriyoruz sebepsiz yere çocuğum olmuyor şansımı aşılamayla feniyim dedim. Cuma test verecem ama iki gün önce dayanamadım erken test yaptım negatif çıktı umudum kırılmış durumdayım benim aşılamam çok ağrılı geçti şuan da göğüslerim aşırı ağrıyor reglden önce hep ağrır bu yüzden kan sonucu da %99 negatif çıkacağını düşünüyorum malesef kendini köyü sonuca hazırladım ama iki gün önce hayal kırıklığımı yaşadım
Direkt *Bence teste güvenme şirket yarın git kan ver derim inşallah olumlu sonuç alırsın
Cuma gününe kadar bekliyim diyorum o zaman tam net sonuç alırım diye düşünüyorumBence teste güvenme şirket yarın git kan ver derim inşallah olumlu sonuç alırsın
Zaten yarın 14. Günün değil mi sonucunu alırsın diye düşünüyorum ama cuma da olurCuma gününe kadar bekliyim diyorum o zaman tam net sonuç alırım diye düşünüyorum
Doğru diyorsun cuma gidecez diye aklımda 14. Gün diye girmiş yarın gidecem inşallahZaten yarın 14. Günün değil mi sonucunu alırsın diye düşünüyorum ama cuma da olur