Çok geçmiş olsun canım. Seni takip ediyordum güzel haberlerinle bende mutlu olmuştum ama demek ki sağlıklı değilmiş. Allah yeniden nasip eder hiç üzülme. Aşılaman tutabiliyor inşallah en kisa zamanda yeniden olur.Çok teşekkür ederim dün ameliyat oldum aşılama yaptırdığım hastanede dış gebelikmiş sol tüpüde almışlar zedelenme olmuş mahfoldumkese gelişmiş sol tüpte kalp atışını falan dinlettiler
İnşAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Seni takip ediyordum güzel haberlerinle bende mutlu olmuştum ama demek ki sağlıklı değilmiş. Allah yeniden nasip eder hiç üzülme. Aşılaman tutabiliyor inşallah en kisa zamanda yeniden olur.
Yaa çok geçmiş olsun en iyi ben anlarım seni bu durumda bende yaşadım aynısınıÇok teşekkür ederim dün ameliyat oldum aşılama yaptırdığım hastanede dış gebelikmiş sol tüpüde almışlar zedelenme olmuş mahfoldumkese gelişmiş sol tüpte kalp atışını falan dinlettiler
Çok teşekkür ederim dün çok ağladım ama bugün toparlancam inşallah ama ağrım çokYaa çok geçmiş olsun en iyi ben anlarım seni bu durumda bende yaşadım aynısınıbende sağ tüp alındı ama üzülme bu sürede olur mu hormonların mahvolur
Açık ameliyat mı oldu kapalı mıÇok teşekkür ederim dün çok ağladım ama bugün toparlancam inşallah ama ağrım çok
Açık ameliyat valla nası oldu bilmiyorum 2 buçuk saat sürmüşBende büyük ağrı çektim canım bana düşük diye yolladılar depremden 2 hafta sonra yüksek ağrı üzerine acile kaldirildim
Açık ameliyat mı oldu kapalı mı
Amanın beni uyutmadilar 15 dk falan sürdü sezeryan dikişi gibi dikiş varAçık ameliyat valla nası oldu bilmiyorum 2 buçuk saat sürmüş
Vallahi mahfoldum Rabbim düşmanımın başına vermesin inşallah çok zorAmanın beni uyutmadilar 15 dk falan sürdü sezeryan dikişi gibi dikiş var
unun için ilk gebelikler takip edilmeli çünkü ilaçla halolabilecek şeymiş tekrardan çok geçmiş olsunVallahi mahfoldum Rabbim düşmanımın başına vermesin inşallah çok zor
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın tek tüplede şansın var en azından bir umudun daha var üzülmeAçık ameliyat valla nası oldu bilmiyorum 2 buçuk saat sürmüş
Bende orda 30 Eylülde 2. Aşılamamı oldum bugün adet oldum çok üzgünümBende Bilkent şehir hastanesinde aşılama oldum 30 eylülde bugün 16.gunum dün erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı kan vermeye cesaretim yok
Hiçbir belirtim yok sadece göğsümde dolgunluk var biraz
Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah isteyen dileyen herkeseCanım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın tek tüplede şansın var en azından bir umudun daha var üzülme
Ben 18 ekime kadar bekleyin olmazsam kan vericemBende orda 30 Eylülde 2. Aşılamamı oldum bugün adet oldum çok üzgünüm
Adet tarihin bu ay hangi güne denk geliyorduBende orda 30 Eylülde 2. Aşılamamı oldum bugün adet oldum çok üzgünüm
13 ydü adet tarihim guruldama, kasık ağrısı, batma tüm belirtiler vardıAdet tarihin bu ay hangi güne denk geliyordu
Karnımda 2 gündür guruldama var sizde öyle birşey var mıydı
Bende sadece guruldama ve çok sıkışıyorum başka belirtim yok pek ümitlenmiyorum inşallah diğer aşılamanızda güzel haberler verirsiniz13 ydü adet tarihim guruldama, kasık ağrısı, batma tüm belirtiler vardı
Benide aydinlatirmisiniz asilamamin bu gun 8 gunu ama bu gun kasiklarim agriyor sanki bi sisikinlik var gibi normalmi yasayanlar yaza bilirmiMerhaba hanımlar 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve ilk aşılamam bu. 20 Eylülde aşılama oldum bugün 4. Günüm. Pregeston verdi doktorum sabah öğle akşam vajinadan alıyorum bir de folik asit kullanıyorum. Aşılama gününden itibaren kasık ağrısı yaşıyorum. Onun dışında herhangi bir belirtim yok henüz daha erken diye düşünüyorum. Pozitif düşünüyorum pozitif sonuçlansın diye bu süreçte aşılama olan kişiler yazabilirler mi tecrübelerini neler yaşadıklarını birlikte güzel sonuçlar alalım inşallah
Merhaba ben aşılamamı 1 ekimde oldum 12 sinde reglim olması gerekiyordu 14ünde ve 16sında kaset test yaptım tek çizgiydi dün kan ve idrar testi verdim hastanede idrar negatif çıktı kan hala çıkmadı hala regl olmadım pozitif olsun çok istiyorum ama ümidim yokama ben sana en başında yapma demiştim14. günü bekle hatta reglin geçmeli .
üzme sakın kendini Rabbim hayırlısıyla mutlaka nasip edecektir. idrar testinde çıkmaz vereceksen 12. gün direk kan ver varsa öyle çıkar
Kan vermedin mi hastaneye bugün 18. gün varsa mutlaka beta yüksek çıkar , fitil verdimi doktor ona devam etmıyorsun degıl mı progestan gibi .Merhaba ben aşılamamı 1 ekimde oldum 12 sinde reglim olması gerekiyordu 14ünde ve 16sında kaset test yaptım tek çizgiydi dün kan ve idrar testi verdim hastanede idrar negatif çıktı kan hala çıkmadı hala regl olmadım pozitif olsun çok istiyorum ama ümidim yok