Ben Ankara sehir hastanesindeİstanbul’da Esenyurt esencan hastahanesinde oldum ben siz nerde oldunuz acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Ankara sehir hastanesindeİstanbul’da Esenyurt esencan hastahanesinde oldum ben siz nerde oldunuz acaba ?
Umarım hayırlı güzel sonuçlar veririz birbirimizeBen Ankara sehir hastanesinde
Bende bugün 2.asilamami oldum. Sizin ne gibi belirtileriniz oldu?Hayır , 2.aşılamayla hamile kaldım
İnşallahUmarım hayırlı güzel sonuçlar veririz birbirimize
10.güne kadar belirtim yoktu göğüs hassasiyeti vs iğne etkisi olduğu için oluyor diye biliyordum ona takılmıyordum . 10.gün ateş basması hafif sol kaşık batması hissettim . Ama ateş basması beni biraz şüphelendirmişti , göğüs hassasiyetim kayboldu zaten o zamanlarda , 14.gün test yaptım pozitifi gördümBende bugün 2.asilamami oldum. Sizin ne gibi belirtileriniz oldu?
Amin canim. Çok teşekkür ederim. Rabbim. Sana da saglikla yavruna kavusmayi nasip etsin. Hayirli evlat olsun ins.10.güne kadar belirtim yoktu göğüs hassasiyeti vs iğne etkisi olduğu için oluyor diye biliyordum ona takılmıyordum . 10.gün ateş basması hafif sol kaşık batması hissettim . Ama ateş basması beni biraz şüphelendirmişti , göğüs hassasiyetim kayboldu zaten o zamanlarda , 14.gün test yaptım pozitifi gördüm
Belirtilere takılmayın , 5.haftaya kadar hiçbir belirtim yoktu . Tabi kişiden kişiye değişir , ama kendinizi psikolojik olarak rahatlatın , Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Ben kan testi yaptım canım. Negatif malesef. İnşallah senin bebisin tutunmustur. Şu anda aşırı adet sancım var. Sen ne yaptın ?Bugün 11. Günümüz neler hissediyorsun var mı bir değişiklik merak ettim
Ya neden o kadar geç devlette acil de veremiyormuyuz? Acaba ben pazar günü özele gidip acilde kan vermeyi düşünüyorum bu kadar geç sonuçlanması fena e nabıza düşmez mi acabaKızlar bugün kqn testi verdim saglik ocağında cuma günü olduğu için pazartesi dedi bana sonucu hafta sonu falan e nabiza düşer mi acaba pazartesiye kadar nasil beklicem sizler verdiniz mi kan
İnşallah olmazsin. Güzel haberlerini bekliyorumMerhabalar arkadaşlar aynı gün aşılama olmuşuz Benim bat 6 Ekim beklemedeyim bende 7 günü test yaptım geçmişti çatlama iğnesinin etkisi benim göğüs uclarım çıkmış kararmada var (normalde hiç göğüs ucum yoktur benim) adet olacakmışım gibi ara ara bel ağrılarım oluyor kalçam çok fazla ağrıyor (anlam veremedim bi türlü) birde bacaklarım ağrıyor benim gibi belirtiler yaşayan oldu mu ? Ben dayanabilirsem pazar günü test yapıcam regl olmazsam
Ücretli mi oldunuz. Ucretliyse ne kadardı ? Kusuruma bakmayın. Ben Kıbrıs tayim. Annem orada. Oradaki fiyatları merak ettim. Belki orada da denerim.İstanbul’da Esenyurt esencan hastahanesinde oldum ben siz nerde oldunuz acaba ?
Ben bugün test verdim ama pazartesi çıkar sonuc dedi beklemedeyim hala pazartesi adet günüm zaten bakalım ne olcakBen kan testi yaptım canım. Negatif malesef. İnşallah senin bebisin tutunmustur. Şu anda aşırı adet sancım var. Sen ne yaptın ?
Acilde verenler oluyor heralde burda cok okudum öyle yapanpariYa neden o kadar geç devlette acil de veremiyormuyuz? Acaba ben pazar günü özele gidip acilde kan vermeyi düşünüyorum bu kadar geç sonuçlanması fena e nabıza düşmez mi acaba
Ne kusuru canım sorabilirsin tabiki ücretli oldum iğne ilaç muayene ben rahim filmi de çektirdim toplam 5 bini buldu sadece aşılama şuan 2.500 tlÜcretli mi oldunuz. Ucretliyse ne kadardı ? Kusuruma bakmayın. Ben Kıbrıs tayim. Annem orada. Oradaki fiyatları merak ettim. Belki orada da denerim.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısıAcilde verenler oluyor heralde burda cok okudum öyle yapanpari
Çok teşekkürler. İnşallah müjdeli haberi alırız .Ne kusuru canım sorabilirsin tabiki ücretli oldum iğne ilaç muayene ben rahim filmi de çektirdim toplam 5 bini buldu sadece aşılama şuan 2.500 tl
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzBen bugün test verdim ama pazartesi çıkar sonuc dedi beklemedeyim hala pazartesi adet günüm zaten bakalım ne olcak
İnşallahİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Umarım hamileliktendir benim her zaman gaz sorunum olduğu için anlayamıyorum o yüzden gebeliğin ilk belirtileri derler. benim karnım o kadar Şişki anlamıyorum gören beni hamile sanır bende bunu soracaktım aşılamadan sonra böyle şişlik yaşayan varmı acaba ?Kızlar bugün 13 . Günüm ve dün geceden beri aşırı gazım var hatta sanci yapıyor dün gece resmen gaz sancısı çektim neden olabilir ki