- Konu Sahibi buket_zehra
-
Inşallah güzel haberini verirsin cnm belirti arama forumlarda okuduğum kadarıyla hiç belirtisi olmadan hamile kalanlar var. Benim normal yolla bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı o zaman benimde hiç belirdim olmamıştı sadece kasıklarımda batma olmuştuMutlu haberi alacağımı bilsem hiçç zor olmaz günler ama nedense hiç belirtim yok yani midem falan bulanmıyor mesela ne bilim tamam kasık sancılarım var sürekli açım ve kabızım ama bunlar da iğne etkisi ayy bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Canım Allâh güzel dileklerine karşılık sana da nasip etsin hayirlisi ile yani eğer tutmazsa üzülürüm evet ama demekki vakti gelmemiş derim Allâh a sığındım.Inşallah güzel haberini verirsin cnm belirti arama forumlarda okuduğum kadarıyla hiç belirtisi olmadan hamile kalanlar var. Benim normal yolla bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı o zaman benimde hiç belirdim olmamıştı sadece kasıklarımda batma olmuştu
Amin cnm inşallah.. bende kendime söz verdim olmazsa üzülmicem diyeCanım Allâh güzel dileklerine karşılık sana da nasip etsin hayirlisi ile yani eğer tutmazsa üzülürüm evet ama demekki vakti gelmemiş derim Allâh a sığındım.
Canım ne yaptın adet oldun mu belki yerleşme lekelenmesidirAsilama gunum 7 kasim bugun 11.gundu aksam uzeri leke gelmeye basladi sanirim adet oluorum ama bugun adetin 24.gunu cok erken degil mi belim cok agriyo
Bugunde kahverengi leke artti hep boyleolur bnm kahverengi lekeyle gelir snra adet olurum.bu sefer cok erken oldum ama yaa dun cok agladimCanım ne yaptın adet oldun mu belki yerleşme lekelenmesidir
canim test yaptinmi cikabilir bebisayy benim de 20si bende çatlıyorum merak etme :) Ayy yüzümüz gülsün sonuçlarımız güzel olsun inşallah...
canim test yapsana erken oluyosan varsa doktora gidersinBugunde kahverengi leke artti hep boyleolur bnm kahverengi lekeyle gelir snra adet olurum.bu sefer cok erken oldum ama yaa dun cok agladim
Test yapmadim yapmaya firsat vermeden geldi lekeler saolsun dun doktoru aradm pztesiye kdr bekle ona gore test yapip gelisin duruma gore hareket ederiz dedicanim test yapsana erken oluyosan varsa doktora gidersin
10. Gün yaptım yani cuma günü negatif çıktı kontrolum salı günü sanırım tutmadıcanim test yaptinmi cikabilir bebis
Üzülme canım hayırlısı buymuş Rabbim doğal yoldan nasip eder inşallahBugunde kahverengi leke artti hep boyleolur bnm kahverengi lekeyle gelir snra adet olurum.bu sefer cok erken oldum ama yaa dun cok agladim
sigara kahve de nedir bırak çok iyi yapmışsın önce kendin için zaten içme sigara sonra da bebiş için içmiyorsun dime devam içmemeyeBugunde kahverengi leke artti hep boyleolur bnm kahverengi lekeyle gelir snra adet olurum.bu sefer cok erken oldum ama yaa dun cok agladim
canım neden ağlıyorsun ağlayınca sonuç değişmez aksine üzülürsün hasta olursun vakti gelince bizde anne olacağız. Dua ediyorum ben hepimiz için olacak inşallah tez zamanda...Bugunde kahverengi leke artti hep boyleolur bnm kahverengi lekeyle gelir snra adet olurum.bu sefer cok erken oldum ama yaa dun cok agladim
Emin ol bu hisleri herkes yaşıyordur. Benim benden 5 yaş küçük kuzenim ve benden sonra evlenen kuzenim geçen gün doğum yaptı benimde bir yerlerim cız etmedi değil. Bir keresinde bir akrabamız siz hala durun bak millet heme yapıyor dedi o kadar zoruma gitti ki insanlar senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilmeden konuşur ben seni çok iyi anlıyorum sadece dua edeceğiz ve bekleyeceğiz.Bugun yine bnden sonra evlenen ve ikinciye hamile olan akrabamizi duydum ne bilim dokunuo artik ruhuma hic olmiyck gbi gelio
Kacinci gunu bugun aşılamanın sanki cizgi var gibi5 saat once ypmistm szce varmidir ama adet oldum gbi az az gelio
Ikıncı çizgi görünüyor ayy inşallah hamilesindir kan testi verseneAsilamanin bugun 13.gunu cmtesi aksami leke geldi dun biraz daha artti bugun de azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?