Belki senin yumurta sayın kalitesini de sıkıntı yoktur ondan olabilir benim kalite ve sayı olarak sıkıntım varKızlar ben de aşılama olucam ama doktorum bana iğne falan vermedi ne bu anlattıklarınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki senin yumurta sayın kalitesini de sıkıntı yoktur ondan olabilir benim kalite ve sayı olarak sıkıntım varKızlar ben de aşılama olucam ama doktorum bana iğne falan vermedi ne bu anlattıklarınız
Geçmiş olsun canim. Genellikle 2 yada 3 asilama öneriliyor. 2. Ve 3. De sans daha yüksek ilk asilama da sans düşük oluyor dendi bana. Igneli asilama mi oldu ?Merhaba arkadaşlar bana aşılama yapıldı maalesef 13.günde çok ağrılı adetim oldu bu konuyu doktoruma bildirdim ve iyi bir tedavi siklusu olduğunu söyledi oda şaşırdı ama olmayıca olmuyor 2.tedavi için 1 ay sonra adet olursan gel dedi napmam gerek devam etmeli miyim ? canım baya sıkıldı.
Hayır inanın hiç ağrı olmuyor deneyim ile sabitIgneyi bugün 2. Kez yaptim bisey hissetmiyorum. Catlatma iğnesini bi arkadaşım kullandı cok agrili olduğunu kasik agrisi bel agrisi yaptığını. Hatta hastanelik olmasina az Kaldığını söylemişti. O yüzden korkuyorum insallah kolaylikla olur benimde.
Çok geçmiş olsun inşallah ikinci denemede tutar mutlu haberler alırsın sizin ne sorun vardı da tutmamış peki doktor ne diyorMerhaba arkadaşlar bana aşılama yapıldı maalesef 13.günde çok ağrılı adetim oldu bu konuyu doktoruma bildirdim ve iyi bir tedavi siklusu olduğunu söyledi oda şaşırdı ama olmayıca olmuyor 2.tedavi için 1 ay sonra adet olursan gel dedi napmam gerek devam etmeli miyim ? canım baya sıkıldı.
Bende gecen yıl femara kullandım olmadi. Bu yilda klomen ve catlatma iğnesi kullandım maalesef yine gebelik oluşmadı. Bu ay aşılamaya geçmek istiyoruz ama aklımda su var diğer yollarla olmadıysa aşılama ne kdar etki eder cok kararsizim ama denemekte istiyorumMerhabalar. Ben de daha önce klomen vs kullanmadan direkt çatlatma iğnesi vurulmuştum o zaman çok şiddetli ağrım olamamıştı ama... Ama aşılama ile vurulduğum çatlatma iğnesi çok ağrı yaptı ilk aşılamamdı çok şükür 3 gün önce aşılamamın 13.gününde kanda çıktı gebelik. Aşılamamdan beri sürekli ağrım vardı hala da var ara ara giriyor ağrı. Böyle regl sancısı gibi değil ki çok şiddetli geçer benim regl ağrılarım. Dayanılmayacak gibi değil ağrıdan korkmayın( inşallah başka sıkıntı yoktur tabi) yeter ki tutsun meleklerimizz. Sevgilerle..
Yani öyle düşünme ben 1buçuk sene tek doktorun tedavisine takıldım kaldım. Rahim ağzında yara vardı benim yaktı ama geçmedi antibiyotik kullandık hep. Yara gebeliğe çok etki etmez ama olmuyorsa bundan sebep dedi. Sonra doktorumu değiştirdim ikinci doktorum direkt yaktı yarayı mümkün değil bu şekilde normal yoldan gebe kalamazsın dedi. Ama benim yaş takıntım başladı o yüzden fazla uzatmadan aşılama oldum çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyoruz.Bende gecen yıl femara kullandım olmadi. Bu yilda klomen ve catlatma iğnesi kullandım maalesef yine gebelik oluşmadı. Bu ay aşılamaya geçmek istiyoruz ama aklımda su var diğer yollarla olmadıysa aşılama ne kdar etki eder cok kararsizim ama denemekte istiyorum
Yani biz ilaçlara 1650tl civarı ödedik ama 7 tane gonal-f + ovitrelle yazmış doktor ben sadece 1 kalem kullandım 6 tanesi kaldı aşılama da çipli yöntemi seçtik o da 1650tlydi.Kizlar Bide aşılama fiyatları nasil ne kadar ödüyorsunuz özelde aşılama yaptırmak ıcin
Cok şükür canim hayirli uğurlu olsun ins böyle duyunca cok seviniyorum masallah. Ins darısı başıma dua et Bana da hamilelerin duasi kabul olurYani öyle düşünme ben 1buçuk sene tek doktorun tedavisine takıldım kaldım. Rahim ağzında yara vardı benim yaktı ama geçmedi antibiyotik kullandık hep. Yara gebeliğe çok etki etmez ama olmuyorsa bundan sebep dedi. Sonra doktorumu değiştirdim ikinci doktorum direkt yaktı yarayı mümkün değil bu şekilde normal yoldan gebe kalamazsın dedi. Ama benim yaş takıntım başladı o yüzden fazla uzatmadan aşılama oldum çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyoruz.
Çipli yontemde neymiş ilk defa duydum :)Yani biz ilaçlara 1650tl civarı ödedik ama 7 tane gonal-f + ovitrelle yazmış doktor ben sadece 1 kalem kullandım 6 tanesi kaldı aşılama da çipli yöntemi seçtik o da 1650tlydi.
Amin inşallah hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin diye. Çipli yöntem spermlerin yıkanma yöntemi. Bir normal yöntem var bir de çiple seçme yöntemi. Yanlış bilgi vermeyeyim bi araştır istersen. Doktorum çipli yöntemde daha yüksek başarı şansı var dedi.Çipli yontemde neymiş ilk defa duydum :)
Çipli yontemde neymiş ilk defa duydum :)
Anladim canim teşekkür ederim sagolasinAmin inşallah hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin diye. Çipli yöntem spermlerin yıkanma yöntemi. Bir normal yöntem var bir de çiple seçme yöntemi. Yanlış bilgi vermeyeyim bi araştır istersen. Doktorum çipli yöntemde daha yüksek başarı şansı var dedi.
Doğru, mikroçip aşılama özellikle erkekte morfoloji veya sayı düşüklüğü varsa şansı çok daha fazla artırıyor, ankarada çipli aşılama yapan doktorum var, isteyene özelden paylaşabilirim, burada reklam gibi olsun istemedim.Anladim canim teşekkür ederim sagolasin
Ben de aşılama oldum ama idrara sıkışık olmam da istenmedi, işlemden sonra dinlenme aşaması da olmadıMerhaba, umarım bu yoldaki ilk denemenizde sonuca ulaşırsınız. Çatlatma iğnesi sonrasında söyledikleri saatte (normal vajinal muayene halinde) yıkanmış spermleri size enjekte edecekler. Bir süre dinlendikten sonra evinize gidebileceksiniz. İşlem öncesinde tuvalete sıkışık olmanız istenecek.
Bendeki işlem böyle olmuştu, spermi enjekte ettikten sonra 20 dk yarım saat falan bekletiyorlar hemen ayağa kalkmıyorsunuz.Ben de aşılama oldum ama idrara sıkışık olmam da istenmedi, işlemden sonra dinlenme aşaması da olmadı
Bende direkt kalkıp giyinebilirsiniz dedi dr: )) hakkımızda hayırlısıBendeki işlem böyle olmuştu, spermi enjekte ettikten sonra 20 dk yarım saat falan bekletiyorlar hemen ayağa kalkmıyorsunuz.
Merhaba canım, benim yalnızca bir tüpüm kapalıymış ama oda muallakta. 3 doktorla görüştüm ve ikisi beni sürekli tüp bebek ve aşılamaya iterken biri kendime zaman vermemi söyledi. Kafam çok karışık. Bazen olacaksa olucak kendimi yormıcam diyorum bazen de nasibimin peşinden koşmam gerek diyorum. Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin :) Yazını görünce nedense cevap vermek istedim.Bir kez yaptırmıştım tutmadı, tüp bebekte 2 kez denedim olmadı. Herkes kendine has, vakti zamanı geldiyse önünde hiçbir şey duramaz. O yüzden kendinizi ne çok olumluya kaptırın ne de olumsuz yaklaşın. Bizim bilinen bir sorunumuz yok ama tüp bebek tedavisinde döllenme bile olmadı. Herşey nasip kısmet.