Aşılama olacağım Tavsiyeleriniz neler

İçini ferah tut karamsarlığa kapılma bu mübarek günde bol bol dua edelim inşallah olur hayırlısıyla. Allah'tan ümit kesilmez

Aslında umut etmek kafaya takmamak en güzeli Rabbim yardımcımız olsun inşllah bitanem ya
[/QUOTE]
Amin inşallah cok sağol canım hepimiz bu mübarek gün hürmetine bu ay güzel haberler alırız inşallah

Amin inşallah cok sağol canım hepimiz bu mübarek gün hürmetine bu ay güzel haberler alırız inşallah
Bak bende smdı ıkıncı asılamayı olcam☺
[/QUOTE]
Ayyy hadi canım güzel sonuçlar alırsın inşallah neticesinde. Umutlarımız çok güzel gerçeklere yer bırakır insallah

Ayyy hadi canım güzel sonuçlar alırsın inşallah neticesinde. Umutlarımız çok güzel gerçeklere yer bırakır insallah
Amin amin kız inşallah
Bu sefer takviyede kullancam bakalım
[/QUOTE]
Hayırlısı hadi canım takviye derken vitamin falan mı

Amin amin kız inşallah
Bu sefer takviyede kullancam bakalım
[/QUOTE]
Hayırlısı hadi canım takviye derken
Evet canm vitamin
Hayırlısı hadi canım takviye derken vitamin falan mı
[/QUOTE]
İnşallah yardımcı olur canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bende kısmet olursa pazartesi günü ilk aşılamamı olucam kızlar banada dua edin ne olur hayırlısı ile kolaylıkla olsun birde aşılama sonrası stres ile nasıl başa çıktınız lütfen anlatın

Yalnız degilsin, bizim giblets çok sanırım, Allah kimseye umutsuz yapmasin

Benimde pazartesi bakalım güzel sonuçlar olur inşallah. Ben stresim azalsın diye annemi çağırdım

Aşılamamı oldum canım ben ama felaket bir ağrım oldu ayni doğum agrisi gibi hala biraz var ama inşallah güzel sonuçlar alırız senin sürecin nasıl geçti

Kızlar ocak 8 de aşılama yaptım bugün 9. Gün feci şekilde bel ve karın ağrım var adet olacakmışım gibi. Normal mi bu? Bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…