• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama olacağım Tavsiyeleriniz neler

Merhaba ben de geçtiğimiz ay ilk kez aşılama yaptırdım 75 ml gonal-f kullandım sonrasında ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. Aşılamanın 12. gününe kadar test yapmadım öncesinde pozitif bile olsa ovitrelle yüzünden yanıltıcı olabiliyor. Şu anda 5+4 günlük hamileyim. 2 kese var 💕 biri daha küçük ama bakalım nasıl ilerleyecek süreç. İnşallah ikisi de sağlıkla dünyaya gelir…Darısı tüm isteyenlere olsun

Çok sevindim sağlıkla büyüsünler inşallah. Size bi sorum olacak bende aynı süreci yaşıyorum aşılamam oldu. Aşılamadan önce çatlatma iğnesi oldum. Bugün 4. Gün fakat bende çatlamaya dair hiçbir belirti olmadı vajinal akıntı göğüste hassasiyet gibi. Acaba iğneden sonra çatlama olmamış olabilir mi ? Sizde belirtiler nasıldı

Çok sevindim sağlıkla büyüsünler inşallah. Size bi sorum olacak bende aynı süreci yaşıyorum aşılamam oldu. Aşılamadan önce çatlatma iğnesi oldum. Bugün 4. Gün fakat bende çatlamaya dair hiçbir belirti olmadı vajinal akıntı göğüste hassasiyet gibi. Acaba iğneden sonra çatlama olmamış olabilir mi ? Sizde belirtiler nasıldı
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere🍀 Bende göğüs hassasiyeti olmuştu çatlama olmasaydı doktorunuz anlardı bence olmuştur endişelenmeyin. Herkesin belirtisi farklı olabilir

Merhaba ben de geçtiğimiz ay ilk kez aşılama yaptırdım 75 ml gonal-f kullandım sonrasında ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. Aşılamanın 12. gününe kadar test yapmadım öncesinde pozitif bile olsa ovitrelle yüzünden yanıltıcı olabiliyor. Şu anda 5+4 günlük hamileyim. 2 kese var 💕 biri daha küçük ama bakalım nasıl ilerleyecek süreç. İnşallah ikisi de sağlıkla dünyaya gelir…Darısı tüm isteyenlere olsun
Hayırlı olsun sizin skntiniz neydi aşılama yapmaktaki benim amh 0.3asilama yapalım olmazsa tüp bebek dediler

Hayırlı olsun sizin skntiniz neydi aşılama yapmaktaki benim amh 0.3asilama yapalım olmazsa tüp bebek dediler
Biz 1 sene denedik kendiliğinden olmadı kontrollerde de her şey yolunda demişlerdi. Baktık olmuyor aşılama deneyelim dedik kontrole gittiğimde doktor pcos görünümü var dedi. Ama ileri seviyede değildi 1 yumurta gelişip çatlıyordu. Düşük amh gebe kalmaya engel değil sadece amh düştükçe daha az zaman kalıyor bebek sahibi olmak için.

Biz 1 sene denedik kendiliğinden olmadı kontrollerde de her şey yolunda demişlerdi. Baktık olmuyor aşılama deneyelim dedik kontrole gittiğimde doktor pcos görünümü var dedi. Ama ileri seviyede değildi 1 yumurta gelişip çatlıyordu. Düşük amh gebe kalmaya engel değil sadece amh düştükçe daha az zaman kalıyor bebek sahibi olmak için.
Benim adetin 6gun gonal-f 150 başladım 4gun sonra tekrar kontrol bu aşılamada bazı bayanlar hap ile başlamış ben iğne için adetin6gunu geç mi kaldım anlamadim

merhaba canım benim de tutmadı ikinci aşılama için iğnelere başladım bugün kontrolüm var bakalım aşılama günü ne zaman olacak yumurtalar istediği gibi büyüdü mü nu kontrole gideceğim hayırlısı bakalım
Hayırlısı olur canım inşallah tutar. Rabbimin izniyle isteyen herkesin kucağı dolar inşallah

Sizin tutma şansı yüksektir öyleyse. Bizim de tuttu çok şükür
Merhabalar sizin belirttileriniz nelerdi bugün benim aşılama 9. Günüm aşırı kaşık ağrım var bu sizdede oldumu bilmiorum psikolojik mini ama tek tük koku hassasiyetim var gibi sanki göğüslerim de ağrıyor ama bunun progestan etkisi olduğunu düşünüyorum . Lütfen yorum yazar mısınız

Merhabalar sizin belirttileriniz nelerdi bugün benim aşılama 9. Günüm aşırı kaşık ağrım var bu sizdede oldumu bilmiorum psikolojik mini ama tek tük koku hassasiyetim var gibi sanki göğüslerim de ağrıyor ama bunun progestan etkisi olduğunu düşünüyorum . Lütfen yorum yazar mısınız
Benim de 8.günüm aşılama da hafif sol kasigimda agri var biraz da belim ağrıyor muhtemel progestan etkisi.bende kullanıyorum.

Bende de bu tür belirtiler olmuştu. Aşırı uyku hali vardı bir de koltukta oturdugum yerde uyukluyordum hep araba kullanamıyordum uykum geldiği için

Bende de bu tür belirtiler olmuştu. Aşırı uyku hali vardı bir de koltukta oturdugum yerde uyukluyordum hep araba kullanamıyordum uykum geldiği için
Benimde uyku hali var uyanasim gelmior ara ara uyanilrum ama yine hemn uyumak istiyorum normal şartlarda benim uykum bölündumi uyuyamam ama bir bakıyorum uykuya dalmışım

Merhaba hanimlar Bende bu ay aşılama olacaktım ama gecen ay femara kullandım ve kist yapmış o sebeple iptal oldu. Gonalf 900 aldim duruyor dolapta. Bata 7 gün kaldı. Insallahgerek kalmaz🤲🤲🤲
Bu yıl için de iki kez klomenle gebelik oldu ancak birinde kalp atışı olmadi digeri de kimyasal oldu. En son geçen ay klomen yerine femara kullanmayi ben tercih ettim dr kontrolünde o da kist oldu. Tüm tahlillerimiz çok iyi. Genetik romatoloji spermiyogram hepsi iyi. Amh 1.87. Yaş 37 ilk çocuğumuz kendiliğinden oldu 9 yaşında.
Bu şartlar altında aşılama sizce ilk sefer de tutar mı? Tecrübe ve bilgi sahibi arkadaşlar yardimci olur musunuz? Çok stresliyim...

Back