- Konu Sahibi ezgiozturk57
Dilerim olumlu sonuçlar görmek nasip olurBiz de su an aşılama sürecindeyiz,ben femare kullanmıyorum farklı bi iğne kullanıyorum yarın ilk kontrolüme gidicem aşılamadan olunlu sonuc alanda var almayanda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilerim olumlu sonuçlar görmek nasip olurBiz de su an aşılama sürecindeyiz,ben femare kullanmıyorum farklı bi iğne kullanıyorum yarın ilk kontrolüme gidicem aşılamadan olunlu sonuc alanda var almayanda
Bende bugün kontrole gideceğim inşallah güzel haberler alırızBiz de su an aşılama sürecindeyiz,ben femare kullanmıyorum farklı bi iğne kullanıyorum yarın ilk kontrolüme gidicem aşılamadan olunlu sonuc alanda var almayanda
Eşinizden nasıl sperm alınıyor mesele ben aşılama olucaksam eşimden nasıl sperm alacaklarArkadaşlar öncelikle herkese merhaba, dilerim herkesin kalbinden geçen duaları tek tek kabul olur bende dualarınıza talibim. Bende pcos görünümü var 1 seneyi geçik esimle çocuk istiyoruz ama her şey normal olmasına rağmen maalesef ki olmuyor. Aşılama sürecine girdik adetin 2. Günü gittim femare kullandım ve cumartesi günü doktorumun verdiği saatte çatlama iğnesini oldum şuan aşırı kasık ağrım ve gazım var. Yumurtalarımdan 2 yumurtam gelişmişti biri 20 diğeri de 18 olacak şekilde doktor rahmin ve yumurtaların gayet güzel dedi. Yarın doktora gideceğiz eşimden sperm alınacak ve bana verilecek bu süreci yaşayan ve olumlu sonuçlanan oldu mu?
Eşiniz kendisine verilen bir kaba boşalıyor,sonra da onu laboratuvara veriyor.Eşe düşen kısım da böylece sonlanıyor:)Eşinizden nasıl sperm alınıyor mesele ben aşılama olucaksam eşimden nasıl sperm alacaklar
Evde di mi oluyor eşin şeyiEşiniz kendisine verilen bir kaba boşalıyor,sonra da onu laboratuvara veriyor.Eşe düşen kısım da böylece sonlanıyor:)
Hsyır hastanede oluyor, evde olmaz çünkü vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde laboratuvara teslim edilmesi gerekiyor.Evde di mi oluyor eşin şeyi
Çok zor ama adam nasıl yapacak onu herkesin Allah yardımcısı olsunHsyır hastanede oluyor, evde olmaz çünkü vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde laboratuvara teslim edilmesi gerekiyor.
Kadının tedavilerde yaşadıklarının yanında bu hiç bir şey emin olun.Konuya uzak olmanıza veriyorum bu yorumunuzu.Çok zor ama adam nasıl yapacak onu herkesin Allah yardımcısı olsun
Nasıl mı yapıcakÇok zor ama adam nasıl yapacak onu herkesin Allah yardımcısı olsun
Şaka gibi gerçekten ya, ağam paşam zorlanmasın yeter ki.Mümkün olsa sperm testini de bize verdirirlerNasıl mı yapıcakbazı hastanelerde tv bile var izleyip boşalsın diye,zevk alıyorlar yani ve evlenene kadar erkekler sürekli yapıyor zaten uzak oldukları bi konu değil.Allah kolaylığı bize versin her seferinde Alttan muayene olmak cok zor asıl
Normal yolla cocuk yapmadaki gibi yine zevkli kısmı erkeklerde cefayı kadınlar cekiyor askoŞaka gibi gerçekten ya, ağam paşam zorlanmasın yeter ki.Mümkün olsa sperm testini de bize verdirirler![]()
Ahaha o kadar doğru bi yorum kiNormal yolla cocuk yapmadaki gibi yine zevkli kısmı erkeklerde cefayı kadınlar cekiyor asko![]()
Günde 3 kere test veririrm gerçektenAhaha o kadar doğru bi yorum kiSperm testini biz versek de kocalar çatala çıksa efsane olmaz mı shsgsgsh
Gonal-f iğne kullanıyorum benKızlar inaşşalh güzel sonuçlar alırsınız femara mı kullandınız iğne mi acaba
Günde 3 kere test veririrm gerçektençatala cıkma stresinden geceleri uyuyamıyorum ya,aşılamayı bile anestezi alarak yapıcam düşün
![]()
Benim ilk dememem ve sadece gonal-f kullanıyorum femara nedir nasıl alınır ne için alınır hiç bilgim yok kullanmadığım için bilgi veremiyorum maalesefBir sorum olacak belki bilgi sahibisindir benim 2. Aşılama olacak bu dün doktora gittim femara verdi sabah akşam birer tane kullancam. Öğlen 12 gece 12 diye kullanıyorum geçen ayda öyle yapmıştım acaba bu ilacı aldığımız saatin önemi var mı ki sabah alınsa daha mı iyi yani günün erken saatlerinde
Sizin bilginiz var acaba
Yaa şimdi farkettim canımcım sen konu sahibiymişsin.Seni spekulum zorluyo di mi? Ben de hazetmem hiç kendisinden.Kimisi hiç takmıyo ama beni de zorluyo ilk takılırken. Ama aslında biraz durdukça alışıyo ve hissizleşmeye başlıyosun.
Evet aslında rahim filmi cektirdim anestezi almadan ama rahim filmini normal yatakta yapar gibi yapıyorlar orda zorla da olsa taktırdım,ama catalda ayaklarım havadaykrn kasılıyorum nedense
Yaa şimdi farkettim canımcım sen konu sahibiymişsin.Seni spekulum zorluyo di mi? Ben de hazetmem hiç kendisinden.Kimisi hiç takmıyo ama beni de zorluyo ilk takılırken. Ama aslında biraz durdukça alışıyo ve hissizleşmeye başlıyosun.