• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama hakkında destek kızlar

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, dilerim herkesin kalbinden geçen duaları tek tek kabul olur bende dualarınıza talibim. Bende pcos görünümü var 1 seneyi geçik esimle çocuk istiyoruz ama her şey normal olmasına rağmen maalesef ki olmuyor. Aşılama sürecine girdik adetin 2. Günü gittim femare kullandım ve cumartesi günü doktorumun verdiği saatte çatlama iğnesini oldum şuan aşırı kasık ağrım ve gazım var. Yumurtalarımdan 2 yumurtam gelişmişti biri 20 diğeri de 18 olacak şekilde doktor rahmin ve yumurtaların gayet güzel dedi. Yarın doktora gideceğiz eşimden sperm alınacak ve bana verilecek bu süreci yaşayan ve olumlu sonuçlanan oldu mu?
Eşinizden nasıl sperm alınıyor mesele ben aşılama olucaksam eşimden nasıl sperm alacaklar

Çok zor ama adam nasıl yapacak onu herkesin Allah yardımcısı olsun
Nasıl mı yapıcak 😂 bazı hastanelerde tv bile var izleyip boşalsın diye,zevk alıyorlar yani ve evlenene kadar erkekler sürekli yapıyor zaten uzak oldukları bi konu değil.Allah kolaylığı bize versin her seferinde Alttan muayene olmak cok zor asıl

Nasıl mı yapıcak 😂 bazı hastanelerde tv bile var izleyip boşalsın diye,zevk alıyorlar yani ve evlenene kadar erkekler sürekli yapıyor zaten uzak oldukları bi konu değil.Allah kolaylığı bize versin her seferinde Alttan muayene olmak cok zor asıl
Şaka gibi gerçekten ya, ağam paşam zorlanmasın yeter ki.Mümkün olsa sperm testini de bize verdirirler😂

Bir sorum olacak belki bilgi sahibisindir benim 2. Aşılama olacak bu dün doktora gittim femara verdi sabah akşam birer tane kullancam. Öğlen 12 gece 12 diye kullanıyorum geçen ayda öyle yapmıştım acaba bu ilacı aldığımız saatin önemi var mı ki sabah alınsa daha mı iyi yani günün erken saatlerinde

Günde 3 kere test veririrm gerçekten 😂 çatala cıkma stresinden geceleri uyuyamıyorum ya,aşılamayı bile anestezi alarak yapıcam düşün 🥺🥺🥺
😂😂😂
Yaa şimdi farkettim canımcım sen konu sahibiymişsin.Seni spekulum zorluyo di mi? Ben de hazetmem hiç kendisinden.Kimisi hiç takmıyo ama beni de zorluyo ilk takılırken. Ama aslında biraz durdukça alışıyo ve hissizleşmeye başlıyosun.

Bir sorum olacak belki bilgi sahibisindir benim 2. Aşılama olacak bu dün doktora gittim femara verdi sabah akşam birer tane kullancam. Öğlen 12 gece 12 diye kullanıyorum geçen ayda öyle yapmıştım acaba bu ilacı aldığımız saatin önemi var mı ki sabah alınsa daha mı iyi yani günün erken saatlerinde
Benim ilk dememem ve sadece gonal-f kullanıyorum femara nedir nasıl alınır ne için alınır hiç bilgim yok kullanmadığım için bilgi veremiyorum maalesef

😂😂😂
Yaa şimdi farkettim canımcım sen konu sahibiymişsin.Seni spekulum zorluyo di mi? Ben de hazetmem hiç kendisinden.Kimisi hiç takmıyo ama beni de zorluyo ilk takılırken. Ama aslında biraz durdukça alışıyo ve hissizleşmeye başlıyosun.
Evet aslında rahim filmi cektirdim anestezi almadan ama rahim filmini normal yatakta yapar gibi yapıyorlar orda zorla da olsa taktırdım,ama catalda ayaklarım havadaykrn kasılıyorum nedense

Back
X