- Konu Sahibi Papatyadanhayallller
-
Hiç kadın doğumda folikül takibi yaparak denediniz mi?
Evet doğru bunu kastetmistimŞimdi okudumda bu ovulasyon testi gibi birşey mi ovulasyon takibi baya yaptım. Hatta bir bayan vardı onunla birlikte yapıyordum. Bana bir ara pcos olabilirsin dedi bir hastane o da hormon sonucuma baktı ve düzenli adet dongun var yumurtan çatlıyor canım pcos degilsin demisti somra hangi doktora gittiysem pcosa dair bulgu yok dedi
Belki baska ilaclarla daha etkili sonuc elde edersiniz hemen karamsarlığa kapılmayınŞimdi çıktık hastaneden 12 cm büyümüş çatlatma iğnesi kullanacağız dedi. Şuan umudum daha çok kırıldı. Yumurtaların çoğu harekete geçmiş bu güzel birşey ama büyüme sadece 12cm olmus diyince umudum yerle bir oldu
Sizin ilk yumurta büyüklüğünü kaçtı çatlatma iğnesine geçildi miMerhaba bende dün aşılama yaptım gonal f kullandım sonrasında ovitrelle oldum dünde aşılamam yapıldı. İnşallah hepimiz hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız
Ben aşılama için gittiğimde iğne yapmamı istediler. 4 gün boyunca sonra muayene uygun zamanda çatlatma iğnesi yapılacak dendi. 3 gün belirtilen dozda iğneyi yaptım. Muayene gittiğimde yüksek doz verdiklerini 4 yumurta oluştuğunu hepsinin de büyük olduğunu söylediler. Olası gebelik riskli olacağı için bu ay işlem yapılmayacak önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz dediler. 1 hafta sonra lavaboya gidince koyu kahve leke oldu. 4 gün sürdü. Ara ara ağrılarım oldu. Dün de adet sancısı gibi kötü oldum. Neden olabilir?Yapabileceğim en iyi tavsiye aşılamadan sonra asla stres yapmamanız. Sonrasında ise düzenli beslenmeniz, ağır iş ve sporlardan kaçınmanız. İlaçlardan dolayı yan etki yaşıyoruz onları hamilelik belirtisi adı altında değerlendirmemeniz de faydalı olur. Son olarakta 10 12 gün boyunca idrar testi yapmamanız bu sizi yanıltabilir kullandığınız çatlatma iğnesinden dolayı. Hamilelik önce kana sonra idrara yansıyor.
Yumurtalar oluştuktan sonra korunmadıysanız doğal yolla gebelik oluşmuş olabilir. Benim 1 yumurtam büyümüştğ ama daha küçük yumurtalarım da vardı. Aşılama günü tek yumurtam çatlamıştı ama ikiz gebelik oldu arkadan gelen yumurtalardan birinin doğal yolla döllendiğini söyledi doktorum.Ben aşılama için gittiğimde iğne yapmamı istediler. 4 gün boyunca sonra muayene uygun zamanda çatlatma iğnesi yapılacak dendi. 3 gün belirtilen dozda iğneyi yaptım. Muayene gittiğimde yüksek doz verdiklerini 4 yumurta oluştuğunu hepsinin de büyük olduğunu söylediler. Olası gebelik riskli olacağı için bu ay işlem yapılmayacak önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz dediler. 1 hafta sonra lavaboya gidince koyu kahve leke oldu. 4 gün sürdü. Ara ara ağrılarım oldu. Dün de adet sancısı gibi kötü oldum. Neden olabilir?
Bende öyle canm vllaBenim hiç umudum yok 1 buçuk yıldır hiç tutmadı çünkü. Ne kimyasal ne bir düşük. Hani insan bazen tövbe estağfurullah düşük bile arıyor. Hani en azından bir daha olacağını bilirim ama hiçbir şekilde olmayınca umudum aşırı kırılıyor. Çift çizginin nerede çıktığını bile bilmiyorum o derece umutsuzum
Bende şuan meriofert 75 kullanıyorum yumurtam ilaçla 12 mm olmuştu şimdi iğne ile ne olucak hiç bilmiyorum ama hiç umudum yok gerçekten yoruldum.Bende öyle canm vlla
2 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı
Aşılama yaptrdım dün regli oldum oda tutmadı
Bizde de sebepsiz inferilite var sanrm bu zatn en zoru
Hiç hamile kalamayacagım gibi düşünüyorum
İğne ile yumiler büyüyor kzuu asıl sorun yumurta ile spermin birleşmesiBende şuan meriofert 75 kullanıyorum yumurtam ilaçla 12 mm olmuştu şimdi iğne ile ne olucak hiç bilmiyorum ama hiç umudum yok gerçekten yoruldum.
Gonal f den sonra en büyük yumurtam 19 ml oldu. 2 gün sonra da çatlatma iğnesi yaptımSizin ilk yumurta büyüklüğünü kaçtı çatlatma iğnesine geçildi mi
Sanırım benim yumurtam küçükken başlanılmış. Aslında ben doktora anlatmaya çalıştım benim adetim 31 günde bir olduğu için suan yumurta büyümesi için erken. Ben ovulasyon yaptigim icin biliyorum. Ama doktorunda umarım bildiği birşey vardır sonunda üzülmemGonal f den sonra en büyük yumurtam 19 ml oldu. 2 gün sonra da çatlatma iğnesi yaptım
Ne desem sizi yanıltmış olurum inanın yerleşme kanaması olabilir belki desem yaşamadım hiç veya aşılama ilaçlarından sonra da yaşamadımBen aşılama için gittiğimde iğne yapmamı istediler. 4 gün boyunca sonra muayene uygun zamanda çatlatma iğnesi yapılacak dendi. 3 gün belirtilen dozda iğneyi yaptım. Muayene gittiğimde yüksek doz verdiklerini 4 yumurta oluştuğunu hepsinin de büyük olduğunu söylediler. Olası gebelik riskli olacağı için bu ay işlem yapılmayacak önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz dediler. 1 hafta sonra lavaboya gidince koyu kahve leke oldu. 4 gün sürdü. Ara ara ağrılarım oldu. Dün de adet sancısı gibi kötü oldum. Neden olabilir?
Kız bizlerde ne sorun değil ki. Kocam günlerdir yumurtam sağlıklı olsun diye avakado havuç yediriyor. Kahve en sevdiğim şey onu bile kestik. Sonu umutlu olsa neyse diyeceğim ama umutsuzca ilerledigim bu yolda herşey sorun vallaİğne ile yumiler büyüyor kzuu asıl sorun yumurta ile spermin birleşmesiah vlla ağlamacak halimize gülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?