Yumurta rezervin olduğunu gosteriyor ona göre yonlendiriyorlar veya hormon testi yapildimi sana
Evet bugün 7. Günüm ilk defa denedim tek şans verdim ama aşılamaya sonrasında tüp bebek düşünüyorum
Bana hiçbir bilgi vermediAmh değeri yumurtalık rezervini gösterir 1 in altında ise en kısa zamanda tüp bebek önerilir ,benimde amh düşüklüğüm var o yüzden aşılamaya başladık zaman önemli oluyor amh düşük olunca
Direkt aşılamaya başladığına göre benim de amh düşükAmh değeri yumurtalık rezervini gösterir 1 in altında ise en kısa zamanda tüp bebek önerilir ,benimde amh düşüklüğüm var o yüzden aşılamaya başladık zaman önemli oluyor amh düşük olunca
Yaaaaa çok mutlu oldum senin adına RABBİM sağ saglim kucagina almayı nasip etsinÇok şükür tuttu bugün keseyi gördük haftaya inşallah kalbini de duyarız
Amin çok teşekkür ederim darısı size ve tüm isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsinYaaaaa çok mutlu oldum senin adına RABBİM sağ saglim kucagina almayı nasip etsin
Canım başka yere git herşeyi didik didik kafana yatsin öğren içini rahat ettir öyle başka tedaviyeBana hiçbir bilgi vermedikan falan verdim. Sonra direkt aşılama ile başlayacağız dedi. Niye bana hiçbir bilgi vermiyor anlamıyorum. Ne yumurtamin çapını söyledi ne de kaç yumurtam büyüdüğünü söyledi
Aminnnnnn ALLAH razı olsun canım inşallah nasip ederAmin çok teşekkür ederim darısı size ve tüm isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin
Çok sevindim bana umut oldunuz. Bugün aşılamanın 2. Günü benim. Ve aşırı umitsizim. Doktorumdan hiç memnun değilimÇok şükür tuttu bugün keseyi gördük haftaya inşallah kalbini de duyarız
Canim senin yaş kaç amh kaçtı benim 27 yaş amh 0.04Amh değeri yumurtalık rezervini gösterir 1 in altında ise en kısa zamanda tüp bebek önerilir ,benimde amh düşüklüğüm var o yüzden aşılamaya başladık zaman önemli oluyor amh düşük olunca
Normalde söylemesi gerekir dimi.Canım başka yere git herşeyi didik didik kafana yatsin öğren içini rahat ettir öyle başka tedaviye
Çok sevindim Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah Tüp bebek mi aşılama mı tuttuAmin çok teşekkür ederim darısı size ve tüm isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin
Aynen kac tane yumurtan var bende sağda 3 solda 2 veya 1 di sonra hsg çekil dedi hsg cekildim gebelis oluşmadı birşey çıkmadı başka sehirre hittim orda alttan ultrasonla bakildiginde kist kanama yapmış dedi rahmim biraz g3riye donukmuş. Mesela ben özel hastaneye gidip para veriyorum hsg çekiliyorum birşey denmedi devlete gittigimde dedi doktor doktorun iyisi çok önemli bana kimse aşilamada demedi direk tüo bebekNormalde söylemesi gerekir dimi.
Ben nasıl ogrenicem amh değerimi ya sinir oldum doktoraAynen kac tane yumurtan var bende sağda 3 solda 2 veya 1 di sonra hsg çekil dedi hsg cekildim gebelis oluşmadı birşey çıkmadı başka sehirre hittim orda alttan ultrasonla bakildiginde kist kanama yapmış dedi rahmim biraz g3riye donukmuş. Mesela ben özel hastaneye gidip para veriyorum hsg çekiliyorum birşey denmedi devlete gittigimde dedi doktor doktorun iyisi çok önemli bana kimse aşilamada demedi direk tüo bebek
Merhaba bende bugün başladım ilk aşılama serüvenime bize doktor yaparsa 116 bin dendi ama asistan yaparsa ücretsiz olacağını söylediler ilaçlarında henüz ne kadar tutacağını bilmiyorum bugün femara aldım 534 lira verdim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahBize aşılama fiyatı da söylenmedi ne kadar tutacak kim bilir
Ne kadardır ortalama acaba bu konularda hiçbir fikrim yok
Şuan şaşırdım bunlwr sonucunda seninle konuşuyor karar veriyorsun öyle yapiyosun hormon sonucun amh ultrasonda yumurtalık gorunumün kaç tane varBen nasıl ogrenicem amh değerimi ya sinir oldum doktora
Yaaa o kadar pahalı olmuş asılama neredeyse tüp bebegin yarısi kadarMerhaba bende bugün başladım ilk aşılama serüvenime bize doktor yaparsa 116 bin dendi ama asistan yaparsa ücretsiz olacağını söylediler ilaçlarında henüz ne kadar tutacağını bilmiyorum bugün femara aldım 534 lira verdim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hiçbirini söylemediŞuan şaşırdım bunlwr sonucunda seninle konuşuyor karar veriyorsun öyle yapiyosun hormon sonucun amh ultrasonda yumurtalık gorunumün kaç tane var
Ve biz bunu kmaraşta tıp fakültesinde yaptıracağız Allah’ın izniyle özelleri ve daha büyükşehirleri düşünemiyorumYaaa o kadar pahalı olmuş asılama neredeyse tüp bebegin yarısi kadar
Yaaa bu insanlar ne yapsın çocuk sahibi olmak isteyen maddi durumu olmayan kadınlar o kadar cogaldiki bu tüp bebek asılama herkes tüp bebek yapicak yakinda marasta diyrosun İstanbul Ankara olsa fiyat ne kadar olur inşallah olumlu olur canimVe biz bunu kmaraşta tıp fakültesinde yaptıracağız Allah’ın izniyle özelleri ve daha büyükşehirleri düşünemiyorum
Ayyyu çok sevindim Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin insaAllahÇok şükür tuttu bugün keseyi gördük haftaya inşallah kalbini de duyarız
Amin amin insaAllah nasip olurTransferin 5.günündeyim haftaya cuma test zamanı. Rabbim insallah nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?