Aşılama mi tüp Bebek mi

Merhabalar bende 2.5 yıllık evliyim evliliğimin ilk 5 ayı bebek düşünmedim 2 yıldır da bir kimyasal gebelik ve birde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum eşimde sperminde tek sıkıntımız ileri hızında düşüklük sayısı ve diğer değerleri çok iyi bende bir problem yok bugün ilk aşılamamı yaptık ilk defa bir tedaviye başladım tutar mı sizce ileri hızında sıkıntı olduğu için mantıken yıkanmış ve direk rahme gönderilmiş spermle tutabilir diye yaptırdım ama burada çoğu yerde okuduğuma göre aşılaması çoğu kişinin tutmamış bu durum beni üzdü ve mod olarak baya düştüm

Valla bende bu ay aşılama yaptıracağım ben de senin mantiginla dusunuyorum ama oran çok düşük doktorda bir kez aşılama deneyelim tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçelim dedi

Valla bende bu ay aşılama yaptıracağım ben de senin mantiginla dusunuyorum ama oran çok düşük doktorda bir kez aşılama deneyelim tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçelim dedi
Bende öyle yapıcam süreç çok yıpratıyor psikolojimin sağlığı açısından direk tüp bebeğe bsşvurucam senin kendiliğinden olur diyorlar bir sorun bakalım ben yıllarımı vermek istiyor muyum

Ne kadar zamandır olmuyor ,sebepsiz infertilite mi

Arkadaşlar bende de pkos var. Özelde 1 devlette 1 aşılama yaptirdim tutmadi. Devlette 1 sene önce tüp bebek yaotirdim 1 yumurta bulundu transfer edildi sonuç negatif. 1 sene sonra yine aynı tüp bebek merkezine geldik. Hem pkos hem sebepsiz infertilite olduğu için 3 yıllık evli olma şartını da tamamladigimiz icin raporlu yaptırdık. Bu defa 14 yumurta toplandı 12si dollendi 2 transfer yapıldı 1 yumurtam da dolduruldu. Ben ilk başta heyecanla aşılama yaotirdim ama tutmayınca hüsrana uğradım ikinci aşılamayi mecburi yaptirdim . Yoksa asla yaptirmazdim. Ama yine de moralinizi yüksek tutun asilamayla da tutan çok kişi oldu

Ne kadar zamandır olmuyor ,sebepsiz infertilite mi
3 yıldır olmuyor benim eşimin sperminde ileri hızı düşük biraz benim kadın doğum doktoruna göre düşük değil hamile kalmak için yeterli eşimin üroloji doktoruna göre normal yolla olma aşılama yada tüp bebek anlamadık gitti

Hayırlı Allah'tan ,tüp bebekte oldu mu peki

Bana da doktor tek şans verdi bende bugün ilaç kullanmaya başladım .insaAllah tüp bebeğe gerek kalmadan Rabbim nasip eder
İnşallah Allahım isteyen hakeden tüm kadınlara nasip etsin anneliği tattırsın tez zamanda bende çok istiyorum ben kendimi bildim bileli çocukları bebekleri çok severim bir ortamda arkadaşlarım sohbet eder ben çocuklarla oynarım rabbimde beni bununla sınıyor diye düşünüyorum hepimiz kavuşuruz inşallah

Cab Canım amh bakildimi

Bebeğin tuttumu canım

Vardır Rabbimin bir bildiği zamanı vardır daha diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…