Valla bende bu ay aşılama yaptıracağım ben de senin mantiginla dusunuyorum ama oran çok düşükMerhabalar bende 2.5 yıllık evliyim evliliğimin ilk 5 ayı bebek düşünmedim 2 yıldır da bir kimyasal gebelik ve birde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldumeşimde sperminde tek sıkıntımız ileri hızında düşüklük sayısı ve diğer değerleri çok iyi bende bir problem yok bugün ilk aşılamamı yaptık ilk defa bir tedaviye başladım tutar mı sizce ileri hızında sıkıntı olduğu için mantıken yıkanmış ve direk rahme gönderilmiş spermle tutabilir diye yaptırdım ama burada çoğu yerde okuduğuma göre aşılaması çoğu kişinin tutmamış bu durum beni üzdü ve mod olarak baya düştüm
Bende öyle yapıcam süreç çok yıpratıyor psikolojimin sağlığı açısından direk tüp bebeğe bsşvurucam senin kendiliğinden olur diyorlar bir sorun bakalım ben yıllarımı vermek istiyor muyumValla bende bu ay aşılama yaptıracağım ben de senin mantiginla dusunuyorum ama oran çok düşükdoktorda bir kez aşılama deneyelim tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçelim dedi
Ne kadar zamandır olmuyor ,sebepsiz infertilite miBende öyle yapıcam süreç çok yıpratıyor psikolojimin sağlığı açısından direk tüp bebeğe bsşvurucam senin kendiliğinden olur diyorlar bir sorun bakalım ben yıllarımı vermek istiyor muyum
3 yıldır olmuyor benim eşimin sperminde ileri hızı düşük biraz benim kadın doğum doktoruna göre düşük değil hamile kalmak için yeterli eşimin üroloji doktoruna göre normal yolla olma aşılama yada tüp bebek anlamadık gittiNe kadar zamandır olmuyor ,sebepsiz infertilite mi
Benim bu 3 yıl içinde bir kimyasal gebelik birde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj geçmişim varNe kadar zamandır olmuyor ,sebepsiz infertilite mi
Hayırlı Allah'tan ,tüp bebekte oldu mu pekiArkadaşlar bende de pkos var. Özelde 1 devlette 1 aşılama yaptirdim tutmadi. Devlette 1 sene önce tüp bebek yaotirdim 1 yumurta bulundu transfer edildi sonuç negatif. 1 sene sonra yine aynı tüp bebek merkezine geldik. Hem pkos hem sebepsiz infertilite olduğu için 3 yıllık evli olma şartını da tamamladigimiz icin raporlu yaptırdık. Bu defa 14 yumurta toplandı 12si dollendi 2 transfer yapıldı 1 yumurtam da dolduruldu. Ben ilk başta heyecanla aşılama yaotirdim ama tutmayınca hüsrana uğradım ikinci aşılamayi mecburi yaptirdim . Yoksa asla yaptirmazdim. Ama yine de moralinizi yüksek tutun asilamayla da tutan çok kişi oldu
Anladım hayırlısıyla olur insaAllah aşılama mi deniyorsunuz su anBenim bu 3 yıl içinde bir kimyasal gebelik birde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj geçmişim var
Evet bugün 7. Günüm ilk defa denedim tek şans verdim ama aşılamaya sonrasında tüp bebek düşünüyorumAnladım hayırlısıyla olur insaAllah aşılama mi deniyorsunuz su an
Bana da doktor tek şans verdi bende bugün ilaç kullanmaya başladım .insaAllah tüp bebeğe gerek kalmadan Rabbim nasip ederEvet bugün 7. Günüm ilk defa denedim tek şans verdim ama aşılamaya sonrasında tüp bebek düşünüyorum
İnşallah Allahım isteyen hakeden tüm kadınlara nasip etsin anneliği tattırsın tez zamanda bende çok istiyorum ben kendimi bildim bileli çocukları bebekleri çok severim bir ortamda arkadaşlarım sohbet eder ben çocuklarla oynarım rabbimde beni bununla sınıyor diye düşünüyorum hepimiz kavuşuruz inşallahBana da doktor tek şans verdi bende bugün ilaç kullanmaya başladım .insaAllah tüp bebeğe gerek kalmadan Rabbim nasip eder
Canım amh bakildimiKızlar merhaba konuya gireyim hemen. Ben 1.5 senelik evliyim. Bebeğimiz olmadığı için doktora gittim. Yumurtaliklarin gelişmemiş dedi aynı zamanda rahim filmi çekildi ve tüplerden biri tıkalı çıktı. Eşimin de sperm ileri hareketlilik az çıktı. Devlet hastanesi dedi ki bizim burada tüp bebek yok ama sana tek tedavi yöntemi tüp bebek olur ancak o tutar burada vakit kaybetme dedi. Özele gittik onlar da burada tüp bebek yapmiyoruz ama aşılama yapıyoruz dedi. Letu isminde ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra yumurta çatlatma iğnesi ve aşılama yapacağız dedi. Ama aklım karışık aşılama mi mantıklı yoksa direkt olarak tüp bebek mi mantıklı. Aşılama yapıpta tutan var mı ?
Çok caresizim cevap verirseniz çok mutlu olurum
Amh ne demek canımCab
Canım amh bakildimi
Bebeğin tuttumu canımMerhaba canım benimde tek tüpün tıkalı ve 2 kere asilama yaptım doktorumun önerisiyle ama malesef olmadi nerdeyse bir senem beklemekle geçti olmayınca yaptığın stres üzüntü çabası kaldı bana şimdi tü bebek yaptırdık 6. Günümdeyim inşallah bebegim tutulmuşturherkeste aynı şey olcak diye bisey yok oladabilir ama tüpün tikaliysa biraz zaman kaybedebilirsin tek tuple de hamile kalan birçok kadın var senin ne istediğin daha önemli bence hakkında hayırlısı olsun ınsaalh
Yumurta rezervin olduğunu gosteriyor ona göre yonlendiriyorlar veya hormon testi yapildimi sanaAmh ne demek canım
Vardır Rabbimin bir bildiği zamanı vardır daha diye düşünüyorumİnşallah Allahım isteyen hakeden tüm kadınlara nasip etsin anneliği tattırsın tez zamanda bende çok istiyorum ben kendimi bildim bileli çocukları bebekleri çok severim bir ortamda arkadaşlarım sohbet eder ben çocuklarla oynarım rabbimde beni bununla sınıyor diye düşünüyorum hepimiz kavuşuruz inşallah
Amh değeri yumurtalık rezervini gösterir 1 in altında ise en kısa zamanda tüp bebek önerilir ,benimde amh düşüklüğüm var o yüzden aşılamaya başladık zaman önemli oluyor amh düşük oluncaAmh ne demek canım
Çok şükür tuttu bugün keseyi gördük haftaya inşallah kalbini de duyarızBebeğin tuttumu canım
Transferin 5.günündeyim haftaya cuma test zamanı. Rabbim insallah nasip ederHayırlı Allah'tan ,tüp bebekte oldu mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?