Ben medicalpwrkda başladım hastaneye 31.500 yumurta toplamaya verdik 10000 dondurma işlemi 14.000 transfer işlemi için para verdik ilaçlarda toplam 30.000 tutmuştur tahminiBize aşılama fiyatı da söylenmedi ne kadar tutacak kim bilir
Ne kadardır ortalama acaba bu konularda hiçbir fikrim yok
Aşılama ne kadar oluyo peki fiyatBen medicalpwrkda başladım hastaneye 31.500 yumurta toplamaya verdik 10000 dondurma işlemi 14.000 transfer işlemi için para verdik ilaçlarda toplam 30.000 tutmuştur tahmini
Ben Nisan ayında başlamıştım devlet hastanesinde ondan gonal f kullandım 2 3 bin falan vermiştik hastanede 500 tl istemişti ama 2 3 günde bi gittiğimiz için yol bizi zorlamistiAşılama ne kadar oluyo peki fiyat
Devlette bile bu kadarsa özelde daha çoktur dimiBen Nisan ayında başlamıştım devlet hastanesinde ondan gonal f kullandım 2 3 bin falan vermiştik hastanede 500 tl istemişti ama 2 3 günde bi gittiğimiz için yol bizi zorlamisti
Yani bende kimseye demedim eşim çok destekçim kimseye söylememe tarafındayım yardımcı olabileceğim dertleşmek birini istersen yazabilirsin çok zor süreç gerçekten derdini anlatammamk daha çok yoruyor bazenDevlette bile bu kadarsa özelde daha çoktur dimiBen ailelere de anlatamadim moralimi iyice bozarlar diye o yüzden çok bunaliuorim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Devlette bile bu kadarsa özelde daha çoktur dimiBen Nisan ayında başlamıştım devlet hastanesinde ondan gonal f kullandım 2 3 bin falan vermiştik hastanede 500 tl istemişti ama 2 3 günde bi gittiğimiz için yol bizi zorlamisti
Evet bizde sadece eşim ve ben biliyoruz şuan ve ikimizde o kadar bu konularda tecrübesiz ki kafamız karışıyor her konudaYani bende kimseye demedim eşim çok destekçim kimseye söylememe tarafındayım yardımcı olabileceğim dertleşmek birini istersen yazabilirsin çok zor süreç gerçekten derdini anlatammamk daha çok yoruyor bazen
Teşekkür ederim kimse önermiyor aşılamayı vazgeçtik biz de tüp bebek merkezlerine bakacağız inşaallahSizin koşullarda tüp bebek mantıklı.
Aşılama sadece zaman kaybı olur.
Ki bence tüpler açık falan da olsa zaman kaybı da neyseee
Kızlar merhaba konuya gireyim hemen. Ben 1.5 senelik evliyim. Bebeğimiz olmadığı için doktora gittim. Yumurtaliklarin gelişmemiş dedi aynı zamanda rahim filmi çekildi ve tüplerden biri tıkalı çıktı. Eşimin de sperm ileri hareketlilik az çıktı. Devlet hastanesi dedi ki bizim burada tüp bebek yok ama sana tek tedavi yöntemi tüp bebek olur ancak o tutar burada vakit kaybetme dedi. Özele gittik onlar da burada tüp bebek yapmiyoruz ama aşılama yapıyoruz dedi. Letu isminde ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra yumurta çatlatma iğnesi ve aşılama yapacağız dedi. Ama aklım karışık aşılama mi mantıklı yoksa direkt olarak tüp bebek mi mantıklı. Aşılama yapıpta tutan var mı ?
Çok caresizim cevap verirseniz çok mutlu olurum
Hayır açmaya çalışmış ama açmamış doktor öyle söyledi. Teşekkür ederim peki macun tarzı şeyler önerir misiniz ne almam gerekir bu durumda.Selam canım,
Bence aşılama ile hiç boşuna vakit ve para kaybı yaşama, direk tüp bebeğe yönel.
Tıkalı olan tüpü açtılar değilmi?
Sperm için bol bol keçi boynuzu, somon tüketsin eşiniz.
Aşılama yapmayacağız canım kimse olumlu dönüş yapmadi o konuda. En iyisi tüp bebekBize aşılama fiyatı da söylenmedi ne kadar tutacak kim bilir
Ne kadardır ortalama acaba bu konularda hiçbir fikrim yok
Merhaba uşakta özel hangi doktora gittinizAşılama yapmayacağız canım kimse olumlu dönüş yapmadi o konuda. En iyisi tüp bebek
Mahmut kazım inan İlter beye gittik. Sizin öneriniz var mı tüp bebek yapan yer yok Uşak'ta bulamıyorumMerhaba uşakta özel hangi doktora gittiniz
polikistik over var bende yumurtlama olmuyor mehmet akif şanlıya aldım yarın için devlette 2 kez klomen denendi takip filan yapılmadı o yüzden özeli denemek istyrmMahmut kazım inan İlter beye gittik. Sizin öneriniz var mı tüp bebek yapan yer yok Uşak'ta bulamıyorum
Instagram'da 15.000 takipçisi var Mehmet Akif beyin ben de sonradan gördüm hatta ilk başta ona gitseydim keşke diye düşündüm. Baya seviliyor çok iyi tercih yapmışsınız. Ben de devlete gitmiştim ama bana senin durumunda çocuk olsa bile düşer rahmindeki sıvıdan boşuna vakit kaybetme buralarda dedi o yüzden devleti bende bıraktım. Pat diye söylenmez insanın yüzüne şok oldumpolikistik over var bende yumurtlama olmuyor mehmet akif şanlıya aldım yarın için devlette 2 kez klomen denendi takip filan yapılmadı o yüzden özeli denemek istyrm
Rahimdeki sıviyi nerdenInstagram'da 15.000 takipçisi var Mehmet Akif beyin ben de sonradan gördüm hatta ilk başta ona gitseydim keşke diye düşündüm. Baya seviliyor çok iyi tercih yapmışsınız. Ben de devlete gitmiştim ama bana senin durumunda çocuk olsa bile düşer rahmindeki sıvıdan boşuna vakit kaybetme buralarda dedi o yüzden devleti bende bıraktım. Pat diye söylenmez insanın yüzüne şok oldum
Canım ben gittim o doktora çok yoğundu pek bisey anlamadım hap verdi kontrole çağırdı o zaman belli olacak bakalım çok geç geldi polikliniğe hastası da baya cokInstagram'da 15.000 takipçisi var Mehmet Akif beyin ben de sonradan gördüm hatta ilk başta ona gitseydim keşke diye düşündüm. Baya seviliyor çok iyi tercih yapmışsınız. Ben de devlete gitmiştim ama bana senin durumunda çocuk olsa bile düşer rahmindeki sıvıdan boşuna vakit kaybetme buralarda dedi o yüzden devleti bende bıraktım. Pat diye söylenmez insanın yüzüne şok oldum
Rahimdeki sıviyi nerden
Canım ben gittim o doktora çok yoğundu pek bisey anlamadım hap verdi kontrole çağırdı o zaman belli olacak bakalım çok geç geldi polikliniğe hastası da baya cok
Ben Denizli'den tüp bebek için randevu aldım en azından fiyat bilgisi alıp temmuza kadar para birikimi yapar gideriz. Sanki asla çocuğum olmayacakmia gibi hissediyorum. Tüpü tıkalı olanların tutan çocukları da rahme giden sıvıdan düşüyormus.Rahimdeki sıviyi nerden
Canım ben gittim o doktora çok yoğundu pek bisey anlamadım hap verdi kontrole çağırdı o zaman belli olacak bakalım çok geç geldi polikliniğe hastası da baya cok
Çok geçmiş olsun. Şuan bu sürecin bende sonuna geldim. Zaten doktorlar ne öneriyorsa onu yaptırın. Zaten tüp bebek ilk başta hemen rapor çıkmaz doktorunuz dediğine göre rapor çıkma durumundasınızdır. Bize doktorumuzun dediği eşimden kaynaklı olduğu için aşılamada tutma ihtimali çok düşük olduğu çünkü spermi alıp yıkayıp rahmin içine yerleştiriyolar yanlışım yoksa ama tüp bebek için kadından yumurta toplayıp dışarda sperm ile döllenmesi bekleniyo uygun zamanda da transfer ediliyo aşılamaya göre tüp bebek tutma ihtimali daha yüksek olduğu söylendi.Kızlar merhaba konuya gireyim hemen. Ben 1.5 senelik evliyim. Bebeğimiz olmadığı için doktora gittim. Yumurtaliklarin gelişmemiş dedi aynı zamanda rahim filmi çekildi ve tüplerden biri tıkalı çıktı. Eşimin de sperm ileri hareketlilik az çıktı. Devlet hastanesi dedi ki bizim burada tüp bebek yok ama sana tek tedavi yöntemi tüp bebek olur ancak o tutar burada vakit kaybetme dedi. Özele gittik onlar da burada tüp bebek yapmiyoruz ama aşılama yapıyoruz dedi. Letu isminde ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra yumurta çatlatma iğnesi ve aşılama yapacağız dedi. Ama aklım karışık aşılama mi mantıklı yoksa direkt olarak tüp bebek mi mantıklı. Aşılama yapıpta tutan var mı ?
Çok caresizim cevap verirseniz çok mutlu olurum
Canım biz özele gittik. Benim bulunduğum şehirde tüp bebek yapan yok ne devlet ne özel. Aşılama var sadeceÇok geçmiş olsun. Şuan bu sürecin bende sonuna geldim. Zaten doktorlar ne öneriyorsa onu yaptırın. Zaten tüp bebek ilk başta hemen rapor çıkmaz doktorunuz dediğine göre rapor çıkma durumundasınızdır. Bize doktorumuzun dediği eşimden kaynaklı olduğu için aşılamada tutma ihtimali çok düşük olduğu çünkü spermi alıp yıkayıp rahmin içine yerleştiriyolar yanlışım yoksa ama tüp bebek için kadından yumurta toplayıp dışarda sperm ile döllenmesi bekleniyo uygun zamanda da transfer ediliyo aşılamaya göre tüp bebek tutma ihtimali daha yüksek olduğu söylendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?