CANIM MERHABA BENDE SENİN GİBİ ÇOK KARIŞIK GÜNLER YAŞADIM ACABA AŞILAMAMI? MİGROENJEKSİYONMU? DİYE DOKTORUM TEDAVİNİN AĞIR OLDUĞUNU İLK AŞILAMA BİR DENİYELİM DEDİ OK DEDİK AŞILAMAYA BAŞLADIM NEYSE SON TRANSFERDEN BİRGÜN ÖNCE MUAYNEYE GİTDİM DOKTORUM YUMURTANIN ERKEN ÇATLAMASINDAN TEDAVİ YARIM KALDI NEYSE 1 AY DA ARA VERİLDİ BİR DAHA BAŞLICAKTIKKİ OKUDUM ARAŞTIRDIM HERKES 3 DEN 5 DEN BASEDİYOR AŞILAMANIN BAKTIM BÖYLE DAHA ÇOK YIPRANICAM HEM MADDİ HEM MANEVİ DEDİM MİGROENJEKSİYONA BAŞLIYALIM ÇÜNKÜ AŞILAMADA İNSANI ÇOK YORUYOR TAMAM DİYERİDE ÖYLE AMA SONUÇ DAHA YÜKSEK OLUYOR BUNDA YİNE HAYIRLISI ALLAHTAN AMA BEN MİGROYU ARAŞTIRDIM AŞILAMAYI KENARA İTDİM YİNE SEN BİLİRSİN BEN DE İŞLEM BİTDİ ŞİMDİ İLK DENEMEMDE ŞİMDİ SONUCUMU BEKLİYORUM SENDE KARARINI VERİRSİN İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN CANIMa.s.opuyorumnanaktan
biri bana ilaçlar ,muayene,ilaçlar ayrı ayrı kaç liradan başladığını yazarsa çok sevinirim...
teşekkürler canım.peki ilaçları kendimiz dışardan alsakda fiyat aynımı?hani muayene testler dedin ya mesela neler yapılıyor?benim endo olma ihtimalim vaarmış ama kesin tanı için ne yapmam gerekior bilmiyorum,pcos demişlerdi önceden...ben umut tüp bebek merkezine gittim ilk muayne ücretsiz. sonrasında 4500 lira ilaclar dahil paket program fiyatı. Orada yapılan testleri ve 2 yıl boyunca yumurtanıda ücretsiz donduruyolarmış. laelaelaelaelae
ben de sağlıkçıyım,ve kesinlikle aşılama falan önermem çok yıpratıcı zaten ilaçlarla baya bi maliyetli,şansında %10 oluyomuş hiç değmez.vajinisnus hastaları için ii sonuç alınıyormuş.sen hangi tüp bebek merkezinde yaptın?ilaçlar hariç ne ücret istediler.?CANIM MERHABA BENDE SENİN GİBİ ÇOK KARIŞIK GÜNLER YAŞADIM ACABA AŞILAMAMI? MİGROENJEKSİYONMU? DİYE DOKTORUM TEDAVİNİN AĞIR OLDUĞUNU İLK AŞILAMA BİR DENİYELİM DEDİ OK DEDİK AŞILAMAYA BAŞLADIM NEYSE SON TRANSFERDEN BİRGÜN ÖNCE MUAYNEYE GİTDİM DOKTORUM YUMURTANIN ERKEN ÇATLAMASINDAN TEDAVİ YARIM KALDI NEYSE 1 AY DA ARA VERİLDİ BİR DAHA BAŞLICAKTIKKİ OKUDUM ARAŞTIRDIM HERKES 3 DEN 5 DEN BASEDİYOR AŞILAMANIN BAKTIM BÖYLE DAHA ÇOK YIPRANICAM HEM MADDİ HEM MANEVİ DEDİM MİGROENJEKSİYONA BAŞLIYALIM ÇÜNKÜ AŞILAMADA İNSANI ÇOK YORUYOR TAMAM DİYERİDE ÖYLE AMA SONUÇ DAHA YÜKSEK OLUYOR BUNDA YİNE HAYIRLISI ALLAHTAN AMA BEN MİGROYU ARAŞTIRDIM AŞILAMAYI KENARA İTDİM YİNE SEN BİLİRSİN BEN DE İŞLEM BİTDİ ŞİMDİ İLK DENEMEMDE ŞİMDİ SONUCUMU BEKLİYORUM SENDE KARARINI VERİRSİN İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN CANIMa.s.opuyorumnanaktan
ben umut tüp bebek merkezine gittim ilk muayne ücretsiz. sonrasında 4500 lira ilaclar dahil paket program fiyatı. Orada yapılan testleri ve 2 yıl boyunca yumurtanıda ücretsiz donduruyolarmış. laelaelaelaelae
bugün adet 4.gün kanıma hormon tahlilleri yaptırmaya gittim devlet hastanesine 1 yıl önce yaptırmıştım tsh erkeklik hormonları ,prolaktin falan.sonuç kağıdımı dr a verdim tüpbebek öncesinde bunları yaptırmamı istediler dedim ve hepsinin işlemin yaptı kanımı verip çıktım.sadece 5 dk sürdü.yarın sonucumu alıp tüpbebek merkezn gitcem.asla özelde tahlil yaptırmam.resmen söğüşlemişler sizi.yeterki fırsat geçsin ellerine.sağlıkçı olarak bunlardan utanıyorumsushi canımm ilk gittiğinde muayene oldun ve ücretsizdi ölemii???bidee orada yapılan testler ücretsiz demişsinnnn hormon testleri felanmı ücretsiz mi canım???
ist tüpe gittim demiştimm sanaaa ilk muayeneden 100 istediler.....ve bize sölemediler muayenin paralı olduğunu..üstüne hormon testi istendiii oda 400 istedilerr sadece benimki 400..eşimdende istendii ve onun parasını sormadık.....gerçi ben orda yaptırmayı düşünmüyorumm yani testleri araştırma hastanesinde yaptırıcamm...400 veremem bi kan testine.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?