• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mı, tüp bebek mi? Merkez ücretleri, kilomu sorun sigara mı?

sushiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
242
2
96
44
İstanbul
Kızlar herkese selamm,
saatlerdir forum konularını okuyorum. Tüp bebek merkezleri, fiyatları, ilaçları derken aklıma bir soru takıldı ve bende bir konu açıp sizlere danışmak istedim.
Ben 5 yıllık evliyim 29 yaşındayım, geçen sene Cerrahpaşa'da bir kez aşılama yaptırdım ama sonuç negatifti. Ama işlem sırasında canım çok acıdı ve kendimi çok kastım. Enjekte edilen çubuk yamuldu:) Yani bence o işte bir baştan savmalık oldu. Aradan bir sene geçti ve ben Umut tüp bebek merkezine gittim. Bu arada ben pcos var. Doktor yumurtalarımın çok oldugunu söyledi. Eşimin sperm sayısında azalma ve hareketliliğinde yavaşlama var ama sorun olacak kadar değil.
Doktorum aşılamada çoğul gebelik olabileceğini ve olma şansının tüpe oranla daha az olduğunu söyledi. E ee ama ortada maddi bir gerçekte var

Şimdi ben bir kez daha aşılama yaptırsammı? Yoksa sizce direk tüpe başlangıç yapsammı?

Ayrıca sigara içiyorum ve bu sorular kafamdayken bırakamıyorumda. 85 kgyum:)
Sizin de benimkine benzer deneyimleriniz oldumu olduysa acil paylaşırmısınız?

CANIM MERHABA BENDE SENİN GİBİ ÇOK KARIŞIK GÜNLER YAŞADIM ACABA AŞILAMAMI? MİGROENJEKSİYONMU? DİYE DOKTORUM TEDAVİNİN AĞIR OLDUĞUNU İLK AŞILAMA BİR DENİYELİM DEDİ OK DEDİK AŞILAMAYA BAŞLADIM NEYSE SON TRANSFERDEN BİRGÜN ÖNCE MUAYNEYE GİTDİM DOKTORUM YUMURTANIN ERKEN ÇATLAMASINDAN TEDAVİ YARIM KALDI NEYSE 1 AY DA ARA VERİLDİ BİR DAHA BAŞLICAKTIKKİ OKUDUM ARAŞTIRDIM HERKES 3 DEN 5 DEN BASEDİYOR AŞILAMANIN BAKTIM BÖYLE DAHA ÇOK YIPRANICAM HEM MADDİ HEM MANEVİ DEDİM MİGROENJEKSİYONA BAŞLIYALIM ÇÜNKÜ AŞILAMADA İNSANI ÇOK YORUYOR TAMAM DİYERİDE ÖYLE AMA SONUÇ DAHA YÜKSEK OLUYOR BUNDA YİNE HAYIRLISI ALLAHTAN AMA BEN MİGROYU ARAŞTIRDIM AŞILAMAYI KENARA İTDİM YİNE SEN BİLİRSİN BEN DE İŞLEM BİTDİ ŞİMDİ İLK DENEMEMDE ŞİMDİ SONUCUMU BEKLİYORUM SENDE KARARINI VERİRSİN İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN CANIMa.s.opuyorumnanaktan:nazar:

CANIM MERHABA BENDE SENİN GİBİ ÇOK KARIŞIK GÜNLER YAŞADIM ACABA AŞILAMAMI? MİGROENJEKSİYONMU? DİYE DOKTORUM TEDAVİNİN AĞIR OLDUĞUNU İLK AŞILAMA BİR DENİYELİM DEDİ OK DEDİK AŞILAMAYA BAŞLADIM NEYSE SON TRANSFERDEN BİRGÜN ÖNCE MUAYNEYE GİTDİM DOKTORUM YUMURTANIN ERKEN ÇATLAMASINDAN TEDAVİ YARIM KALDI NEYSE 1 AY DA ARA VERİLDİ BİR DAHA BAŞLICAKTIKKİ OKUDUM ARAŞTIRDIM HERKES 3 DEN 5 DEN BASEDİYOR AŞILAMANIN BAKTIM BÖYLE DAHA ÇOK YIPRANICAM HEM MADDİ HEM MANEVİ DEDİM MİGROENJEKSİYONA BAŞLIYALIM ÇÜNKÜ AŞILAMADA İNSANI ÇOK YORUYOR TAMAM DİYERİDE ÖYLE AMA SONUÇ DAHA YÜKSEK OLUYOR BUNDA YİNE HAYIRLISI ALLAHTAN AMA BEN MİGROYU ARAŞTIRDIM AŞILAMAYI KENARA İTDİM YİNE SEN BİLİRSİN BEN DE İŞLEM BİTDİ ŞİMDİ İLK DENEMEMDE ŞİMDİ SONUCUMU BEKLİYORUM SENDE KARARINI VERİRSİN İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN CANIMa.s.opuyorumnanaktan:nazar:

rengincim simdi sen tüp bebekmi yaptırdın anlayamadım ben:) ama umarım sonucun olumlu olur alkisalkisalkis

biri bana ilaçlar ,muayene,ilaçlar ayrı ayrı kaç liradan başladığını yazarsa çok sevinirim...

biri bana ilaçlar ,muayene,ilaçlar ayrı ayrı kaç liradan başladığını yazarsa çok sevinirim...

ben umut tüp bebek merkezine gittim ilk muayne ücretsiz. sonrasında 4500 lira ilaclar dahil paket program fiyatı. Orada yapılan testleri ve 2 yıl boyunca yumurtanıda ücretsiz donduruyolarmış. laelaelaelaelae

ben umut tüp bebek merkezine gittim ilk muayne ücretsiz. sonrasında 4500 lira ilaclar dahil paket program fiyatı. Orada yapılan testleri ve 2 yıl boyunca yumurtanıda ücretsiz donduruyolarmış. laelaelaelaelae
teşekkürler canım.peki ilaçları kendimiz dışardan alsakda fiyat aynımı?hani muayene testler dedin ya mesela neler yapılıyor?benim endo olma ihtimalim vaarmış ama kesin tanı için ne yapmam gerekior bilmiyorum,pcos demişlerdi önceden...

ben de sağlıkçıyım,ve kesinlikle aşılama falan önermem çok yıpratıcı zaten ilaçlarla baya bi maliyetli,şansında %10 oluyomuş hiç değmez.vajinisnus hastaları için ii sonuç alınıyormuş.sen hangi tüp bebek merkezinde yaptın?ilaçlar hariç ne ücret istediler.?

canım slm bende 2 kez asılama oldum zahmetlı evet 3 aşılamayı olacaktım onunda fiyatı ilaçlar dahil nerdeyse bana 1200 tl falan cıkıyor zahmetlı bırde stres dr. yüzde 15 dedi bana bende düsündüm bir kac ay daha bekleyip tüp bebek deniyecegım anadolu yakasında anadolu sağlık merkezi var orda düsünüyorum prof. aydın arıcıya çogu yerde para tuzagı malesef herşey gönlünce olsun...

sushi canımm ilk gittiğinde muayene oldun ve ücretsizdi ölemii???bidee orada yapılan testler ücretsiz demişsinnnn hormon testleri felanmı ücretsiz mi canım???
ist tüpe gittim demiştimm sanaaa ilk muayeneden 100 istediler.....ve bize sölemediler muayenin paralı olduğunu..üstüne hormon testi istendiii oda 400 istedilerr sadece benimki 400..eşimdende istendii ve onun parasını sormadık.....gerçi ben orda yaptırmayı düşünmüyorumm yani testleri araştırma hastanesinde yaptırıcamm...400 veremem bi kan testine.....

sushi canımm ilk gittiğinde muayene oldun ve ücretsizdi ölemii???bidee orada yapılan testler ücretsiz demişsinnnn hormon testleri felanmı ücretsiz mi canım???
ist tüpe gittim demiştimm sanaaa ilk muayeneden 100 istediler.....ve bize sölemediler muayenin paralı olduğunu..üstüne hormon testi istendiii oda 400 istedilerr sadece benimki 400..eşimdende istendii ve onun parasını sormadık.....gerçi ben orda yaptırmayı düşünmüyorumm yani testleri araştırma hastanesinde yaptırıcamm...400 veremem bi kan testine.....
bugün adet 4.gün kanıma hormon tahlilleri yaptırmaya gittim devlet hastanesine 1 yıl önce yaptırmıştım tsh erkeklik hormonları ,prolaktin falan.sonuç kağıdımı dr a verdim tüpbebek öncesinde bunları yaptırmamı istediler dedim ve hepsinin işlemin yaptı kanımı verip çıktım.sadece 5 dk sürdü.yarın sonucumu alıp tüpbebek merkezn gitcem.asla özelde tahlil yaptırmam.resmen söğüşlemişler sizi.yeterki fırsat geçsin ellerine.sağlıkçı olarak bunlardan utanıyorum:(

canım bende geçen yıl yaptırmıştımm fakatt bu ist tüp çok fazla şeye bakmak istemiş.....kanda pıhtılaşma fsh tsh belki 15 tane şeyi işaretlemiş.....neyse bende kesinlikle o kadar para vermem gerekirsee beklerim yinede araştırma hastanesinde yaptırırım..zaten benim raporum var ve bütün testlerimi çapada yaptırdım eşimde testlerini orda yaptırdı.....ve bunuda yaptırırım..ama ben bide umut tüple görüşmeye gidicem..bakalım ordan da aynıları istenilcekmi??düşünsene yaaa raporluu ist tüp 2 milyar bile tutmuyorr fakatt tüp öncesi testten 400 lira isteniliyrrr....nasıl bişey bu anlamıyorumm.....

Canım sushiiciğim bence direkt tüp bebege git asılamada külfetlı bence,kiloda benımde takıntım var ıste rejım yapsan bir türlü yapmasan bir türlü.Bilemiyorum.Ekmegi kestım birde aksam yemegını kestım bakalım zayıflayabılecekmıyım.Yatmadan 2yemek kasıgı pekmez yıyorum.Ne yapacagımı sastım.Cokta asırı kılolu degılız canım ya hayırlısı olsun senın ıcın canım:uhm::1hug:Haa sigarayıda azalt bence..

Back