Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinDirek tüp bebek derim bende 2 aşılama yaptırdım pcos var eşiminde sayı azdı tutmadı. Tüp bebek ilkte tuttu şükür
Ortalama ne kadar bi harcama olmuştu tedavi sürecindeAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSiz nerede yaptırmıştınız peki tüp bebeği
Biz izmirde yaptırdık burada yaşıyoruz. Aralık ayında yaptırdık şu an fiyat olarak çok uçmuş tabii kıyaslama yapmayın pekAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSiz nerede yaptırmıştınız peki tüp bebeği
Bende pcosum 2. Aşılamamı yaptrdm bekliyorum haftaya sonucu belli olur hiç umudum yok tuttugunu sanmıyorum.. inşallah tutmuş olurda tüp bebeğe gerek kalmaz yoksa bnde tüp bebeğe baslıyacağım smdiden arastırıyorum.. sana bnde önerim direk tüp bebek yaptır insanın psikolojisi bozuluyorMerhaba 3. Kez yumurta takibim negatifle sonuçlandı (İlk 2 yumurta takibi sonrası histereskopi yapıldı polipten dolayı) 2 sini farkli bir hastanede yaptırmıştım.En son ki yumurta takibini de özel muayenehane de devam ettirmiştim.Doktorum şimdi aşılama yapalım eğer tutmazsa tüp bebeğe geçeriz diyor.Fakat çok masraflı yumurta takibinde aldığım ilaç 2008 liraydı şimdi 2500 lira olmuş yumurtam direnç gösterdiği için 900+900+450 3 kutu bu ilaçtan almam gerekti yumurta takibi ücreti de ayrı yaklaşık bu tedaviye 9 10 bin lira harcadık arada harcadıklarımız hariç aşılama ücreti 5 bin lira dendi ve yine muhtelemen aynı hormon iğneleriyle devam edeceğim ve yine muhtemelen yumurtlama sorunumdan dolayı büyürken direnç gösterecek yaklaşık 7 8 bin lira sadece ilaca gidecek tüp bebek için de 15 bin lira fiyat verildi kendi alacağım ilaçlar hariç sizce aşılamayı mı tercih etmeliyim tüp bebeği mi kronik pcos hastasıyım siz tüp bebek veya aşılama yaptıranlar nerede ne kadar maliyetlerle yaptırdınız yardımcı olur musunuz
İnşaAllah tüp bebeğe gerek kalmaz da hamile kalırsınız ben bu ay kendime biraz zaman ayırdım Eylül gibi kesinleştirip tedaviye tekrardan başlayacağım 3 negatif yumurta takibi histereskopi geçmişte vajinismus derken yıprandım kendimi yorulmuş hissediyorum kendimi toparlayıp başlayacağım inşaAllahBende pcosum 2. Aşılamamı yaptrdm bekliyorum haftaya sonucu belli olur hiç umudum yok tuttugunu sanmıyorum.. inşallah tutmuş olurda tüp bebeğe gerek kalmaz yoksa bnde tüp bebeğe baslıyacağım smdiden arastırıyorum.. sana bnde önerim direk tüp bebek yaptır insanın psikolojisi bozuluyor
Doktoruma güveniyorum benim ilk evlendiğim dönem vajinismus geçmişim vardı 8.5 ay sonra doktor yardımıyla atlattım fakat devlet hastanesine kadın doğum bölümüne gittiğimde doktor muayene ederken o kadar sert davrandı ki kendimi tekrar kasmaya başladığımı fark ettim o yüzden imkan yettikçe doktorumla devam edeceğim çok teşekkür ederim bu bilgi içinaşılama ve tüp için devlete gitseniz? 3deneme ücretsiz bu hakkınızı kullanın derim
Hİç umudum kalmadı kuzum. Bu ayda olmadı diye düşünüyorum aşılamadan sonra 8. günü kan verdim aslında bilerek değil acillik oldum hastalandım orda aldılar 2,5 cıktı sonuç zaten halim kalmadı bu sonucu görüncede hiç umudum kalmadı.. Bende çok yoruldugumu hissediyorum mola vericem..İnşaAllah tüp bebeğe gerek kalmaz da hamile kalırsınız ben bu ay kendime biraz zaman ayırdım Eylül gibi kesinleştirip tedaviye tekrardan başlayacağım 3 negatif yumurta takibi histereskopi geçmişte vajinismus derken yıprandım kendimi yorulmuş hissediyorum kendimi toparlayıp başlayacağım inşaAllah
umudunu yitirme 2,5 yükselmeyecek bir değer değil . Vardır bir hayır , kendini bırakma Allah büyük daha var test gününeHİç umudum kalmadı kuzum. Bu ayda olmadı diye düşünüyorum aşılamadan sonra 8. günü kan verdim aslında bilerek değil acillik oldum hastalandım orda aldılar 2,5 cıktı sonuç zaten halim kalmadı bu sonucu görüncede hiç umudum kalmadı.. Bende çok yoruldugumu hissediyorum mola vericem..
Aynen Hayırlısı olsun kuzum her şey bizim için olursa da olmazda da çok şükür sağlığımız yerinde olsun daumudunu yitirme 2,5 yükselmeyecek bir değer değil . Vardır bir hayır , kendini bırakma Allah büyük daha var test gününe
Merhaba ben de izmirdeyim memnun kaldıysanız nerede yaptırdınız?Biz izmirde yaptırdık burada yaşıyoruz. Aralık ayında yaptırdık şu an fiyat olarak çok uçmuş tabii kıyaslama yapmayın pek
Biz aralık ayında Nurettin Ersöz İnce’ye yaptırdık. İlk denemede tuttu kendisindende çok memnunuzMerhaba ben de izmirdeyim memnun kaldıysanız nerede yaptırdınız?
Bende başta femara kullandım ona bi ücret ödedim. İğneleride sizin gibi yumurtalarim hemen gelişmedigi için 3 defa aldim 7 bin civarı o tuttu. Muayene ücreti aşılama ücreti derken. Bide tutma şansı yüzde 20ydi tutmadı. Boşa zaman kaybı bence. Şimdi tüp bebeğe başlayacam insallah. Bu arada bende de pcos varMerhaba 3. Kez yumurta takibim negatifle sonuçlandı (İlk 2 yumurta takibi sonrası histereskopi yapıldı polipten dolayı) 2 sini farkli bir hastanede yaptırmıştım.En son ki yumurta takibini de özel muayenehane de devam ettirmiştim.Doktorum şimdi aşılama yapalım eğer tutmazsa tüp bebeğe geçeriz diyor.Fakat çok masraflı yumurta takibinde aldığım ilaç 2008 liraydı şimdi 2500 lira olmuş yumurtam direnç gösterdiği için 900+900+450 3 kutu bu ilaçtan almam gerekti yumurta takibi ücreti de ayrı yaklaşık bu tedaviye 9 10 bin lira harcadık arada harcadıklarımız hariç aşılama ücreti 5 bin lira dendi ve yine muhtelemen aynı hormon iğneleriyle devam edeceğim ve yine muhtemelen yumurtlama sorunumdan dolayı büyürken direnç gösterecek yaklaşık 7 8 bin lira sadece ilaca gidecek tüp bebek için de 15 bin lira fiyat verildi kendi alacağım ilaçlar hariç sizce aşılamayı mı tercih etmeliyim tüp bebeği mi kronik pcos hastasıyım siz tüp bebek veya aşılama yaptıranlar nerede ne kadar maliyetlerle yaptırdınız yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?