• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama mı? Ağrısız rahim filmi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Excited_mom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
187
84
98
Hangisi daha zor? yaptıranlar bilgi verebilir mi? Ben ağrısız rahim filmi çektridim.Bu ay da aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. Biraz fikir verir misiniz? Ağrısız rahim filmine mi benziyor yoksa daha mı zor?

Hangisi daha zor? yaptıranlar bilgi verebilir mi? Ben ağrısız rahim filmi çektridim.Bu ay da aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. Biraz fikir verir misiniz? Ağrısız rahim filmine mi benziyor yoksa daha mı zor?
Canım ben rahim filmi cektrmedm ama aşilama kolay vajinal muayene gibi daha fazla acimiyor yani korkacak birsey yok

İkiside kolay rahim filmi icin dogru yer cok onemli
Ben echomarda cekildim sifir aci
Asilamada yaptırdim onunda muayeneden farki yok
Sonuc alamamak daha zor inan
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende rahim filmini echomarda çekindim.Ağrı yoktu evet. Ama o spekulum ilk başta insanı çok rahatsız ediyor.Aşılama da spekulum var galiba ne yazık ki :( aşılama için de sıfır acı diyebiliyor muusnuz? :) Bir de sizce anestezi gerekir mi? Tavsiye ederemisinize

Kızlar bilginiz varsa yardımcı olr musunuz bana, bugün aşılamann 5. Günü benden kahwerengi akıntı geliyor ama yumurtlama da gelen jel gibi birşeyle birlikte. Bu bir sorun mu ? Doktorumu aramalı mıyım ? Yoksa normal mi

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende rahim filmini echomarda çekindim.Ağrı yoktu evet. Ama o spekulum ilk başta insanı çok rahatsız ediyor.Aşılama da spekulum var galiba ne yazık ki :KK43: aşılama için de sıfır acı diyebiliyor muusnuz? :) Bir de sizce anestezi gerekir mi? Tavsiye ederemisinize
Spekulum size gore dayanilmaz ise anestezi alabilirsin
Ama degmez derim
Asilama daha kolay filmden

Back