• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba.bende pko var yumurtalıklarm çok dirençli diye yüksek dozlar kullandım.17. Gün sadece bir yumurta vardı.aşılama yapıldı ama tutmadı. :( önemli olan kaç gün vurduğun değil kaç yumurta olduğu ve kalitesi. Allah nasip eder inşallah. Sana bana hepimize. Isteyen herkese. :(

merhaba.bende pko var yumurtalıklarm çok dirençli diye yüksek dozlar kullandım.17. Gün sadece bir yumurta vardı.aşılama yapıldı ama tutmadı. :KK43: önemli olan kaç gün vurduğun değil kaç yumurta olduğu ve kalitesi. Allah nasip eder inşallah. Sana bana hepimize. Isteyen herkese. :KK43:
Anladim cnm yarin yine kontrol var aminnn inşallah hepimize:dua:

Daha oncede konu actik msj attim hic cvp veren olmadi .. kimse yok mu cok degisik duygular icindeyim

Cnm dün adet oldum ama hala Sökmedi adetim tam gelmiyo anlamadim.bugün kont.gittim bhcg 0.100 negatif yarin yine bakıp ona göre 3.için başlıcak inş. Bir sorun çıkmazsa

Cvp verdigin icin cok tesekkur ederim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

Cnm dün adet oldum ama hala Sökmedi adetim tam gelmiyo anlamadim.bugün kont.gittim bhcg 0.100 negatif yarin yine bakıp ona göre 3.için başlıcak inş. Bir sorun çıkmazsa

Cvp verdigin icin cok tesekkur ederim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

Amin cnm insallah senin teshis ney acaba
Cnm bizde sebepsiz inf. Bi sorun yok 3 yıl 4 e girecek olmadi.3 senedir bi sorun yok stres yapmayin diyip klomen verip gonderdiler .işte iki ay once dedim bi sorun yok ama olmuyor asilama hatta tup bebek olsun dedik iki ay önce ilk asılamam geçen ay 2.asilamam yapıldı nasip olmadi bakalım 3.asilama için başlıcam.inşallah bi sorun çıkmazsa. Bu arada iki ay önce cikolata kisti çıktı o korkutuyor beni sizde bi sorun varmi

Cnm bizde sebepsiz inf. Bi sorun yok 3 yıl 4 e girecek olmadi.3 senedir bi sorun yok stres yapmayin diyip klomen verip gonderdiler .işte iki ay once dedim bi sorun yok ama olmuyor asilama hatta tup bebek olsun dedik iki ay önce ilk asılamam geçen ay 2.asilamam yapıldı nasip olmadi bakalım 3.asilama için başlıcam.inşallah bi sorun çıkmazsa. Bu arada iki ay önce cikolata kisti çıktı o korkutuyor beni sizde bi sorun varmi

Cnm esimde bi problem yok ama bende var beyindeki hipofiz bezleri calismiyo ilacla ader oluyorum on yildir teshisimin adida hipo hipo bende menegon vuruldum iste yumurtalar buyudu cok sukur catlamista ama bakalm nasio yinede

Mesela agrin oldu mu benim 3. Gun agrim var hafif hafif bi yanim cok umutlu bi yanim aman yaa tutmaz diyo

Bide o çatlatma iğnesi inanılmaz hamile gibi hissettiriyor zaten o iğne nin etkisiyle 10 gün test pozitif çıkıyo göğüs uçlarım çok fena acıyo

Ne biliyim bu benim ikinci asilamamdi bu ayda nasip olmadi bakalım yarın yine gidicem zaten cikolata kistim adetim de bi değişik oldu hatta testim bile silik pozitifti ama olmadı bende anlamadim

IMG_20171225_210357.jpg

Inşallah senin tutar inşallah güzel haberler verirsin cnm:dua:ümidini hiç kaybetme olucak Allahın izniyle

Inşallah senin tutar inşallah güzel haberler verirsin cnm:dua:ümidini hiç kaybetme olucak Allahın izniyle

Aynen cnm bendede oldu sol gogsum ozelllikle agriyor biraz bende hic test yapmak istemiyorum ama bilmiyorum tutabilirmiyim kendimi bosu bosuna sevinmek istemiyorum.hic yillarca kendimi cok alistirdim olmayacagina boyle en ufak bisey umitlendiriyor sonrasi husran

Back