• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar kasiklarimda agri var hastalanicam galiba :KK43: neden agriyor ki
Kacinci günün cnm. Bak zaten adetle belirtiler ayniymis. Ama belirti için erken oldugu için adet olsanda olmasanda ki dilerim olmazsin adet zamanina yakin yada adet zamaninda agrilar oluyormus. Adet mi yoksa hamilelik mi bilemiyoruz. Bunu ögrenmek için en iyisi test gününü beklemek. O güne kadar olan agrilar sizi stresse koyma sin biliyorum zor. Ama adet olmadigin sürece umut vardir. Içini ferah tut ve kendini dinlememeye calis cnm. Simdi nasilsin? Dün yazmissin adet olmadn insallah

Kacinci günün cnm. Bak zaten adetle belirtiler ayniymis. Ama belirti için erken oldugu için adet olsanda olmasanda ki dilerim olmazsin adet zamanina yakin yada adet zamaninda agrilar oluyormus. Adet mi yoksa hamilelik mi bilemiyoruz. Bunu ögrenmek için en iyisi test gününü beklemek. O güne kadar olan agrilar sizi stresse koyma sin biliyorum zor. Ama adet olmadigin sürece umut vardir. Içini ferah tut ve kendini dinlememeye calis cnm. Simdi nasilsin? Dün yazmissin adet olmadn insallah

Yok adet gunum ve test gunum ayni 17si cuma gunu. Ama tedirgin oluyorum ne bilim beklemek zor ya. Allah hayırlısını versin. Bugun asilamanin 10.gunuydu

Yok adet gunum ve test gunum ayni 17si cuma gunu. Ama tedirgin oluyorum ne bilim beklemek zor ya. Allah hayırlısını versin. Bugun asilamanin 10.gunuydu
Anladim canim beklemek zor ama insallah sonunda sevincez inaniyorum.
Bisey sorcam sende akinti varmi cnm

.
Merhaba canım.Ben aşılamamın 11.günü evde idrar testi yaptım silik de olsa pozitif çıktı..Ve asilamam tuttu şükür..Sen de yap yarın bekleyemezsen.Ama gec döllenme olduysa çıkmaz idrar testinde..

.
Merhaba canım.Ben aşılamamın 11.günü evde idrar testi yaptım silik de olsa pozitif çıktı..Ve asilamam tuttu şükür..Sen de yap yarın bekleyemezsen.Ama gec döllenme olduysa çıkmaz idrar testinde..
Merhaba canim ne güzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ilk asilamanmiydi özel degilse sorununuz neydi ve asilamadan sonraki belirtiler neler di cok soru sordum biliyorum :)
Bilgilendirirsen cok memnun olurum canim ;)

.

yaaaa :) gercekten miiii
off beklemesi o kadar zor ki bazen oldu gibi geliyor bazen olmadı. sanırım ilaçlardan ruh halimizde dalgalanıyor. senin adına cok sevindim. insallah saglık sıhhat ile kucagına alırsın. darısı basımıza

yaaaa :) gercekten miiii
off beklemesi o kadar zor ki bazen oldu gibi geliyor bazen olmadı. sanırım ilaçlardan ruh halimizde dalgalanıyor. senin adına cok sevindim. insallah saglık sıhhat ile kucagına alırsın. darısı basımıza
.
Çok sağol canım.Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin insaAllah hayırlısıyla..

.
Çok sağol canım.Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin insaAllah hayırlısıyla..

belirtiler var mıydı sende? nasıldı kasık ağrısı vs. oldu mu? ben de kasık agrısı oluyor o yuzden regl olucam zannediyorum.

Benim kasık agrılarım devam ediyor. test tarihine 3 gun kaldı ama benim umutlar azalıyor sanki hep hastalanıcam sanıyorum..

benim kasık agrılarım devam ediyor. akıntı yok artık bakalım teste 3 gun kaldı. senin testin ne zaman
Benim bugun 9. Günüm benim asilama biraz gec oldu 16. Günde yapildi 3gun sonra adet tarihim normalde. Testidé doktor 24 kasim da yap dedi zaten adet tarihim geçerse olumlu dusunme ye baslarim genelde gecikmez adetim :)
Insallah olumlu sonuç alırız canim dua ediyorum Rabbim kimseyi evlat siz birakma sin hayirlisiyla cok zor yasamayan bilemez.

Benim bugun 9. Günüm benim asilama biraz gec oldu 16. Günde yapildi 3gun sonra adet tarihim normalde. Testidé doktor 24 kasim da yap dedi zaten adet tarihim geçerse olumlu dusunme ye baslarim genelde gecikmez adetim :)
Insallah olumlu sonuç alırız canim dua ediyorum Rabbim kimseyi evlat siz birakma sin hayirlisiyla cok zor yasamayan bilemez.

benimde 16.gunde yapıldı adet tarihim 17 kasım ama doktor 17sınde test yap dedi. senin bekleme suren daha uzunmuş :)

Test gününe 2 gün kalmış bugün yaparsan çıkar kanda idrardaki testlere güvenme yanıltıcı olabiliyor

ya bi yandan yaptır gitsin diyorum bir yandan bekle diyorum.. o kadar kararsızım ki :( sanırım alacagım sonuctan korkuyorum.

ya bi yandan yaptır gitsin diyorum bir yandan bekle diyorum.. o kadar kararsızım ki :KK43: sanırım alacagım sonuctan korkuyorum.
korkmakta çok haklısın ama her şekilde aksatmadan yaptırcaksın cesaretin varsa bugün verirsen çıkar

Back