Aşılama ile ilgili

Igneler dolapta duruyor alir almaz buz akusuyle dolaba kaldirdim, cevremde hep gorduklerim adetin 3. gunu gonal f baslanmis hic 10. Gun baslayan duymadim o sebeple gec kalindi bu ay diye dusundum

Nerde yaptırdınız acaba. Sperm yıkama işlemini hastane mi yapıyor yoksa özelde mi yaptırıp götürülüyor

Moralimi yükseltti böyle şeyler duymak :) inşallah senin de benim de tüm isteyenlerin dilediği gibi olur
O zaman benimki de sana moral olsun bende 2 negatif aşılama sonrası mayıs ve temmuz da aşılama oldum gebelik olmadı, tedaviye biraz ara verim dedim hiç gitmedim doktora, kendiliğinden hamile kaldım daha 2hafta önce öğrendim şuan 6+3 oldum cnm umudunu hiç kaybetme benim 2.5 sene olmadı Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cok tesekkur ederim ne kadar iyi geldi bu mesaj ) sali gunu gidiyorum ben de tedaviye baslamak icin.. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin saglikla insallah benim de cok uzamadan gelir bebisim

Selam hanımlar bizde devlette ilk aşılamızı yaptıracağız. Çarşamba günü eşimle gidip evraklarımızı teslim edeceğiz. İlla eşler ile gidilmesi gerekiyormuş. Benim aklıma takılan acaba ertesi ay hemen aşılama yapıyorlar mı? Yoksa başka bişeyler daha istiyorlar mı? Süreci kısaca anlatabilecek birileri var mı acaba bende 14 aylık evliyim eşimde de bende de hiçbir problem çıkmadı ama olmadı işte

doktor hemen rapor ciktiktan sonra yapilacagini soyledi. Bizim evrak teslimi sonrasi aranmamiz ve raporumuzun cikmasi 1 ayi buldu. Eger rapor cikinca adetinizin basindaysaniz hemen asilama yapilabilir. Ama adet dongunuz gectiyse bir sonraki adet dongunuzde cagirirlar muhtemelen benim oyle oldu. Gecen ay cagirdilar ama dongumun 10. Gunuydu ve yumurtam fazla buyumustu, simdi 3-4. Gunu gidicem yarin insallah baslarlar tedaviye

Birinde yazmış ilaç raporları 1 haftada çıkıyor sonra regl bekliyorsun diye. Hastane yoğunluğuna göre değişiyor sanırım

Birinde yazmış ilaç raporları 1 haftada çıkıyor sonra regl bekliyorsun diye. Hastane yoğunluğuna göre değişiyor sanırım
Rapor 2 gunde cikiyor. Ama rapor cikana kadar ilk basvurudan sonra aranma suresi 3 hafta civariydi bizim. Olabillir ben üniversite hastanesine gidiyorum yogun baya

Cok tesekkur ederim ne kadar iyi geldi bu mesaj ) sali gunu gidiyorum ben de tedaviye baslamak icin.. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin saglikla insallah benim de cok uzamadan gelir bebisim
Rıca ederim cnm ne demek bende ister istemez hep takıyordum kafama niye olmuyor falan diye, buralarda da hep umut mesajları falan arıyordum, biz biraz sabırsızız ama rabbim nasip edeceği zamanı biliyor o gün gelince inşallah sanada nasip edecek

Cok sagol canim dua et bana da olur mu moral verdin sagol

Cok sagol canim dua et bana da olur mu moral verdin sagol
İnşallah en kısa zamanda seninde olur, adetin 10 ila 20. Günlerin arası gün aşırı ilişki olsun cnm doktorlar öyle öneriyor yumurtlama dönemlerini kaçırma yataktan hemen kalkma spermler hızına göre yumurtaya ulaşması 1 saate kadar bile uzun sürebiliyormuş olumsuz düşünce ve olumsuz insanlardan uzaklaş biraz sabır ve dua. Sevgiyle kal

Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim. Aynen yapiyorum dediklerini hep ama su zamana kadar olmadi. Kismet nasip artik bakalim belki asilamayla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…