- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
İnşallah tutar. Ben de aşılama için tedaviye bugün başlıyorum. Dr önce tüp bebek dedi muayeneden sonra Önce aşılama yapalım tutabilir dedi.Gunaydinlar kızlar bende 2. Asilamami oldum pazartesi bende de pko vardı adetin 2. Günü gonalf f 450 igneye 75 le başladım bu sefer 2 tane yumurtam vardı cumartesi günü çatlama ignesini vuruldum rabbim ol der olur inşaallah rabbim hepimize nasıp etsin hayırlı evlatlar
Insalllahhhhhhh dua edin bol bol yalvaririmmmmmGün aşırı artmış gayet iyi. Bugün en az 110 olmalı bence çok üstündedir. Gözün aydın.
Inşaallah canım rabbim yüzümüze bakar olur allah yardımcımiz olsun yüzümüzü guldursun inşaallahİnşallah tutar. Ben de aşılama için tedaviye bugün başlıyorum. Dr önce tüp bebek dedi muayeneden sonra Önce aşılama yapalım tutabilir dedi.
İnşalah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim evladım var Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.Kizar bende bu çarşamba 17 si oldum dün ilk asilamami. .bana da dua edin inş. Tutar
Ben varimm bugun 7.gunum :)İnşalah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim evladım var Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.
Bugün dr a gittim 18 mm olmuş tek yumurta. Yarın ovitrelle vurulacak Pazartesi aşılama olacak.
Aşılama olup gün sayan kimler var?
Ben varimm bugun 7.gunum :)
Hadi bakalım inşallah 2. Ve 3. Hamişlerimiz olursunuz.Benim 12. Gunum pazartesi kan vercem rabbim yüzümüze bakar olur inşaallah
Bende varım çarşamba oldu aşılamam bekliyorum, erkek interfetitesi bizimki bakalım hayırlısıİnşalah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim evladım var Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.
Bugün dr a gittim 18 mm olmuş tek yumurta. Yarın ovitrelle vurulacak Pazartesi aşılama olacak.
Aşılama olup gün sayan kimler var?
Aciyo canim 3u sag tarafimda bacagima vuruyor acisi ama doktorum bir yumurta diyo digerlerini saymiyor bileÇatlama ignesini vurunca o zaten büyüyor küçük te değil bence iğneyi vurunca 2-3 mm daha büyür hiç canın acimiyor mu benim 2 tane vardı ve agrisindan yatamiyordum sen nasıl dayaniyorsun
Allah yardimcin olsun inşaallah sifasini buluruz olurAciyo canim 3u sag tarafimda bacagima vuruyor acisi ama doktorum bir yumurta diyo digerlerini saymiyor bile
İstanbulda hangi doktor canıminşallahhh tüm isteyenler tez vakitte hamiş kalır canımsen hangi ildesin? istanbuldaysan kendi doktorumu önerebilirim. hatta bana aşılama yaptırdım diye bile kızdı. gereksiz bi işlem dedi.
Bugun bana da 13 yumurtayla asilama yapildi insallah benim de tutar allahim lutfenCanim bizede hic bi sekilde olmaz demisti doktorlar.asilama yaptirmaya karar verdik 13 yumurtam vardi.asilama yapildi sonuc vermesi cok erkendi test yaptim pozitif cikti.kafam karisti doktora gittim hamile oldugumu ogrendim asilamadan once kalmism haberm yoktu snra asilamamda tuttu oda ikiz ettimi üçüz insallah olur hic uzulme yeterki kalbini ferah tut herseyi Rabbime birak umudunu kesme ondan ameller niyetlere goredir sen niyetini halis tut insallah olacaktir
Canım aşılama ile mi hamile kaldınİyi geceler herkese. Bende polikistik over var kilomda fazla.Eşimin sperm hareketliliği çok düşük.Doktor aşılama dedi. Toplam hareketlilik %16 sadece %1i ileri hareketli. Hormon sonuçlarım normal çıktı. Amh yüksek ama 9.6. Sizin durumlar neydi? Eşinizin hareketliliği kaçtı? Devlet hastanesinde tedavi olunca ilaçlar yine ücretli mi alınıyo?
Başka bi aşılama ile mi hamile kaldınız acaba?Kizar bende bu çarşamba 17 si oldum dün ilk asilamami. .bana da dua edin inş. Tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?