İnş cnm doktorumu aradım adet olana kadar bekle dedi geçerse yeniden yaptır dedi adet olursam da ara dediÇok üzüldüm canım ben böyle tahmin etmemiştim hep umudum vardı, inşallah ikincide tutar canım.
Canım valla sizden çok umutluydum allah biliyo ya, allahım çok aratmasın hiçbirimizi inş önümüzdeki ay kavuştursun yavrularımızAİnş cnm doktorumu aradım adet olana kadar bekle dedi geçerse yeniden yaptır dedi adet olursam da ara dedi
Amin inş diğer ay hepimiz hamiş oluruzCanım valla sizden çok umutluydum allah biliyo ya, allahım çok aratmasın hiçbirimizi inş önümüzdeki ay kavuştursun yavrularımızA
Üzüldüm tatlım. Umudu aynı hepimizin. Sıkma canını çok olur muAmin inş diğer ay hepimiz hamiş oluruz
Kız olmuş valla maşallah hadi bakalım güzel çalışşŞimdi yumurtlamamış oluyorum di mi
Kız olmuş valla maşallah hadi bakalım güzel çalışş
Geç döllenme gibi bir durum var mı Can'ım? Beraberlik olmuş muydu sonradan? Belki hala umut vardır.İnş cnm doktorumu aradım adet olana kadar bekle dedi geçerse yeniden yaptır dedi adet olursam da ara dedi
Can'ım sanki biraz daha koyulaşması Laz'ım. Ama yine de kaçırma. Birden rengi açılır falanŞimdi yumurtlamamış oluyorum di mi
Yav şu ovulasyon testinde bile çizgiyi görmek nasıl heyecanlandırıyor beni. Öyle hasret kalmışız ki çift çizgiyeŞimdi yumurtlamamış oluyorum di mi
Yav şu ovulasyon testinde bile çizgiyi görmek nasıl heyecanlandırıyor beni. Öyle hasret kalmışız ki çift çizgiye
[/QUOTE]evet bana da öle geldi, aynı renk değil sanki. Altın vuruş yapmak istiyorum ben yarın ilişki olsa on ikiden vurmuş olmaz mıyım
Can'ım sanki biraz daha koyulaşması Laz'ım. Ama yine de kaçırma. Birden rengi açılır falan
İnşallah bu ay olsun cnm çok üzme kendiniPüf adet olsakta tedaviye başlasak artk
Şimdi yumurtlamamış oluyorum di miMerhaba bu sayfayi uzun suredir takip ediyorum ayni seyleri yasadigim icin paylasimini gorunce yazmak istedim.ben de ovulation testi yapmistim ve baya koyuydu o gun dr randevum vardi Benim yumurta 15 di dr iki gun icinde catlar yumurta demisti catlamayla birlikte dort bes gunu degerlendirmemizi soylemisti.ben bunu duyana kadar koyu cizgiyi gordugun iki gunu degerlendirip birakiyordum yanlis yapmisim yani aylardir.hayirlisiyla olur insallah
Merhaba bu sayfayi uzun suredir takip ediyorum ayni seyleri yasadigim icin paylasimini gorunce yazmak istedim.ben de ovulation testi yapmistim ve baya koyuydu o gun dr randevum vardi Benim yumurta 15 di dr iki gun icinde catlar yumurta demisti catlamayla birlikte dort bes gunu degerlendirmemizi soylemisti.ben bunu duyana kadar koyu cizgiyi gordugun iki gunu degerlendirip birakiyordum yanlis yapmisim yani aylardir.hayirlisiyla olur insallahTamamdır o zaman. Gardımı aliim ben yavaştan
Aynı hatayı bugüne kadar ben de çatlatma akıntısı konusunda yapmıştım.Merhaba bu sayfayi uzun suredir takip ediyorum ayni seyleri yasadigim icin paylasimini gorunce yazmak istedim.ben de ovulation testi yapmistim ve baya koyuydu o gun dr randevum vardi Benim yumurta 15 di dr iki gun icinde catlar yumurta demisti catlamayla birlikte dort bes gunu degerlendirmemizi soylemisti.ben bunu duyana kadar koyu cizgiyi gordugun iki gunu degerlendirip birakiyordum yanlis yapmisim yani aylardir.hayirlisiyla olur insallah
Ayy benim sinirlerm çok bozuk bu akşam kızlar.. ağlamalarımı durduramıyorum. İşten gelirken arabyı çektim bi yere dakikalarca ağladım. Bu modda daha ne kadar devam edebilicem bilmiyorum..Tamamdır o zaman. Gardımı aliim ben yavaştan
amin canım zaten asla isyan etmiyorum mevla önce hiç tatmayana tattırsın banada verirse kabulum vermessede emrine şükür vardır bir hayır üç aylık ve birer aylık üç düşüğüm bir yaşayan evladım var hakkımda hayırlısıanladım canım çok sağol bilgilendirdiğin için, üzerinden 1 adet geçmesi gerekli. ahh ne güzel evladın var inş 2. de olur ama olmazsa da allah ona uzun ve sağlıklı ömür versin.