Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş cnm doktorumu aradım adet olana kadar bekle dedi geçerse yeniden yaptır dedi adet olursam da ara dedi
Geç döllenme gibi bir durum var mı Can'ım? Beraberlik olmuş muydu sonradan? Belki hala umut vardır.
Şimdi yumurtlamamış oluyorum di mi
Can'ım sanki biraz daha koyulaşması Laz'ım. Ama yine de kaçırma. Birden rengi açılır falan

evet bana da öle geldi, aynı renk değil sanki. Altın vuruş yapmak istiyorum ben yarın ilişki olsa on ikiden vurmuş olmaz mıyım

Can'ım sanki biraz daha koyulaşması Laz'ım. Ama yine de kaçırma. Birden rengi açılır falan[/QUOTE]

Tamamdır o zaman. Gardımı aliim ben yavaştan
Merhaba bu sayfayi uzun suredir takip ediyorum ayni seyleri yasadigim icin paylasimini gorunce yazmak istedim.ben de ovulation testi yapmistim ve baya koyuydu o gun dr randevum vardi Benim yumurta 15 di dr iki gun icinde catlar yumurta demisti catlamayla birlikte dort bes gunu degerlendirmemizi soylemisti.ben bunu duyana kadar koyu cizgiyi gordugun iki gunu degerlendirip birakiyordum yanlis yapmisim yani aylardir.hayirlisiyla olur insallah

Aynı hatayı bugüne kadar ben de çatlatma akıntısı konusunda yapmıştım.
Yumurta akı kıvamında gördüğüm akıntı günü ilişki oluyordu. Bu ay aşılama için tedaviye başlayınca anladım hatamı. Yumurta akı kıvamında acayip bir akıntım oldu. Yumurta büyüdü ve çatladı zannettim. Meğer daha 13 ve 16,5 mm deymiş. Bundan sonrası için ders oldu.

anladım canım çok sağol bilgilendirdiğin için, üzerinden 1 adet geçmesi gerekli. ahh ne güzel evladın var inş 2. de olur ama olmazsa da allah ona uzun ve sağlıklı ömür versin.
amin canım zaten asla isyan etmiyorum mevla önce hiç tatmayana tattırsın banada verirse kabulum vermessede emrine şükür vardır bir hayır üç aylık ve birer aylık üç düşüğüm bir yaşayan evladım var hakkımda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…