Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beni yanlus anlamads bn senin yernde olsam doktorumu degstrirdm esimede soyledm oyle bi sacmalk olamaz sncta parayla yaptryz diyo.istege gore yani

Bn zatn ozelde yaptryrm blkide doktor esi oldugum icn tum guzelliklerdn yararlan bn hic bi doktrn bagdas kurdurdugunu gormefm yani bnde bagdas kurdurdu daha sagliklu olmasi icn hic bklme degstr

Ayyy canım benim yanlış anlar mıyım seni hiççç aşkolsun..
sen bana yardım için akıl veriyorsun.. bizde bilmiyoruz zaten, sizin gibi deneyimli arkadaşlarımızdan yardım istiyoruz. allah razı olsun..
yarın tekrar kontrolüm var bakalım yumurtalar kaç cm olmuş.. bu ayda olmazsa bir dahaki ay günde 3 tane klomen alırım senin gibi.
birde sen nerede yaptırdın tatlım istanbulda mı? nerde? hangi hastane hangi doktor? bende ona gideyim bayansa eğer.

Ayyy canım benim yanlış anlar mıyım seni hiççç aşkolsun..
sen bana yardım için akıl veriyorsun.. bizde bilmiyoruz zaten, sizin gibi deneyimli arkadaşlarımızdan yardım istiyoruz. allah razı olsun..
yarın tekrar kontrolüm var bakalım yumurtalar kaç cm olmuş.. bu ayda olmazsa bir dahaki ay günde 3 tane klomen alırım senin gibi.
birde sen nerede yaptırdın tatlım istanbulda mı? nerde? hangi hastane hangi doktor? bende ona gideyim bayansa eğer.

Yok cnm.kotu amacli demedm bnde.kirikkale diye bi il pek adini duydugunu zanntmyrm bu ilin doktrm erkek

canımmmm. bütün cevapların için çok çok teşekkür ederim....
gelişmelerden haberdar et beni muhakkak olur muu? ayyyy çok heyecanlııı.....
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Ooo sanslisin cnm. Kontrolun ne zaman? Gelismeleri ni bekliyoruz heyecanla :KK66:

Canm rica ederm allah sanada isteyen herkese nasip etsn.

Bilmem pek sansli deglm diye dusnydm sncta kontrolu yapan arkdslari cok utanyrm.haftaya bugn kontrole gtcm simdi memlekete geldm iki gun snra bi kan testi daha yapcm

Canm rica ederm allah sanada isteyen herkese nasip etsn.

Bilmem pek sansli deglm diye dusnydm sncta kontrolu yapan arkdslari cok utanyrm.haftaya bugn kontrole gtcm simdi memlekete geldm iki gun snra bi kan testi daha yapcm

Bosver sonucta doktor lar. Bu yolda hersey mubah :) uygulamayi nerde yaptirdin ? Hangi il?

evet raporla iğneli 3 aşılama yaptırdım ben tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama yetiyor. Aşılamada birinde merional, diğerinde menopur sonuncuda da puregon kullandım. Tüp bebekte de şu an 4 kutu menopur kullanıcam her bir kutuda 5 iğne var ama ben günde 3 tane yapıyorum daha doğrusu bir su ile 3 tozu karıştırıp kullanıyorum göbekten yapıyorum. Ben adana başkent üniversitesi hastanesinde yaptırıyorum, doktorumla konuştum 2 embriyo yerleştirecekler 35 yaşında olduğum için, 35 yaş altındakiler için 1 embriyo yerleştiriyorlar. Allah hepimize gönlümüzdekini versin canım.

Cnm bugun kontrol vardi sordum. Burda da tup bebek de rapor da olsa 2000 tl civari dedigin gibi para ödeniyor mus.

iğneli aşılama dediğimiz şey aşılama yapmadan önce yumurta geliştirmek için iğne kulanmış olmamız. Bazen doktor klomen (hap) kullandırarak yumurta gelişimini sağlıyor ve sonra aşılama yapıyor. İğnelerin yumurtalığa etkisi daha fazla dolayısıyla daha fazla yumurta oluşuyor klomene göre. Bununla birlikte olur da tüp bebek yaptıracak olursan rapor çıkartabilmek için 2 kez iğne kullanılarak aşılama yaptırmış olman gerekiyor. Ve tabii aşılama için kullandığın iğneleri de yine raporla almış olman gerekiyor. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz aşılamayla hamile kalırsın. Bekleme konusuna gelince yaşın kaç bilmiyorum ama hemen anne olmak istiyorsan aşılama yapmanı tavsiye ederim bazen aşılamayla da olamayabiliyor (çünkü bu tamamen şans işi) bu durumda zaman geçiyor farkına varmıyorsun...

Ben 3 yıl önce çocuk yapmaya karar vermiştim, kontrol için doktora gittiğimde bir yıl denememizi söyledi bu süre içinde olmayınca sorunu araştırmaya başladılar, önce sebepsiz inferetility dendi sonra eşimin sperm sayısı az ama çok önemli dendi, sonra rahmimde perde olduğunu farkettiler falan filan...3 kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi de tüp bebek sürecine başladım.
Teşekkür ediyorum cok faydalı oldu bnm icin 26 yasima giricm esimde ayni şuanki tek sorun sperm azlği gibi görünüyor inşallah en kisa sürede hepimiz olumlu sonuçlar alirz

İkinci asilamam ve yine tutmadi.. 😔

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

çok üzüldüm ama sen tabiki pes etme inşallah gönlüne göre versin allah

Esim cok istar ediyo bidaha yapalim diye ama ben daha asilama istemiyorum onun stresini kaldiramiyorum artik.. Farkli yontemler deniicem bakalim hayirlisi olsun artik 😔

Esim cok istar ediyo bidaha yapalim diye ama ben daha asilama istemiyorum onun stresini kaldiramiyorum artik.. Farkli yontemler deniicem bakalim hayirlisi olsun artik 😔

Doğru canım bende yoruldum çok dinlenmeye karar verdim artık 2 ay hazirandada tüp bebeğe gidicem.

hayırlısıla tüp bebekte olur inşallah

farklı yöntemler derken ne denemeyi düşünüyosun

iğneli aşılama dediğimiz şey aşılama yapmadan önce yumurta geliştirmek için iğne kulanmış olmamız. Bazen doktor klomen (hap) kullandırarak yumurta gelişimini sağlıyor ve sonra aşılama yapıyor. İğnelerin yumurtalığa etkisi daha fazla dolayısıyla daha fazla yumurta oluşuyor klomene göre. Bununla birlikte olur da tüp bebek yaptıracak olursan rapor çıkartabilmek için 2 kez iğne kullanılarak aşılama yaptırmış olman gerekiyor. Ve tabii aşılama için kullandığın iğneleri de yine raporla almış olman gerekiyor. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz aşılamayla hamile kalırsın. Bekleme konusuna gelince yaşın kaç bilmiyorum ama hemen anne olmak istiyorsan aşılama yapmanı tavsiye ederim bazen aşılamayla da olamayabiliyor (çünkü bu tamamen şans işi) bu durumda zaman geçiyor farkına varmıyorsun...

Ben 3 yıl önce çocuk yapmaya karar vermiştim, kontrol için doktora gittiğimde bir yıl denememizi söyledi bu süre içinde olmayınca sorunu araştırmaya başladılar, önce sebepsiz inferetility dendi sonra eşimin sperm sayısı az ama çok önemli dendi, sonra rahmimde perde olduğunu farkettiler falan filan...3 kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi de tüp bebek sürecine başladım.
Teşekkür ediyorum cok faydalı oldu bnm icin 26 yasima giricm esimde ayni şuanki tek sorun sperm azlği gibi görünüyor inşallah en kisa sürede hepimiz olumlu sonuçlar alirz

Cnm keçiboynuzu kürü nu dene..

Hayirlisi olsun. Ben de 3.yu yaptircam bu ay. Asilama larini igneyle mi yaptirdin ? Klomen hapiyla mi ? Sorun nedir cnm sizde? Yas kac? Hangi ildesin?

Doğru canım bende yoruldum çok dinlenmeye karar verdim artık 2 ay hazirandada tüp bebeğe gidicem.

hayırlısıla tüp bebekte olur inşallah

farklı yöntemler derken ne denemeyi düşünüyosun

İnsallah canim hakkimizda hayirlisi olsun artik.. Rabbim en kisa zamanda mujdelerimizi oaylasmayi nasip etsin insallah

Hayirlisi olsun. Ben de 3.yu yaptircam bu ay. Asilama larini igneyle mi yaptirdin ? Klomen hapiyla mi ? Sorun nedir cnm sizde? Yas kac? Hangi ildesin?

Canim ben 24 yasindayim Belcikada yasiyorum 3 senelik evliyiz ve 1 senedir bebek istiyoruz. Sorun esinin spermlerinin kalitesinin dusuk olmasi. Asilamayi klomenle yaptik iki kez ve iki hakkim daha var sonra tup bebege cevircez ama ben simdiden yoruldum bile..

Sendeki sorun ne peki canim? Ve igneyle yada hapla farki varmiki?

X