Aşılama ile hamile kalan var mi??

Çok sevindim inşallah ben de olumlu sonuç alırım aşılama tedavimden önce yemeğe başlamıştım ne belirtilerin vardı peki:)
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bana haber edersin o güzel haberi aşılama yapıldığı ertesi gün göğüs ucu ağrım oldu ve hayla de devam ediyor sık idrara oldu canım

7 yaşında bir kixim var 4 senedir kızıma kardeş istiyordum ne bende ne eşimde bir problem yoktu canım sadece göğüs ucu ağrım vardı aşılama yapıldığı ertesi gün başladı
Bende hemen hemen 2 yıldır oğluma kardeş istiyorum henüz olmadı , rabbim sağ Salim kavuştursun inşAllah darısı başımıza ❤️

Asilamadan once ve sonra neler yapiyorsunuz neler yiyorsunuz ? Onerileriniz var mi ?
Canım ben her sabah kahvaltı da 1 tane haslanmis yumurta domates salatalık peynir zeytin avokado yedim asilamadan önce ve sonra yaptım bunları sonra asitli icecekleri cipsi kestim cig badem kaju ceviz fındık yedim

Kizlar bugun benim asilamanin 4 gunu sabah 1 saat fln sol kasımda batmalar oldu simdi yine pek biseyim yok 😕
Benim de ilk günler agri oluyordu 3 gün kanama yasadim hatta az miktarda ama islemden dolayı agri olmasi normalmis benim sonucumu ögrenmeme 4 gün kaldi insallah hayirli haberler aliriz

Back