- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi tomvejerryy
-
Anladım hangi hastane istanbul muydu?Bizim de sebepsiz infertilite uc ay klomen ve catlatma ignesiyle olmadi. sonra gonal f ve asilama denedik iki döllenme oldu birinde kalp atışı duyduk şükür. Rabbim ol der oluverir tüp bebek sureci daha yorucu önce asilama deneyin derim
Canım orda daha çok üniversite hastanesi şehir hastanesi vardır şansını orda dene benceİstanbul anadolu yakası
Klomen vs nedir?Süreç ayni klomen gibi iğneleri vaktinde kullaniyorsun doktor yumurtalarin buyumesini kontrol edip catlatma ignesi vuruyor ertesi gün klinik ortamda catala çıkıyorsun eşinden alınmış ve yıkanmış spermler rahme veriliyor. Sonra 12-14 gun sonra sonuc belli oluyor
Tüm işlemler ordaysa ilaçları vs devlet karşılıyor mu?Canım orda daha çok üniversite hastanesi şehir hastanesi vardır şansını orda dene bence
Büyük bir miktarını karşılıyor canım ben gonalf 900 ü 3 aşılama da da kullandım gonal f e de 450 TL verdimTüm işlemler ordaysa ilaçları vs devlet karşılıyor mu?
Hayir istanbulda yasamiyorumAnladım hangi hastane istanbul muydu?
Yumurta gelistirici ilaclar. Doktor recete edip kullandiriyor arada çağırıp ultrasonla kontrol ediyor büyüklüğüKlomen vs nedir?
Merhaba aşılamayı bir kez mi denediniz bizimde sebepsiz infertilite ilk defa yaptırdım bekliyorum yüzdw olarak bi ümitli değilim ama nasip tabiİhtimal kime göre yüksek bende sorun olmadığı halde tutmadi eşimde de sorun yoktu tüpler de açıkti manevi yoruculugu daha fazla özelde yapitrdim ben ilaçlar dahil 1500 TL tutmustu % 25 tutma ihtimali ilk asilama için demişti doktorum
Bir kez denedim gereksiz olduğunu düşünüyorum tabii ki de ilk denemesinde hamile kalanlar var ben kalamadim ama o yüzden tüp bebek diye düşünüyorum yüzde oranı daha fazla ama ondada tutmama ihtimali var tabii hayırlısıMerhaba aşılamayı bir kez mi denediniz bizimde sebepsiz infertilite ilk defa yaptırdım bekliyorum yüzdw olarak bi ümitli değilim ama nasip tabi
Evet yani sorun yoksa aşılama yaptırmanın da aslında anlamı yok genelde pko ve sperm hareketsizliği olan kişilerde daha yüksek oran ama yinede denemek istedik şansımızıBir kez denedim gereksiz olduğunu düşünüyorum tabii ki de ilk denemesinde hamile kalanlar var ben kalamadim ama o yüzden tüp bebek diye düşünüyorum yüzde oranı daha fazla ama ondada tutmama ihtimali var tabii hayırlısı
Hangi şehir hangi doktor acaba?4000₺ çok değil mi yaa
Ben bu ay doktorun muayenehanesinde 1000₺ ye yaptırdım.500 de sperm için ayrı merkeze verdik.ilaçlar 1300₺ tuttu.
3 dakikalık işlem için 4000₺ istemişler altı üstü spermi içeriye enjekte ediyor. 1000₺ bile fazlaydı bence .sizden çok fazla istemişler naçizane tavsiyem vermeyin sakın.
Sonuçta hepsi ihtimal.doktordan doktora ihtimal artıp azalmıyor.
Öyle mi şu an istanbuldayım ama bir yanım orda iyi doktorlar genelde o civarda mı?Balıkesir’deyim.
Tüm doktorlar bu civarda
Benim 4000 aşılamaSperm yıkama hastaneye anlamalıydım. Ben sadece hastaneye 600 TL ödedim. İlaçlarda 600 650 TL civarı tuttu. Ben benimkine pahalı diyordum ama burda ki fiyatları görünce anladım ucuzmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?