Gebeliğe Hazırlık Aşılama ile hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim de sebepsiz infertilite uc ay klomen ve catlatma ignesiyle olmadi. sonra gonal f ve asilama denedik iki döllenme oldu birinde kalp atışı duyduk şükür. Rabbim ol der oluverir tüp bebek sureci daha yorucu önce asilama deneyin derim

Süreç ayni klomen gibi iğneleri vaktinde kullaniyorsun doktor yumurtalarin buyumesini kontrol edip catlatma ignesi vuruyor ertesi gün klinik ortamda catala çıkıyorsun eşinden alınmış ve yıkanmış spermler rahme veriliyor. Sonra 12-14 gun sonra sonuc belli oluyor

Merhaba aşılamayı bir kez mi denediniz bizimde sebepsiz infertilite ilk defa yaptırdım bekliyorum yüzdw olarak bi ümitli değilim ama nasip tabi

Merhaba aşılamayı bir kez mi denediniz bizimde sebepsiz infertilite ilk defa yaptırdım bekliyorum yüzdw olarak bi ümitli değilim ama nasip tabi
Bir kez denedim gereksiz olduğunu düşünüyorum tabii ki de ilk denemesinde hamile kalanlar var ben kalamadim ama o yüzden tüp bebek diye düşünüyorum yüzde oranı daha fazla ama ondada tutmama ihtimali var tabii hayırlısı

Evet yani sorun yoksa aşılama yaptırmanın da aslında anlamı yok genelde pko ve sperm hareketsizliği olan kişilerde daha yüksek oran ama yinede denemek istedik şansımızı

4000₺ çok değil mi yaa
Ben bu ay doktorun muayenehanesinde 1000₺ ye yaptırdım.500 de sperm için ayrı merkeze verdik.ilaçlar 1300₺ tuttu.
3 dakikalık işlem için 4000₺ istemişler altı üstü spermi içeriye enjekte ediyor. 1000₺ bile fazlaydı bence .sizden çok fazla istemişler naçizane tavsiyem vermeyin sakın.
Sonuçta hepsi ihtimal.doktordan doktora ihtimal artıp azalmıyor.

Hangi şehir hangi doktor acaba?

Sperm yıkama hastaneye anlamalıydım. Ben sadece hastaneye 600 TL ödedim. İlaçlarda 600 650 TL civarı tuttu. Ben benimkine pahalı diyordum ama burda ki fiyatları görünce anladım ucuzmuş

Sperm yıkama hastaneye anlamalıydım. Ben sadece hastaneye 600 TL ödedim. İlaçlarda 600 650 TL civarı tuttu. Ben benimkine pahalı diyordum ama burda ki fiyatları görünce anladım ucuzmuş
Benim 4000 aşılama
1300 ilaç .135 çatlatma iğnesi daha kontrol aşamasındayim suan ben özel klinikte yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…