• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama ile hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah maddi manevi yardımcımız olsun. Benmde aşılamanın 8.günü bende beklemedeyim ve ilk aşılamam. İnşallah güzel haberler alırız
Merhaba benim ilk aşılamam bende 9.günündeyim bir şikayetiniz var mı nasıl hissediyorsunuz kendini progestan kullanıyor musunuz

Merhaba. Tek şikayetim adet sancısı çekiyorum ve gögüs lerim ağrımaya başladı. Yok bana doktor ilaç vermedi cnm. Sende varmı belirti şikayet?

Merhaba. Tek şikayetim adet sancısı çekiyorum ve gögüs lerim ağrımaya başladı. Yok bana doktor ilaç vermedi cnm. Sende varmı belirti şikayet?
Bende bel ağrısı vardı geçti şuan diyebilirim ama şimdide ara ara vuran kendini hatırlatan kasik ağrılarım var

Kizlar merhaba bende 15 subatta asilama yaptirdim öncesinde gonal 350 kullandim suanda sağ kasik ve sag bacak agrim var bu normal mi yoksa bi sikinti mi var sizce

Aret Kamar adında işinin ehli bir doktor var, çiftlerin çoğu aşılama tedavisini es geçip tüp bebek tercih ediyor ama bu yanlış, aşılama çok önemli bir tedavi şeklidir dedi. Benim tüp bebek doktorum da bana ‘ben aşılama önermiyorum, direkt tüp bebek’ demişti.. Doktordan doktora bile değişiyor bu algı, ama keşke tüp bebek denemeden aşılama deneseymişim.. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim🤲🏻
Oldu mu sizin peki

Merhaba arkadaşlar bende 1.5 yıllık evliyken ilk asilamamda hamile kaldım şuan oğlum 3 yaşında merak ettiklerinizi hatırlayabildiğim kadar cevaplarım

Sperm sayısında sorun mu vardı ya da hareketlilikte?
Esimde çok büyük sorunlar yoktu aslında bendede ilk sperm testinde sayısı az çıkmıştı sonra doktorumuz proxeedplus vermişti bende çakşır suyu ve keçiboynuzu özü yedirmistm 10ml olan sperm sayımız 2 ay sonra 60 ml olmustu asılamada yıkamada ileri hızı %90 kusurlerde olmuştu bendede adet düzensizliği vardı

Esimde çok büyük sorunlar yoktu aslında bendede ilk sperm testinde sayısı az çıkmıştı sonra doktorumuz proxeedplus vermişti bende çakşır suyu ve keçiboynuzu özü yedirmistm 10ml olan sperm sayımız 2 ay sonra 60 ml olmustu asılamada yıkamada ileri hızı %90 kusurlerde olmuştu bendede adet düzensizliği vardı
Çakşır suyu nasıl kullanılıyor?

Back
X