yapamıyorum cesaretim yok ,yarın kan testi bie yapmaktan vazgecebilirim..
sezencim yarın guzel haberi aldıgında bizi unutma oldu mu :)
güzelim ben baştan beri olcak gözüyle bakıyodum çok umutluydum,iki gündür gögüserim şişince hersey bitti,bugün yarın adet olucam hissediyorum..
kızlar idrar testi yaptım ve tek çizgi,yarın kan testinde ögrencem ama umut yok...
canım idrar testini yapmakta acele etmişsin idrar testinde çıkması için adetinin 1 hafta geçmiş günü olması lazım ama kanda 12 günde belli oıluyo inş. hamilesindir canım allahım gönlüne göre versin
SEZENCIM yasın kac senin?
daha cokkkkkk gencsin be guzelim ohoooo ben 36 yasındayım :) topiginizin ablası :) sakın sakın stres yapma biraz oluruna bırak bakarsın kendiliginden geliveriri melegin.. :)
kan testinin sonuçu 0.100 çıktı.
hiç üzme kendini canım benim boşveeeeerrrr gitsiiiinnnnnnnnnn buradaki kızların %90 bu sonucu onlarca kere görmüşlerdir mesela ben çok gördüm bu sonuçlardan her seferinde yıkıldım ama yılmadım elbet birgün gelecek bebişlerimiz sen 26 yaşındasın bende 27 yaşımız daha çok genç biz çok acele ediyoruz.ama şuna inanman gerek tatlım birgün bizde hamile kalacağız ve yavrumuzu kucağımıza alacağız :ecrin_bebek:öpüldünopuyorumnanaktan
kızlar sizde tutmaması için sebep ne olabilir,benim herşey çok hızlı gelişti,benim hersey normal eşimin sperm sayısı düşük aman bilmiyorum kafam çok karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?