Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yapamıyorum cesaretim yok ,yarın kan testi bie yapmaktan vazgecebilirim..

bak güzelim eğer şu an hamileysen stres yaparak bebeğini tehlikeye atıyorsun yapma böyle yap testini rahatla dünyanın sonu değilya bu ay olmazsa bidahaki ay olur ALLAH sağlık versin bunlarda geçer bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inşallah şimdi eşini ara bir tane gebelik testi iste ve yap oke.

kızımmmmmmmmmmm delimisinnnn goguslerinin sismesi superrrrrrrrrrrr bir haberrrrrrrrrrrrrrrr

güzelim ben baştan beri olcak gözüyle bakıyodum çok umutluydum,iki gündür gögüserim şişince hersey bitti,bugün yarın adet olucam hissediyorum..

canım benim bu söylediklerin hamilelik belirtiside olabilir ben bir kere hamile kaldım adetime bir hafta kala gögüslerim şişti karnıma adet sancıları girdi durmadan tuvalete gidiyordum adet oldum mu olucam mı birde baktım hamileyim ama düştü yani adet ile hamilelik belirtileri aynıııııııııııııııııııııııııı bozma moralini ümidini yitirmekaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba.ben 14 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım.5 yıllık evliydik.eşimde sperm sayısı problemi vardı.varkosel ameliyatı oldu.birazcık düzelme vardı.doktorum bekleyelim dedi.ama biz beklemek istemedik ve ilk denememizi yaptık.şuan 2 aylık hamileyim ve gerçekden inanın ki aşılama çok da boş bişey değil.5 yıldır çocuğu olmayan biri olarak bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.sadece inanın ve dua edin.bu arada aşılamadan sonra ağrılar çok normal ama şiddetli ise doktorunuza başvurun.

kızlar idrar testi yaptım ve tek çizgi,yarın kan testinde ögrencem ama umut yok...

canım idrar testini yapmakta acele etmişsin idrar testinde çıkması için adetinin 1 hafta geçmiş günü olması lazım ama kanda 12 günde belli oıluyo inş. hamilesindir canım allahım gönlüne göre versin

inş.canım dedigin gibidir,hayal kırıklıgı yaşadım çünkü.

sezenimmm durmak yok yola devammmmmm, hic uzulme o kadar cok arkadasım tup bebek aşılama denediler tutmadı vazgeçtiler ugrasmaktan bıktılar kafalarından attılar bu konuyu ve kendiliklerinden hamile kaldılarrrrrrrrr :) bak goreceksin

daha cokkkkkk gencsin be guzelim ohoooo ben 36 yasındayım :) topiginizin ablası :) sakın sakın stres yapma biraz oluruna bırak bakarsın kendiliginden geliveriri melegin.. :)

kan testinin sonuçu 0.100 çıktı.

hiç üzme kendini canım benim boşveeeeerrrr gitsiiiinnnnnnnnnn buradaki kızların %90 bu sonucu onlarca kere görmüşlerdir mesela ben çok gördüm bu sonuçlardan her seferinde yıkıldım ama yılmadım elbet birgün gelecek bebişlerimiz sen 26 yaşındasın bende 27 yaşımız daha çok genç biz çok acele ediyoruz.ama şuna inanman gerek tatlım birgün bizde hamile kalacağız ve yavrumuzu kucağımıza alacağız :ecrin_bebek:öpüldünopuyorumnanaktan

tşk ederim yazdıklarn için ewet...............inanıyorum bizde anne olucak...

kızlar sizde tutmaması için sebep ne olabilir,benim herşey çok hızlı gelişti,benim hersey normal eşimin sperm sayısı düşük aman bilmiyorum kafam çok karışık...

kızlar sizde tutmaması için sebep ne olabilir,benim herşey çok hızlı gelişti,benim hersey normal eşimin sperm sayısı düşük aman bilmiyorum kafam çok karışık...

aynen canım benimde bugün kafam çok karışık nedense ümidimi kaybettim canım çok sıkkın bugün ağlamak mafoldumbenistiyorum hiçbir belirti yok bende 6.günümdeyim sanki olmadı gibi geliyo Allahım sen sabır ver yarabbim:Saruboceq:

ya kızlar lütfen umutsuzluga kapılmayın daha cok gencsiniz ben 36 yasşndayim ben ne yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…