Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar lütfen umutsuzluga kapılmayın daha cok gencsiniz ben 36 yasşndayim ben ne yapayım :)

canım öylede bu yaşa bakmıyo ki ben 5 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için insan zaman içerisinde çok yıpranıyor be güzelim ben 27 yaşındayım şurda 36 ya ne kaldı ki kafamçokkarıştıevt üzüntüden saçmalamaya başladım artık gece kötü rüyalar gördüm onunda etkisi var bugün böyle olmamda nasıl düzelecek bu moralim bilmiyorum-tatlicadiarzu-

esterya sen ne kadarlık evlisin canım kaç yıldır bebek istiyorsun sizde varmı bir sorun

canım benim ikinci evliligim ilk evliligimden 15 yasşnda bir oglum var, su an iki senelik evliyim 0cak 2009 dan beri bebek icin ugrasıyoruz. iki defa hamile kaldım biri boş gebelik oldu digerine asılama ile hamile kaldım ikizdi kalpleri atmadı..

sen yine şanslısın en azından bir oğlun var evlat sevgisini tatmışsın ya biz mafoldumben ilk aşılamada mı ikizlere hamile kaldın bu kaçıncı aşılaman

peki ikizlere hamile kaldığında ne gibi belirtiler yaşadın canım çok soru sordum ama kusura bakma çok moralim bozuk bugün birileriyle konuşmaya ihtiyacım var işyerinde tek bayan benim kimseyle konuşamıyorum

canım ben simdiye kadar tek asılama yaptırdım zati, ikizlere hamileyken hiç belirtim olmadı sadece goguslerimde hafif sızlama vardı, benim hamilelikler pek belirtili olmuyor canım, bu arada bana ne zaman ne istersen sorabilirsin guzleim hic sorun degil

teşekkür ederim canım benim aşılamamın 6.günü gögüslerimde sızlama ağrı falan yok sadece arada kasıklarım ağrıyo o kadar oda ani haraketlerde oluyo senin kaçıncı günde gögüslerin sızlamaya başladı

sezenimm canımmm aslanımmm afeirn sanaaaa, bakın size bir tuyo caksır otu tozu yiyorum her sabah ve aksam bal ve tarcınla karıstırdım, ve adetimin 8. gununde 13 mm nutopu gibi yımırtam varrr.. gıtgıtgıdakkkk ... hic ilac falan da kullanmadım :) doktor dedi 8. gune gore cok guzel gelismis dedii :) hadi kizla umutsuzluk yok basaricazzzz...

canım yaa senin adına çok sevindim inşallah başaracağız eveeeeeeeeeeeeetttttttt umutsuzluk yok sağolun kızlar iyiki varsınız şimdi biraz daha iyiyimkaydirigubbakcemile5

bazen kendimi tavuk gibi hissediyorum kaç yumurtan var yumurtladın mı gibi sorular yüzünden:roflol:

eminem sana tavsiyem bol bol su ic cok faydalı erken gebelikte

tşk ederim cnm sagolasın.....

bal ile karıstır canım, tarcında koy biraz cok guzel oluyor tavsiye derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…