ya kızlar lütfen umutsuzluga kapılmayın daha cok gencsiniz ben 36 yasşndayim ben ne yapayım :)
canım ben simdiye kadar tek asılama yaptırdım zati, ikizlere hamileyken hiç belirtim olmadı sadece goguslerimde hafif sızlama vardı, benim hamilelikler pek belirtili olmuyor canım, bu arada bana ne zaman ne istersen sorabilirsin guzleim hic sorun degil
goguzlerimde sızlama 10. gunu basladı cnm
sağol canım ya beni rahatlattın biraz Allahta seni rahatlatsın inşallahopuyorumnanaktan
sezenimm canımmm aslanımmm afeirn sanaaaa, bakın size bir tuyo caksır otu tozu yiyorum her sabah ve aksam bal ve tarcınla karıstırdım, ve adetimin 8. gununde 13 mm nutopu gibi yımırtam varrr.. gıtgıtgıdakkkk ... hic ilac falan da kullanmadım :) doktor dedi 8. gune gore cok guzel gelismis dedii :) hadi kizla umutsuzluk yok basaricazzzz...
sezenimm canımmm aslanımmm afeirn sanaaaa, bakın size bir tuyo caksır otu tozu yiyorum her sabah ve aksam bal ve tarcınla karıstırdım, ve adetimin 8. gununde 13 mm nutopu gibi yımırtam varrr.. gıtgıtgıdakkkk ... hic ilac falan da kullanmadım :) doktor dedi 8. gune gore cok guzel gelismis dedii :) hadi kizla umutsuzluk yok basaricazzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?