T Tasknftma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2021 90 41 3 24 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #21 Ckale .!.: Durumunuzu ne oldu merak ettim Genişletmek için tıkla... 5mayis reglim ama soluk pembe gibi lekelenme oldu adet olucam galiba göğüslerin ağrıyor sadece kasik ağrım falan yok
Ckale .!.: Durumunuzu ne oldu merak ettim Genişletmek için tıkla... 5mayis reglim ama soluk pembe gibi lekelenme oldu adet olucam galiba göğüslerin ağrıyor sadece kasik ağrım falan yok
T Tasknftma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2021 90 41 3 24 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #22 Tasknftma .!.: 5mayis reglim ama soluk pembe gibi lekelenme oldu adet olucam galiba göğüslerin ağrıyor sadece kasik ağrım falan yok Genişletmek için tıkla... Akıntı şeklinde oldu lekede
Tasknftma .!.: 5mayis reglim ama soluk pembe gibi lekelenme oldu adet olucam galiba göğüslerin ağrıyor sadece kasik ağrım falan yok Genişletmek için tıkla... Akıntı şeklinde oldu lekede
C Ckale Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2020 307 138 33 31 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #23 Tasknftma .!.: Akıntı şeklinde oldu lekede Genişletmek için tıkla... Umarım kötüye işaret değildir benim Aşılmama olduğum günden beri lekelenme devam ediyor...
Tasknftma .!.: Akıntı şeklinde oldu lekede Genişletmek için tıkla... Umarım kötüye işaret değildir benim Aşılmama olduğum günden beri lekelenme devam ediyor...
gokkusaginadusenbukalemun Yanlış yaptıysam doğrusu hoşuma gitmemiştir. 😌 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ocak 2021 4.416 6.398 108 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #24 Konudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor?
T Tasknftma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2021 90 41 3 24 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #25 Ckale .!.: Umarım kötüye işaret değildir benim Aşılmama olduğum günden beri lekelenme devam ediyor... Genişletmek için tıkla... Inşallah bebelerimiz bizimledir ama benim kendimden umidim yok aşılamanın 11.günü kaN vermiştim değer 2 idi kendimi yoka hazirladm
Ckale .!.: Umarım kötüye işaret değildir benim Aşılmama olduğum günden beri lekelenme devam ediyor... Genişletmek için tıkla... Inşallah bebelerimiz bizimledir ama benim kendimden umidim yok aşılamanın 11.günü kaN vermiştim değer 2 idi kendimi yoka hazirladm
T Tasknftma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2021 90 41 3 24 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #26 gokkusaginadusenbukalemun .!.: Konudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor?1 Genişletmek için tıkla... 1 günde sonuçlanio die biliorm yalan olmasn yinede
gokkusaginadusenbukalemun .!.: Konudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor?1 Genişletmek için tıkla... 1 günde sonuçlanio die biliorm yalan olmasn yinede
C Ckale Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2020 307 138 33 31 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #27 Tasknftma .!.: Inşallah bebelerimiz bizimledir ama benim kendimden umidim yok aşılamanın 11.günü kaN vermiştim değer 2 idi kendimi yoka hazirladm Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun Tatlım haberleşelim
Tasknftma .!.: Inşallah bebelerimiz bizimledir ama benim kendimden umidim yok aşılamanın 11.günü kaN vermiştim değer 2 idi kendimi yoka hazirladm Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun Tatlım haberleşelim
C Ckale Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2020 307 138 33 31 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #28 gokkusaginadusenbukalemun .!.: Konudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor? Genişletmek için tıkla... Sabah verirse öğleden sonra çıkıyor canım
gokkusaginadusenbukalemun .!.: Konudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor? Genişletmek için tıkla... Sabah verirse öğleden sonra çıkıyor canım
T Tasknftma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2021 90 41 3 24 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #29 Ckale .!.: Hayırlısı olsun Tatlım haberleşelim Genişletmek için tıkla... Tamam canım yazarım ama ben hastalancm yani hissediorm senden haber bekliorm yazarsn sonucu insallah olumlu olur
Ckale .!.: Hayırlısı olsun Tatlım haberleşelim Genişletmek için tıkla... Tamam canım yazarım ama ben hastalancm yani hissediorm senden haber bekliorm yazarsn sonucu insallah olumlu olur
T Tasknftma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2021 90 41 3 24 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #30 Ckale .!.: Hayırlısı olsun Tatlım haberleşelim Genişletmek için tıkla... Hastalandım canım
C Ckale Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2020 307 138 33 31 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #31 Tasknftma .!.: Hastalandım canım Genişletmek için tıkla... Üzüldüm canım ama pes etmek yok yeni ayda inşallah güzel sonuçlar olucak....
Tasknftma .!.: Hastalandım canım Genişletmek için tıkla... Üzüldüm canım ama pes etmek yok yeni ayda inşallah güzel sonuçlar olucak....
T Tasknftma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2021 90 41 3 24 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #32 Ckale .!.: Üzüldüm canım ama pes etmek yok yeni ayda inşallah güzel sonuçlar olucak.... Genişletmek için tıkla... Inşallah canım benim
Ckale .!.: Üzüldüm canım ama pes etmek yok yeni ayda inşallah güzel sonuçlar olucak.... Genişletmek için tıkla... Inşallah canım benim
Sevm57 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 2.785 3.993 83 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #33 gokkusaginadusenbukalemun .!.: Konudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor? Genişletmek için tıkla... Ayni gun
gokkusaginadusenbukalemun .!.: Konudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor? Genişletmek için tıkla... Ayni gun
gokkusaginadusenbukalemun Yanlış yaptıysam doğrusu hoşuma gitmemiştir. 😌 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ocak 2021 4.416 6.398 108 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi philia #34 Sevm57 .!.: Ayni gun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim