5mayis reglim ama soluk pembe gibi lekelenme oldu adet olucam galibaDurumunuzu ne oldu merak ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5mayis reglim ama soluk pembe gibi lekelenme oldu adet olucam galibaDurumunuzu ne oldu merak ettim
Akıntı şeklinde oldu lekede5mayis reglim ama soluk pembe gibi lekelenme oldu adet olucam galibagöğüslerin ağrıyor sadece kasik ağrım falan yok
Umarım kötüye işaret değildir benim Aşılmama olduğum günden beri lekelenme devam ediyor...Akıntı şeklinde oldu lekede
Inşallah bebelerimiz bizimledir ama benim kendimden umidim yok aşılamanın 11.günü kaN vermiştim değer 2 idi kendimi yoka hazirladmUmarım kötüye işaret değildir benim Aşılmama olduğum günden beri lekelenme devam ediyor...
1 günde sonuçlanio die biliorm yalan olmasn yinedeKonudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor?1
Hayırlısı olsun Tatlım haberleşelimInşallah bebelerimiz bizimledir ama benim kendimden umidim yok aşılamanın 11.günü kaN vermiştim değer 2 idi kendimi yoka hazirladm
Sabah verirse öğleden sonra çıkıyor canımKonudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor?
Tamam canım yazarım ama ben hastalancm yani hissediorm senden haber bekliorm yazarsn sonucu insallah olumlu olurHayırlısı olsun Tatlım haberleşelim![]()
Hastalandım canımHayırlısı olsun Tatlım haberleşelim![]()
Üzüldüm canım ama pes etmek yok yeni ayda inşallah güzel sonuçlar olucak....Hastalandım canım![]()
Inşallah canım benimÜzüldüm canım ama pes etmek yok yeni ayda inşallah güzel sonuçlar olucak....
Ayni gunKonudan çok bağımsız olacak ama devlet hastanesinde yapılan sperm testleri kaç günde sonuçlanıyor?
Çok teşekkür ederimAyni gun![]()