- 19 Nisan 2019
- 126
- 81
- 18
- 35
- Konu Sahibi GzLi KaLsin
-
30 ocakta asilamami oldum 12 subatta herhaldeBatmalar bende de oluyordu işlemden dolayı herhalde o sen ne zaman kan vereceksin 14 gün sonrası hangi güne geliyor
Bişey soracaktım iğneyi klomeni kullandıktan kaç gün sonra vurdurdun ?Merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım belki bileniniz vardır ben bu ay klomene baslamistim 10 ocak da kontrolün vardı gittim yumurtamin biri 17.10 mm diğeri ise 18.18 mm dedi catlatma iğnesi verdi Dr bende c.tesi gece tam saat 00.00 da ignemi vuruldum dun saat 12.00 de aşılama yapıldı doktor yumurtamin catladigini söyledi ve aşılama yapıldı 14 gün sonra testte belli olur varsa dedi eğer regl olmassan reglin gecikirse bir hafta sonra kontrole gel dedi olursan reglin 3. Günü tekrar gel dedi ve ben çok düşünüyorum düşünmeden yapamiyorum çok merak ediyorum hamile kalır miyim diye sizinde fikirlerinizi almak istiyorum
Cuma günü yumurtaliklarim büyümüştü c.tesi gece 24.00 da iğneyi vurdular 36 saat sonra yani p.tesi saat 12 de aşılama oldu canım Dr bana adetin 5. Günü klomene başla dedi 5 gün kullandım bittikten 3 gün sonra hastaneye gittim aslında Dr lar yumurtlama dönemlerine denk getirmeye çalışıyorlar o yüzden sana doktor klomene ne zaman başlamamı söyledi ve ne zaman kontrole cagirdiBişey soracaktım iğneyi klomeni kullandıktan kaç gün sonra vurdurdun ?
İnsallah hayırlı haberler verirsin kuzum Rabbim bizim gönlümüzü kirmasin inşallah isteyen herkese sonra da bize nasip etsin30 ocakta asilamami oldum 12 subatta herhalde
Ya bende ikinci günü başla demişti ama ilçedeyim doktor tayin istedi gitti kaldım bende böyle merkezde de randevu düşmüyor napcam bilmiyom yaCuma günü yumurtaliklarim büyümüştü c.tesi gece 24.00 da iğneyi vurdular 36 saat sonra yani p.tesi saat 12 de aşılama oldu canım Dr bana adetin 5. Günü klomene başla dedi 5 gün kullandım bittikten 3 gün sonra hastaneye gittim aslında Dr lar yumurtlama dönemlerine denk getirmeye çalışıyorlar o yüzden sana doktor klomene ne zaman başlamamı söyledi ve ne zaman kontrole cagirdi
Randevusuz git asilamam var de Dr gitti de onlar yaparlar canım ama bence kesinlikle aksatmaYa bende ikinci günü başla demişti ama ilçedeyim doktor tayin istedi gitti kaldım bende böyle merkezde de randevu düşmüyor napcam bilmiyom ya
Oyle yapıcam canım inşallah işe yarar yaRandevusuz git asilamam var de Dr gitti de onlar yaparlar canım ama bence kesinlikle aksatma
İnşallah canım benimde bu gün klomenin 2. Günü p.tesi hastaneye gidecem artik bakalOyle yapıcam canım inşallah işe yarar ya
Hayırlısı allah tan inşallah cnmİnşallah canım benimde bu gün klomenin 2. Günü p.tesi hastaneye gidecem artik bakal
İnşallah canımHayırlısı allah tan inşallah cnm
Merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım belki bileniniz vardır ben bu ay klomene baslamistim 10 ocak da kontrolün vardı gittim yumurtamin biri 17.10 mm diğeri ise 18.18 mm dedi catlatma iğnesi verdi Dr bende c.tesi gece tam saat 00.00 da ignemi vuruldum dun saat 12.00 de aşılama yapıldı doktor yumurtamin catladigini söyledi ve aşılama yapıldı 14 gün sonra testte belli olur varsa dedi eğer regl olmassan reglin gecikirse bir hafta sonra kontrole gel dedi olursan reglin 3. Günü tekrar gel dedi ve ben çok düşünüyorum düşünmeden yapamiyorum çok merak ediyorum hamile kalır miyim diye sizinde fikirlerinizi almak istiyorum
Masallah darisi bizlereBenim ikizlerim oldu aşılama ile evde 13. Gün test yapmıştım
Hic gebelik olmadi mi sende canım inşallah kucağına almak nasip olur canım inşallahCnm ins hamile kalirsn. Bende bugun ilk asilamamı oldum. Heyecanla sonucu beklyrm. Bu arada 2.5 yillik evliyim daha once ilac tedavisi oldum.sonu hep husranla bitince asilamaya gectik.
Nereye ve hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyimCanım kesinlikle pes etme bende daha önce iki kere kendiliğinden hamile kaldım biri dış gebelik oldu biride herşey güzel giderken düşük oldu tam 1.5 yildir 2 yılın olacak neredeyse hamile kalamadim özel hastaneye gittim sikintin yok git sıkıntı sitres yapma geçer dedi bende İstanbul da araştırma hastanesine gittim klomen verdiler yumurta büyüdü çatlatma iğnesi vurdular catladi aşılama yaptılar bide tutması için bir ilaç verdiler 14 gün kan verecem pes etme özele de gitme benim 2 .bebeğim özel hastane yüzünden düştü kanamam var dediğim de normal dediler düşük yapacaksın git bekle evinde dedi bende daha oraya gitmedim gitmem eğer İst oturuyorsan hastane ismi Dr adini bile verebilirim çok iyi çok güler yüzlü özellikle asistanı hacer ablam gittiğim Dr da daha önce başhekimlik yapmış hastanede şansım o kadar tuttu sakin pes etme Almandan umut kesilmez git hastaneye ama elinden geldiği kadar araştırmaya git canim
İstanbul sadikonuk a gittim canım şuan ikinci aşılama yapıldı ama pek umudum yok açıkçası çünkü galiba asistan yanlış yaptı işlemi o yüzden Rabbim sana versin inşallahNereye ve hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyim
Evet ama erkeklerin spermin yıkamak için dışarı da bir hastaneye gönderiyorlar yani özele orada da 400. TL verdikDevlette aşılama yapıyorlar mı?
Mİstanbul sadikonuk a gittim canım şuan ikinci aşılama yapıldı ama pek umudum yok açıkçası çünkü galiba asistan yanlış yaptı işlemi o yüzden Rabbim sana versin inşallah
Eşimin sperm hareketi yavaşmış aşılama olabilir demişler de yarın belli olacak Allahın izniyle gerek kalmaz inşallah. 8 ay oldu evleneli 8 aydır bekliyorduk.Evet ama erkeklerin spermin yıkamak için dışarı da bir hastaneye gönderiyorlar yani özele orada da 400. TL verdik
Rabbim isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu inşallahİstanbul sadikonuk a gittim canım şuan ikinci aşılama yapıldı ama pek umudum yok açıkçası çünkü galiba asistan yanlış yaptı işlemi o yüzden Rabbim sana versin inşallah
Bana eşinin spermi yavaş hareketli dediler ama aşılama içinde garanti yine verilmiyorRabbi
M
Eşimin sperm hareketi yavaşmış aşılama olabilir demişler de yarın belli olacak Allahın izniyle gerek kalmaz inşallah. 8 ay oldu evleneli 8 aydır bekliyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?