Aşilama ile gebelik

Bişey soracaktım iğneyi klomeni kullandıktan kaç gün sonra vurdurdun ?

Bişey soracaktım iğneyi klomeni kullandıktan kaç gün sonra vurdurdun ?
Cuma günü yumurtaliklarim büyümüştü c.tesi gece 24.00 da iğneyi vurdular 36 saat sonra yani p.tesi saat 12 de aşılama oldu canım Dr bana adetin 5. Günü klomene başla dedi 5 gün kullandım bittikten 3 gün sonra hastaneye gittim aslında Dr lar yumurtlama dönemlerine denk getirmeye çalışıyorlar o yüzden sana doktor klomene ne zaman başlamamı söyledi ve ne zaman kontrole cagirdi

Ya bende ikinci günü başla demişti ama ilçedeyim doktor tayin istedi gitti kaldım bende böyle merkezde de randevu düşmüyor napcam bilmiyom ya

Cnm ins hamile kalirsn. Bende bugun ilk asilamamı oldum. Heyecanla sonucu beklyrm. Bu arada 2.5 yillik evliyim daha once ilac tedavisi oldum.sonu hep husranla bitince asilamaya gectik.

Cnm ins hamile kalirsn. Bende bugun ilk asilamamı oldum. Heyecanla sonucu beklyrm. Bu arada 2.5 yillik evliyim daha once ilac tedavisi oldum.sonu hep husranla bitince asilamaya gectik.
Hic gebelik olmadi mi sende canım inşallah kucağına almak nasip olur canım inşallah

Nereye ve hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyim

Rabbi
İstanbul sadikonuk a gittim canım şuan ikinci aşılama yapıldı ama pek umudum yok açıkçası çünkü galiba asistan yanlış yaptı işlemi o yüzden Rabbim sana versin inşallah
M
Evet ama erkeklerin spermin yıkamak için dışarı da bir hastaneye gönderiyorlar yani özele orada da 400. TL verdik
Eşimin sperm hareketi yavaşmış aşılama olabilir demişler de yarın belli olacak Allahın izniyle gerek kalmaz inşallah. 8 ay oldu evleneli 8 aydır bekliyorduk.

Rabbi

M

Eşimin sperm hareketi yavaşmış aşılama olabilir demişler de yarın belli olacak Allahın izniyle gerek kalmaz inşallah. 8 ay oldu evleneli 8 aydır bekliyorduk.
Bana eşinin spermi yavaş hareketli dediler ama aşılama içinde garanti yine verilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…