Aşılama Aşılama ile gebe kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim de 2 buçuk yıldır bebeğim olmuyor devlet hastanesine gittim 2 ay femerayla deneyelim olmazsa aşılama yapalım yine olmazsa tüp bebek yaptırma hakkın oluyor dedi doktorumuz. Eşimin sayısı 230 milyon ileri hareketi %32 morfoloji %2 varikosel rahatsızlığı var ama ameliyata gerek yok sağlıklı sperm sayısı 5 milyondan fazla dedi. Aklıma takılan bişey var. Aşılamayı özelde yaptırmakla devlette yaptırmamız arasında bir fark var mı? Arkadaşım özelde yaptıracak. Ona doktoru en sağlıklıları seçip yapıcaz demiş. Şimdi morfoloji iyi olmayınca benim aklım karıştı ya devlette sağlıklılar seçilmiyorsa sağlıksız gebelik oluşursa diye. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar doktor aşılama öncesi adet dongumde doğum kontrol hapı kullanacaksın dedi sizin de bu şekilde mi oldu?

Bana da bu hafta verdi 5.günüm kontrol hapı bana çok ağır geldi sanırım her günüm işkence bulantı ağrı
Bende fiziksel yan etki yok ama hep ağlama hissi geliyor bu da yan etki olarak geçiyormuş
Benimki ginera seninki hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…