Aşılama Aşılama ile gebe kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eskişehir özel ümit hastanesi dilek ulusoy
Merhaba aşılamanızı bu doktordamı yaptırdınız bende dilek hocaya gidiyorum aşılama önerdi ama biz aşılama şansı düşük olduğu için direk tüp bebek istiyoruz bilginiz varmı dilek hanım tüp bebek yapıyormu?

Dilek hanim tüp bebek yapmıyor canım asilama yapip yönlendiriyor sadece. Ben iki kez yaptirdim. Sonuc alamadim arti asilama yaptirsaniz bile bunu özel umit hastanesi de yaptirmanizi tavsiye etmiyorum esinizden alinan ornek simge labrotuar diye biyerde inceleniyor ve asilama gunu bu cok yorucu. Gidip örneği aliyosumuz kendiniz getiriyosunug falan arabaniz olmadan yapilabilecek islemler degil arasi arabayla gine bi 15 dk suruyor asilama yaptirrsaniz hastanede kendi labaratuvari asilama icin semen ornegi inceleyen biyerde yaptirin ben pismanim

Anladım canım onu duymuştum başka laboratuvarla çalışıyorlar diye dediğin gibi sıkıntı olur aşılamada istemiyorum zaten tüp bebek için nicel hocayı önerdiler ama erkek diye eşim istemiyor Bursada bahçecide betül hanımı duydum ona randevu aldım 26 sına bakalım bi görüşmeye gidicem.. Sen ne durumdasın aşılamadan sonra düşünüyormusunuz tüp?

Yunusemre teoman bey cok iyi diyorlar canim ben tüp bebege gecmeden once bir kac ay kafami dinlemek istedim acikcasi el ile tutulur bir problemimiz yok hemen tüpe gecmek istemedim 31 i yumurtlama 1 i catlama oldu o ulasyonla takip ediyorum bakalim nasipse olur olmazsada bende iki ay dinlenip basliyacagim sanirim tüp bebege hic bilmiyorum ama tüp yaptirasimda yok pek korkuyorum yumurta toplanma isleminden .s.s

Evet canım o doktoruda duydum fiyatlarda daha uygunmuş orda ama işte benimkinin saçma düşüncelerinden gidemiyorum Bencede sıkıntınız yoksa bikaç ay daha kafa dinle akışına bırak derim bendede öyle olsa beklerdim biraz daha ama pco var yumurtlama olmuyor bende ilaçsız o yüzden mecburen tedavi gerekli hayırlısı olsun inşallah. Korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum ya yaptıranlardan hiç öyle acı vs. duymadım

Bendede pco var kuzum o bir sebep degil ilacsiz hamile kalanlarda var bende bu ay 5 gun gunde bi kez 1 tane klomen kullandim normalde 6 7 gun gunde 2 kez femara kullaniyodum ve farkettimki gine ayni gun buyuyup ayni gun catladi bence haplardanda degil bizim yumurtamiz bi tık gec buyuyo sadece ama buyuyo sonuc olarak bunu dert etme hic

merhaba bnmde ilk asilamamam bir kasımda oldu femara ile büyütüp aşılama oldu polikistik overim sizde durumlar nasıl

tuttumu acaba merak ettim bende 1 kasımda aşılama oldum benimde kasiklarim agrıyor

Çok şükür kanda çıktı ve kese göründü sadece kalp atışı için erken dedi bakalım inşallah rabbim gönlümüze göre versin hepimizin

1 seneye yakın adet olmadığımı biliyorum canım doğal olarak benimki baya baya geç oluyor ilaç içmesem eminim 1 seneyide geçerdi benimki ağır pco gerçi 2 klomen 3 femara denememdede yumurta olmasına rağmen olmadı

Anladim canim belkide ben duzenli adet oldugum icin yumurtlamam duzenli oluyordur ama bir tanidigim hapla adet olmasina ragmen hamile kaldi yani olduktan sonra oluyor sanirim kafani rahatlat oyle tüp bebege basla derim

Anladim canim belkide ben duzenli adet oldugum icin yumurtlamam duzenli oluyordur ama bir tanidigim hapla adet olmasina ragmen hamile kaldi yani olduktan sonra oluyor sanirim kafani rahatlat oyle tüp bebege basla derim
Haklısın canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun tez vakitte yavrularımıza kavuşalım inşallah

Persembe oldu benim aşılamam da beklemedeyiz bizde takip eden 3 gun iliski dedi doktor

Canım bu arada aşılaman çatlatma iğnesinden kaç saat sonra olmuştu senin ? Dilek hanım 2 kere deneyelim olmazsa size tüp bebek için rapor çıkaralım devlet için dedi sanırım yine şansımızı denicez bakalım.. Size rapor falan çıkarmadımı? Bizim 3 senede dolmuş olacak

32 saat sonra falan yapti sanirim canim yumurtalari neyle buyutuceksiniz

İğne kullanmıcaz canım benim yumurtalarım femarayada çok güzel yanıt veriyor femara ile devam edicez.
Benim yumurtalarimda femarayla buyumustu ama doktora sorarmisin bi canim fekara ile cikan rapor devlette geciyormu bir cok arkadas gecmez diyordu burda kafam karisti ben raporu almak icin daha gitdim doktora asilamalarim benimde femarayla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…