• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama iğnesi gonal f e bugün başlayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cericeri

Beklemek en büyük imtihan...
Pro Üye
7 Kasım 2016
738
1.579
113
Merhaba arkadaşlar bugün adetimin 2. Günü ve gonal f kullanmaya başladım . Ve ilk asilamam çok heyecanlıyım. Lütfen biraz yazarmisiniz bu süreçte yasadiklarinizi . Benimle aynı zamanda başlayanlar varmı iğnenin etkileri neler bı etkisi varmı nasıl aşılama yapılacak. Umuyorum bu ay hamile kalırız hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur :)

Merhaba arkadaşlar bugün adetimin 2. Günü ve gonal f kullanmaya başladım . Ve ilk asilamam çok heyecanlıyım. Lütfen biraz yazarmisiniz bu süreçte yasadiklarinizi . Benimle aynı zamanda başlayanlar varmı iğnenin etkileri neler bı etkisi varmı nasıl aşılama yapılacak. Umuyorum bu ay hamile kalırız hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur :)
selam canim bende ilk tedavim gonal f vuruluyorum bugun 7.gunum yarin kontrolum var hakkimizda hayirlisi insallah 6senedir evliyim bir düşük yasadim 2017de simdi asilama surecine girdik insaallah rabbim kucaklarimizi bos birakmasin hayirli haberlerle gelelim

Cnm bnde kullandım gonal f 12 gün sürdü ardından ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonrada aşılama oldu bugün 9.günüm hayırlısı bakalım bekliyorum

ayyyy insaallah canim insaallah bel agrim cok varr kopucak sanki
Bende gonol f kullanıp aşılama oldum. Beklemedeyim. Klomen femara kullanmıştım diğer aylarda. Gonol f baya etkili bende 5 yumurta oluşturmuştu umarım sizde de güzel etki yapar

İlk kontrolünmü peki 7 gün içinde hiç baktırmadınmısorun.
rapor da sorn vardi onun icin gittim ve mide bulantisi vardi onu soyledim doktor alttan muayene edicem dedi etti belki yumurta aşırı buyumustur duye ama normal dedi 4.gunumde gittim

rapor da sorn vardi onun icin gittim ve mide bulantisi vardi onu soyledim doktor alttan muayene edicem dedi etti belki yumurta aşırı buyumustur duye ama normal dedi 4.gunumde gittim
Bnmki 2 yada 3 günde bir kontrole çagırıyodu orda bakarken sekreterine söylediğinde duyuyodum ben gün gün büyüme oluyodu eb 17 mm oldu tamamdır dedi sende takip et derim 😉😘

Bnmki 2 yada 3 günde bir kontrole çagırıyodu orda bakarken sekreterine söylediğinde duyuyodum ben gün gün büyüme oluyodu eb 17 mm oldu tamamdır dedi sende takip et derim 😉😘
ya bazen ne söylediklerini anlamiyorum canim yaa bazende söylüyorlar

Yükseltmedimi hiç hep aynımı yaptın .ben 50 ile başladım 50 ile bitirdim benle birlikte aynı hastanede iki arkadaşım daha vardı onların yükseldi ama bnm aynı kaldı
zaten 7gun boyle vur gel dedi yarin gidicem neolcak bilmiyorum

Back