Aşılama Aşılama için lütfen önerilerinizi paylaşır mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.566
827
123
28
Kızlar merhaba yarın bat. Adetin son zamanlarında 5.veya 6. Gününde rahim filmi çekilip sonrada yumurtlama zamanında aşılama yapacak sizin başınıza gelen iyi veya kötü şeyleri yapmam gerekenler hakkında önerilerinizi lütfen söyler misiniz çok çok heyecanlıyım eşim varikosel ameliyatı olmuştu suan sperm sayısı 16.200.000 milyon durum böyle doktor 3 ay klomen kullanalım dedi bizde beklemek istemiyoruz dedik şimdi adet zamanımı bekliyoruz ışte lütfen önerilerinizi paylaşıp yardımcı olun

Canim konunu asilama bolumune taşitsana orda daha faydali seyler duyarsin

Doktoruma klomen kullan dediğinde hocam tuylenme den korkuyorum dedim oda o zaman yine yumurta geliştirici ama mene kanserlerininde kullandığı bir ilaci yazıyorum sgk karşılamıyor ücretle alacaksınız dedi tamam dedik ilacın adı letrasan

Keşke paylaşanlar bende takipteyim konunu ben kullandım klomen tuylenme falan.olmadi ama yumurta da olmadi 3 ay kullandım

Keşke paylaşanlar bende takipteyim konunu ben kullandım klomen tuylenme falan.olmadi ama yumurta da olmadi 3 ay kullandım
Ben adetimden sonra 5 günlük kullandım klomen bunda bile fena halde tuylenme oldu ki o yüzden korktum doktora söyledim oda o zaman bunu yazıyorum hem meme kanseri içinde kullanılıyor hemde yumurta geliştirici dedi bunu yazdı
Sen yaptırdinmi yaptıracak misin canım

Yaptırmadım yatirmaui düşünüyorum ama bu sene değil esim istemiyor yasimiz genç diyor kendiliğinden olursa olur diyor hic korunma olmadi 2 yildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…