• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama için Adet bekleyenler var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aşılama işlemi yapmadan önce doktor yumurtaya baktımı ultrasonda idrara sıkışık olmamızı bu yüzden mi istiyorlar
Merhaba arkadaşım günaydın. Evet baştan ultrasonla karnıma baktı idara sıkışıklık harika dedi o şekilde yaptı aşılamayı. Ama neden o şekilde istediğini bilmiyorum. Bana sadece çok güzel idrara sıkışıklılık dedi bakıp
Nasılsın bu arada ağrın vs yok değil mi

ikinci aşılama oldu, bugün test yapmalıyım ama çok çok korkuyorum elim varmıyor 🥺🥺
Allahın izniyle güzel sonuç alırsın inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kendini üzme lütfen sonucu bizimle de paylaşırsan inşallah güzel şeyler yazarsın merakla bekliyoruz.

Merhaba arkadaşım günaydın. Evet baştan ultrasonla karnıma baktı idara sıkışıklık harika dedi o şekilde yaptı aşılamayı. Ama neden o şekilde istediğini bilmiyorum. Bana sadece çok güzel idrara sıkışıklılık dedi bakıp
Nasılsın bu arada ağrın vs yok değil mi
Günaydıınnn Saat 1 de olucam şuan sperm verdi eşim bekliyoruz canımm

Amin inşallah teşekkür ederim. Evet ilk aşılamam olacak. Gonal f kullaniyorum ama 1 haftadır hiç gelişme göstermemiş yumurtalar. Devam ediyoruz bakalım halen kullanmaya. 1 hafta sonra ne olacak. Sizin neden aşılamaya geçildi? Problem neydi?
Merhaba oldu mu aşılaman canım kaçıncı günündesin

Hamileyim kızlar 😢 tuttu ikinci aşılamam.. 3 bucuk sene sonra nasıl bi mucize
O kadar mutlu oldum ki gözümden yaş geldi böyle okuduğum zaman resmen bize de umut oluyor çok çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almak nasip ntsin rabbim inşallah. Bizlere de böyle bir haber vermeyi nasip etsin allahım :) peki herhangi bir belirti ağrı vs olmuşmuydu kendinde değişik olan yada aşılamadan bugüne kadar olan süre de müsait olduğunda cevaplarsan çok mutlu olurum :)

Merhaba arkadaşım :) saat 1 de diye yazmıştın merak ettim nasılsın bir sıkıntı sorun yok değil mi
Oldum arkadaşım çok güzel geçti rahattı çok şükür 🤗inşallah sonucuda güzel pozitif olur. Sen nasılsın gazın bitti mi:))

Oldum arkadaşım çok güzel geçti rahattı çok şükür 🤗inşallah sonucuda güzel pozitif olur. Sen nasılsın gazın bitti mi:))
çok şükür sevindim :) benim karnım arada halen şişiyor. Kasıklarıma da arada kramplar devam ediyor ve göğüslerime hiç elleyemiyorum o kadar çok acıyor. Umarım kötü birşey yoktur. Sonuclarımız pozitif olsun inşallah allahım yüzümüzü güldürsün :)

Back