- 11 Kasım 2021
- 100
- 107
- 53
- 27
- Konu Sahibi kizinbiri9
Ayy içim rahatladı sağol canimSorun olmaz canım zaten tedavi için ilaçlara 3ila 5. Gün arası başlanıyor sıkma canını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy içim rahatladı sağol canimSorun olmaz canım zaten tedavi için ilaçlara 3ila 5. Gün arası başlanıyor sıkma canını
Tedavin hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin. Hangi ilacı kullandın yumurta büyütmek için kaç mm de çatlatılacaklarMerhaba arkadaşlar :)
Bende bu akşam çatlama iğnesini olup çarşamba günü aşılama olacak ilk aşılama olduğu için hem biraz korku hem de heyecan var
Çok teşekkür ederim. Hepimizin gözlüne göre versin inşallah :)Tedavin hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin. Hangi ilacı kullandın yumurta büyütmek için kaç mm de çatlatılacaklar
İnşallah pozitif haberleri almakta kısmet olur bizşmle paylaşırsın aşılama bitince haber et tecrübeni benimde ilk olcak kısmetse acıyor mu ağrıyor mu nasıl oluyor çok merak ediyorumÇok teşekkür ederim. Hepimizin gözlüne göre versin inşallah :)
Ben geçen ay famera kullandım sadece pek işe yaramadı. Bu ay gonal f 450 kullandım 2 yumurta oluşmuş biri 19 diğeri 18 mm doktor en az 1 en çok 3 yumurta olması gerektiğini söylemişti bugün sonuçların güzel olduğunu söyledi çatlama iğnesini bu akşam 12 de vuracağımı söyledi çarşamba sabah da aşılama için gideceğiz.
Bende öyle korku var umarım çok zor bir işlem değildir. inşallah sizinde güzel geçer ve pozitif sonuçlar alırız :) Benim diğer merak ettiğimde acaba bu sürede neler yemeliyiz aşılamadan birkaç gün önce ve aşılamadan sonraİnşallah pozitif haberleri almakta kısmet olur bizşmle paylaşırsın aşılama bitince haber et tecrübeni benimde ilk olcak kısmetse acıyor mu ağrıyor mu nasıl oluyor çok merak ediyorum
Bende öyle korku var umarım çok zor bir işlem değildir. inşallah sizinde güzel geçer ve pozitif sonuçlar alırız :) Benim diğer merak ettiğimde acaba bu sürede neler yemeliyiz aşılamadan birkaç gün önce ve aşılamadan sonra
İnşallah canım benim bana klomen başlandığı için pek umudum yok ama Allah büyük olmazsa önümüzdeki ay gonalf ile denecek. Buradan irtibatta kalalımBende bugün gittim tedaviye başladılar Gonal f 450 verdi cuma kontrole gidicem çok heyecanlıyım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Benim 5 buçuk sene oldu deyince iğneye karar verdi. Sen kaç senedir evlisinİnşallah canım benim bana klomen başlandığı için pek umudum yok ama Allah büyük olmazsa önümüzdeki ay gonalf ile denecek. Buradan irtibatta kalalım
Aşılamadan sonra avokado ve çiğ kabak çekirdeği yemek lazımmış iyi olurmuş yani:) sıcak suda duş almamalı
Canım Gonal f kullandıktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi yaptinÇok teşekkür ederim. Hepimizin gözlüne göre versin inşallah :)
Ben geçen ay famera kullandım sadece pek işe yaramadı. Bu ay gonal f 450 kullandım 2 yumurta oluşmuş biri 19 diğeri 18 mm doktor en az 1 en çok 3 yumurta olması gerektiğini söylemişti bugün sonuçların güzel olduğunu söyledi çatlama iğnesini bu akşam 12 de vuracağımı söyledi çarşamba sabah da aşılama için gideceğiz.
İki buçuk senelik evliyim ben iki kez doğal hamile kaldım biri 12 haftalık biri kimyasal düşük oldu. O yüzden hafif ilaçlarla denemek istiyor doktorlar bir buçuk senedir hiç gebelik elde edemedimBenim 5 buçuk sene oldu deyince iğneye karar verdi. Sen kaç senedir evlisin
Afiyet şifa olsun canım:)) ovitrelle yapıyor öyle yanma ama geçer. Bikaç gün yoğun akıntımda olabilir telaş etme :) Yarın haber ver olunca Allah yardımcın olsun çok kolay geçsinBende öyle okumuştum. Akşam yedim birazcık hatta avokado inşallah şifa olsun :)
Akşam çatlama iğnesini vurdum birazcık yandı vurduktan sonra karnım, bugünde biraz kasıklarımda hafif batma var ama öyle çok büyük bir ağrım yok yarın için heyecanlıyım fazlasıyla burdan hep irtibatta kalalım :) :)
Çok sevindim canım hayırlısı olur inşallah :) bende şimdi geldim eve dinleniyorum canımın çok tatlı olmasına rağmen hiç acı hissetmedim gönül rahatlığıyla söyleyebilirim . Sadece biraz fazla ağladım ben ama psikolojik olarak normal de de yapım o şekilde ayrıca bir tane ilaç verdi günde 3 kere kullanıcakmışım hayırlısı olur inşallah 15 gün sonra gebelik testi yapacağını söylediSelamın aleyküm kızlar muayeneden geldim 15 mm olmuş bi yumurtam cumartesi tekrar kontrole gidicem iğneyi vururuz dedi doktor pazartesi aşılama kısmetse
8 gün kullandım canım :)Canım Gonal f kullandıktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi yaptin
Progestan duphaston gibi bir ilaç mı canım çok sevindim iyi geçmesine inşallah sonuçta sevindirir bizleriÇok sevindim canım hayırlısı olur inşallah :) bende şimdi geldim eve dinleniyorum canımın çok tatlı olmasına rağmen hiç acı hissetmedim gönül rahatlığıyla söyleyebilirim . Sadece biraz fazla ağladım ben ama psikolojik olarak normal de de yapım o şekilde ayrıca bir tane ilaç verdi günde 3 kere kullanıcakmışım hayırlısı olur inşallah 15 gün sonra gebelik testi yapacağını söyledi
Bebek olursa tutunmasını sağlıyor canımİnşallah canım :) evet Progestan dı ilacın adı eczanede yoktu sipariş verdik ne işe yarıyor tam olarak bilgim yok ama